مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
Gombbs :: این منابع گیاهی شگفت انگیز را به خاطر بسپارید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2
  1. #1
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,322
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض Gombbs :: این منابع گیاهی شگفت انگیز را به خاطر بسپارید.

    GOMBBS

    Greens, Onions, Mushrooms, Berries, Beans, and Seeds
    ------------------------------------------
    GOMBBS : سبزیجات ، پیازها ، قارچ ها ،توت ها، لوبیا ها و دانه ها


    " GOMBBS " کلمه ای است که از حروف اول گیاهان ذکر شده شکل یافته است برای ما سپقتلد . به منظور به خاطر سپردن گیاهانی که بیشترین حجم مواد مغذی را دارند و بهترین غذاهای روی کره زمین برای بالا بردن سلامتی انسان ها هستند . شما باید هر روز از این غذا ها بخورید و آنها باید سهمی قابل توجه در رژیم غذایی شما داشته باشند ، این غذاها تا حد زیادی در جلوگیری از بیماری های حاد و مزمن ، بهبود سلامتی و افزایش طول عمر ما مؤثر هستند . سبزیجات برگدار خام فقط حاوی 100 کالری در هر پوند هستند و در واقع گیاهانی هستند که با مواد مغذی زیادی بسته بندی شده اند .

    سبزیجات برگدار حاوی ترکیباتی هستند که از رگ های خونی محافظت می کنند و خطر بیماری های دیابتی را کاهش می دهند. از آن جایی که سبزیجات می توانند به اندازه های زیاد مورد مصرف قرار گیرند ، بهترین وسیله برای کاهش وزن محسوب می شوند . علاوه بر این سبزیجات برگدار مغذی ترین غذاها هستند ولی متاسفانه به میزان خیلی کم در نمونه های رژیم غذایی روزمره مصرف می شوند . ما باید از روش تغذیه نزدیک ترین موجودات زمین که ازخویشاوندان ما هستند پیروی کنیم ، شامپانزه ها و گوریل ها ، که در هر روز دهها پوند سبزیجات پربرگ مصرف می کنند . اکثر کالری های موجود در سبزیجات سبز رنگ ، شامل سبزیجات برگدار ، از پروتئین ها نشات می گیرند و این پروتئین های گیاهی با داروهای گیاهی بسیار مفیدی همراه هستند . سبزیجات سرشار از فالیت ( فرم طبیعی فولیک اسید) ، کلسیم و حاوی مقدار کمی اسید چرب امگا سه هستند . همچنین سبزیجات پربرگ سرشار از رنگ دانه های آنتی اکسیدان که کاروتن نامیده می شوند ،می باشند مخصوصا لوتین و زیکزانتین که به عنوان کاروتن هایی شناخته می شوند که به بهبود و افزایش سلامت بینایی کمک می کنند . علاوه بر این ، چندین گیاه پربرگ و سبزیجات سبز رنگ ( کلم بروکلی و کلم پیچ) دیگر نیز هستند که به خانواده کلم ها در سبزیجات تعلق دارند .

    همه سبزیجات حاوی ریزمغذی ها و داروهای گیاهی حفاظت شده هستند ولی سبزیجات کلمی ترکیب شیمیایی منحصر به فردی دارند . آن ها حاوی گلوکزینولیت ها ( گروهی از ترکیبات ارگانیک که حاوی سولفور و نیتروژن بوده و مشتق شده از گلوکز و آمینو اسید می باشند ) هستند و وقتی دیواره های سلولی آنها با مخلوط کردن ، بریدن ، ریز ریز کردن و یا جویدن شکسته می شود ، یک واکنش شیمیایی باعث تبدیل گلوکزینولیت به ایزوتیوسیانیت ها ( ITCs ) می شود ، ترکیباتی با تاثیرات قوی و مختلف بر روی سرطان . به خاطر اینکه ITC های مختلف می توانند در مکان های متفاوتی در سلول و نیز بر روی مولکول هایی متفاوت کار کنند ، می توانند نتایج و آثار ترکیبی زیادی داشته باشند ، به طور مشترک برای از بین بردن مواد سرطان زا کار کنند ، التهاب را کاهش دهند ، عدم هماهنگی و توازن بین تولید و ارائه اکسیژن واکنشی را از بین برده و خنثی کنند ، از فرآیند استفاده تومورهای سرطانی از فرآورده های خونی جلوگیری کنند و سلول های سرطانی را بکشند . (1.1.3)


    پیازها همراه با تره فرنگی ها ، سیر ، موسیرها و پیازچه ها خانواده پیازها را در سبزیجات تشکیل می دهند که علاوه بر آثار ضد سرطانی و ضد دیابتی ، تاثیرات سودمندی نیز بر روی عروق قلبی و سیستم های محافظتی بدن دارند . سبزیجات پیازی به خاطر دارا بودن ترکیبات ارگانیک حاوی سولفور شناخته شده هستند ، همانند ITC ها در سبزیجات کلمی ترکیبات ارگانیک حاوی سولفور نیز هنگامی آزاد می شوند که پیازها بریده شوند ، له شده و یا جویده شوند . مطالعات بر روی امراض مسری و همه گیر به این نکته رسیده است که افزایش مصرف سبزیجات پیازی با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده و پروستات مرتبط می باشد . این ترکیبات با از بین بردن مواد سرطان زا ، متوقف کردن رشد سلول های سرطانی و مسدود کردن رگ های خونی که از رگ های خونی موجود نشات گرفته اند ، از پیشرفت سرطان ها جلوگیری می کنند . پیازها همچنین حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان های فلاونوید ( flavonoid ) و به طور عمده کرستین ( quercetin ، عنصری مشتق شده از فلاونوید ) بوده و پیازهای قرمز به طور حداقل حاوی 25 انتوسیان متفاوت می باشند . کرستین سرعت پیشرفت تومور را کاهش می دهد ، مانع رشد و تکثیر سلول های سرطانی شده و باعث مرگ سلولی در سلول های سرطان روده می شود . فلاونوید نیز تاثیرات ضد التهابی دارد که می تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند .(4.5.6.7.8)


    مصرف مرتب قارچ ها باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه ، معده و روده می شود .در مطالعه ای اخیر در چین زنانی که هر روز حداقل 10 گرم قارچ تازه ( حدود یک قارچ در یک روز) مصرف می کردند ، 64 درصد کاهش در خطر ابتلا به سرطان سینه داشتند .نتیجه ای مهیج در مورد زنانی که هر روز 10 گرم قارچ می خوردند و روزانه چای سبز می نوشیدند به دست آمد ، 89 درصد کاهش خطر سرطان سینه در زنانی که هنوز به سن یائسگی نرسیده بودند و 82 درصد کاهش برای زنانی که یائسگی را تجربه کرده بودند . قارچ های سفید ، قهوه ای ، قارچ درختی، قارچ خشک که خاصیت دارویی بالایی دارد و انواع دیگر قارچ ها ( بیشتر این قارچ ها مصارف دارویی زیادی در آسیای شرقی دارند) همگی دارای خاصیت ضد سرطانی هستند ، بعضی از آن ها ضد التهابی بوده و محرک سیستم دفاعی بدن هستند ،مانع آسیب رسیدن به DNA می شوند ، رشد سلول های سرطانی را کند می کنند ، باعث مرگ برنامه ریزی شده سلول های سرطانی می شوند و یا مانع استفاده تومورهای سرطانی از فرآورده های خونی می شوند . علاوه بر این خاصیت ها ، قارچ ها به دلیل داشتن بازدارنده های آرومتاس ( aromatase ، داروی ضد سرطان سینه) ، ترکیباتی که مانع تولید استروژن می شوند ، بسیار بی نظیر و منحصر به فرد هستند . این ترکیبات مسئولیت اثرات پیشگیری کننده قارچ ها بر علیه سرطان سینه را بر عهده دارند . در واقع داروهای بازدارنده آرومتاس در داروخانه ها به فروش می رسد که برای درمان بیماری سرطان سینه از آن استفاده می کنند . مصرف منظم بازدارنده های آرومتاس در رژیم غذایی یک روش عالی برای پیشگیری از سرطان است و علاوه بر این مصرف قارچ ها منجر به فعالیت شدید ضد آرومتاس در بدن می شود .(9.10.11)


    زغال اخته ، توت فرنگی ها ، توت سیاه یا شاه توت ها غذاهایی فوق العاده هستند . به طور طبیعی شیرین و آبدار هستند ، توت ها شکر کمی دارند و سرشار از مواد مغذی بوده و جزو بهترین غذاهایی هستند که می توانند در رژیم غذایی شما گنجانده شوند . رنگ های باطراوت و زنده آن ها نشان می دهد که سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله فلاونویدها و ویتامین های آنتی اکسیدان هستند ، توت ها از جمله غذاهایی هستند که از بالاترین مقدار آنتی اکسیدان برخوردارند . آنتی اکسیدان موجود در توت ها دارای تاثیرا ت ضد سرطانی بوده و باعث پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نیز می شود . به این صورت که فشار خون را کاهش می دهد ، باعث کاهش التهاب شده ، از آسیب وارد شدن به DNA جلوگیری می کند ، مانع تغذیه تومورها از فرآورده های خونی می شود و باعث تحریک آنزیم های آنتی اکسیدان موجود در بدن می شود . مصرف توت ها خطر بیماری های دیابت ، سرطان و همچنین بیماری های مرتبط با مغز را کاهش می دهد . توت ها غذاهایی عالی برای مغز می باشند و مصرف آن ها باعث تقویت منبع هماهنگ کننده سیستم بدن در مغز و تقویت حافظه می شود .(12.13.14)

    لوبیا ها ( و حبوبات دیگر ) منبع فوق العاده ای از مواد مغذی بوده و حاوی حجم زیادی از کربوهیدرات ها می باشند . این غذا ها ضد سرطان بوده و به کاهش وزن کمک می کنند به خاطر اینکه فرآیند هضم آن ها به آرامی صورت می گیرد و این مواد باعث تثبیت قند خون می شوند که باعث ایجاد سیری شده و مانع بروز اشتهای کاذب برای غذا خوردن می شود . علاوه بر این آنها حاوی فیبرهای محلولی هستند که شاخص کلسترل خون را پایین می آورند . لوبیا ها به خاطر داشتن سطوح بالایی از فیبر ، نشاسته و کربوهیدرات هایی که ترکیبات شان با آنزیم های گوارشی شکسته نمی شوند ، غذاهایی بی نظیر هستند . فیبر و نشاسته نه تنها باعث کاهش مقدار کالری های جذب شده از مصرف لوبیا ها می شود بلکه بوسیله باکتری های روده ای تخمیر شده و تبدیل به اسید های چربی می شود که به پیشگیری از سرطان روده کمک می کند . خوردن لوبیا ، نخود فرنگی و عدس به طور حداقل دو بار در هفته باعث 50 درصد کاهش در خطر ابتلا به سرطان روده شده و علاوه بر این مصرف حبوبات باعث پیشگیری از سرطان های دهان ، حنجره ، گلو ، معده و همچنین سرطان کلیه می شود .(14.15.16.17)

    مغز ها و دانه ها حاوی چربی های سالم و سرشار از طیف وسیعی از ریزمغذی هایی مانند فیتوسترال ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند . مطالعات بیشمار به این نتیجه رسیده اند که مغز ها فواید زیادی برای رگ های قلبی دارند و قرار دادن مغز ها در رژیم های غذایی به پیشگیری از بیماری دیابت و به دست آوردن وزنی مناسب کمک می کند . فواید تغذیه ای دانه ها در رابطه با چربی های سالم ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها شبیه مغزها می باشد ولی دانه ها به خاطر بالا بودن میزان تاثیرات مواد معدنی و مقدار پروتئین بالاتر از مغزها قرار می گیرند . هرنوع دانه از نظر غذایی منحصر به فرد و بی نظیر است . دانه کتان ، تخم ریحان و شاهدانه ها منابعی بسیار غنی از چربی های امگا سه هستند . دانه های کتان علاوه بر امگا سه ، شرسار از فیبر و لیگنان می باشند . مصرف دانه کتان با استفاده از مکانیسم های متفاوت از بدن ما در مقابل بیماری های قلبی محافظت می کند . و لیگنان هایی موجود در دانه کتان و کنجد دارای خاصیت ضد سرطانی هستند . تخمه آفتابگردان سرشار از پروتئین و مواد معدنی است . تخم کدو تنبل حاوی مقادیر زیادی آهن و کلسیم بوده و منبعی خوبی برای روی می باشد . دانه های کنجد از بیشترین مقدار کلسیم در بین غذاهای موجود در دنیا برخوردار هستند و حجم زیادی ویتامین E برای ما فراهم می کنند . دانه های کنجد سیاه نیز سرشار از آنتی اکسیدان می باشند . هنگامی که چربی های سالم موجود در دانه ها و مغزها به همراه سبزیجات مصرف شوند ، به جذب مواد مغذی موجود در غذاها کمک بزرگی می کنند . (18.19.20)


    ************************************************** ***************
    By :: Dr.Fuhrman
    References:
    1. Carter P, Gray LJ, Troughton J, et al. Fruit and vegetable intake and incidence of type 2 diabetes mellitus: systematic review and meta-analysis. BMJ. 2010 Aug 18;341:c4229. Journal of Clinical Investigation (2011, March 24). High levels of dietary nitrate might in part explain the vascular benefits of diets rich in leafy greens. ScienceDaily. Retrieved March 30, 2011, from http://www.sciencedaily.com­ /releases/2011/03/110323135631.htm
    2. Stringham JM, Bovier ER, Wong JC, Hammond BR Jr. The influence of dietary lutein and zeaxanthin on visual performance. J Food Sci. 2010 Jan-Feb;75(1):R24-9.
    3. Higdon JV, Delage B, Williams DE, Dashwood RH. Cruciferous vegetables and human cancer risk: epidemiologic evidence and mechanistic basis. Pharmacol Res. 2007 Mar;55(3):224-36. Cavell BE, Syed Alwi SS, Donlevy A, et al., Anti-angiogenic effects of dietary isothiocyanates: mechanisms of action and implications for human health. Biochem. Pharmacol., 2011. 81(3): p. 327-36.
    4. Powolny AA, Singh SV. Multitargeted prevention and therapy of cancer by diallyl trisulfide and related Allium vegetable-derived organosulfur compounds. Cancer Lett. 2008 Oct 8;269(2):305-14.
    5. Pierini R, Gee JM, Belshaw NJ, et al. Flavonoids and intestinal cancers. Br J Nutr. 2008 May;99 E Suppl 1:ES53-9.
    6. Slimestad R, Fossen T, Vågen IM. Onions: a source of unique dietary flavonoids. J Agric Food Chem. 2007 Dec 12;55(25):10067-80.
    7. Miyamoto S, Yasui Y, Ohigashi H, et al. Dietary flavonoids suppress azoxymethane-induced colonic preneoplastic lesions in male C57BL/KsJ-db/db mice. Chem Biol Interact. 2010 Jan 27;183(2):276-83. Shan BE, Wang MX, Li RQ. Quercetin inhibit human SW480 colon cancer growth in association with inhibition of cyclin D1 and survivin expression through Wnt/beta-catenin signaling pathway. Cancer Invest. 2009 Jul;27(6):604-12. Xavier CP, Lima CF, Preto A, et al. Luteolin, quercetin and ursolic acid are potent inhibitors of proliferation and inducers of apoptosis in both KRAS and BRAF mutated human colorectal cancer cells. Cancer Lett. 2009 Aug 28;281(2):162-70.
    8. Ravasco P, Aranha MM, Borralho PM, et al. Colorectal cancer: Can nutrients modulate NF-kappaB and apoptosis? Clin Nutr. 2010 Feb;29(1):42-46.
    9. Hong SA, Kim K, Nam SJ, et al: A case-control study on the dietary intake of mushrooms and breast cancer risk among Korean women. Int J Cancer 2008, 122:919-923. Shin A, Kim J, Lim SY, et al: Dietary mushroom intake and the risk of breast cancer based on hormone receptor status. Nutr Cancer 2010, 62:476-483. Zhang M, Huang J, Xie X, et al: Dietary intakes of mushrooms and green tea combine to reduce the risk of breast cancer in Chinese women. Int J Cancer 2009, 124:1404-1408.
    10. Hara M, Hanaoka T, Kobayashi M, et al: Cruciferous vegetables, mushrooms, and gastrointestinal cancer risks in a multicenter, hospital-based case-control study in Japan. Nutr Cancer 2003, 46:138-147.
    11. Chen S, Oh SR, Phung S, et al: Anti-aromatase activity of phytochemicals in white button mushrooms (Agaricus bisporus). Cancer Res 2006, 66:12026-12034.
    12. Bazzano LA, Li TY, Joshipura KJ, Hu FB. Intake of fruit, vegetables, and fruit juices and risk of diabetes in women. Diabetes Care. 2008 Jul;31(7):1311-7. Hannum SM. Potential impact of strawberries on human health: a review of the science. Crit Rev Food Sci Nutr. 2004;44(1):1-17. Joseph JA, Shukitt-Hale B, Willis LM. Grape juice, berries, and walnuts affect brain aging and behavior. J Nutr. 2009 Sep;139(9):1813S-7S. Stoner GD, Wang LS, Casto BC. Laboratory and clinical studies of cancer chemoprevention by antioxidants in berries. Carcinogenesis. 2008 Sep;29(9):1665-74. Cassidy A, O'Reilly EJ, Kay C, et al: Habitual intake of flavonoid subclasses and incident hypertension in adults. Am J Clin Nutr 2011, 93:338-347. Roy S, Khanna S, Alessio HM, et al: Anti-angiogenic property of edible berries. Free Radic Res 2002, 36:1023-1031.
    13. Bickford PC, Shukitt-Hale B, Joseph J. Effects of aging on cerebellar noradrenergic function and motor learning: nutritional interventions. Mech Ageing Dev. 1999 Nov;111(2-3):141-54. Krikorian R, Shidler MD, Nash TA, et al. Blueberry supplementation improves memory in older adults. J Agric Food Chem. 2010 Apr 14;58(7):3996-4000.
    14. Bazzano LA, Thompson AM, Tees MT, et al. Non-soy legume consumption lowers cholesterol levels: A meta-analysis of randomized controlled trials. Nutr Metab Cardiovasc Dis 2011 Feb;21(2):94-103. Aune D, De Stefani E, Ronco A, et al. Legume intake and the risk of cancer: a multisite case-control study in Uruguay. Cancer Causes Control. 2009 Nov;20(9):1605-15.
    15. O'Keefe SJ, Ou J, Aufreiter S, et al. Products of the colonic microbiota mediate the effects of diet on colon cancer risk. J Nutr. 2009 Nov;139(11):2044-8.
    16. Singh PN, Fraser GE. Dietary risk factors for colon cancer in a low-risk population. Am J Epidemiol. 1998 Oct 15;148(8):761-74.
    17. Aune D, De Stefani E, Ronco A, et al. Legume intake and the risk of cancer: a multisite case-control study in Uruguay. Cancer Causes Control. 2009 Nov;20(9):1605-15.
    18. Nash SD, Nash DT. Nuts as part of a healthy cardiovascular diet. Curr Atheroscler Rep. 2008 Dec;10(6):529-35. Sabaté J, Ang Y. Nuts and health outcomes: new epidemiologic evidence. Am J Clin Nutr. 2009 May;89(5):1643S-1648S. Mattes RD et al. Impact of peanuts and tree nuts on body weight and healthy weight loss in adults. J Nutr. 2008 Sep;138(9):1741S-1745S. Natoli S, McCoy P. A review of the evidence: nuts and body weight. Asia Pac J Clin Nutr. 2007;16(4):588-97 19. Kendall CW, Josse AR, Esfahani A, Jenkins DJ. Nuts, metabolic syndrome and diabetes. Br J Nutr. 2010 Aug;104(4):465-73.
    20. Bassett CM, Rodriguez-Leyva D, Pierce GN. Experimental and clinical research findings on the cardiovascular benefits of consuming flaxseed. Appl Physiol Nutr Metab. 2009 Oct;34(5):965-74. Webb AL, McCullough ML. Dietary lignans: potential role in cancer prevention. Nutr Cancer. 2005;51(2):117-31. Saarinen NM, Wärri A, Airio M, et al. Role of dietary lignans in the reduction of breast cancer risk. Mol Nutr Food Res. 2007 Jul;51(7):857-66. Coulman KD, Liu Z, Hum WQ, et al. Whole sesame seed is as rich a source of mammalian lignan precursors as whole flaxseed. Nutr Cancer. 2005;52(2):156-65. Shahidi F, Liyana-Pathirana CM, Wall DS. Antioxidant activity of white and black sesame seeds and their hull fractions. Food Chemistry 2006;99(3):478-483.


    There is always a hope

  2. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما baher برای ارسال این پست سودمند:

    Ar.Ra (21-03-2012),AZAD (24-03-2012),01101 (25-11-2011),Shadow (22-03-2012),Texas (25-11-2011),The Almighty (25-11-2011),ناپلئون (25-11-2011),yasaman1178 (25-11-2011)

  3. #2
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    محل سکونت
    iran
    ارسال ها
    4
    تشکر
    0
    تشکر 20 بار در 3 پست

    پیش فرض

    عالی بود ممنونم دست مریزاد

    http://purepersiancat.blogfa.com/


    گربه ایرانی

    ما دوستداران گربه ایرانی هستیم
    ما به تجربه وآموخته های شما به همکاری وهمفکری شما نیازمندیم

  4. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما avesta برای ارسال این پست سودمند:

    Shadow (22-03-2012),ناپلئون (24-03-2012),yasaman1178 (21-03-2012)

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 21:34 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.