مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
غذاهای محلی کردستان
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7
Like Tree4Likes
  • 2 Post By ashti
  • 1 Post By ashti
  • 1 Post By ashti

موضوع: غذاهای محلی کردستان

  1. #1
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    کردستان. سنندج
    ارسال ها
    173
    تشکر
    558
    تشکر 514 بار در 142 پست

    پیش فرض غذاهای محلی کردستان

    سلام. دوستای گلم میخوام توی این تاپیک هر هفته براتون یه غذای محلی کردستان بذارم که شما هم درست کنید و لذت ببرید.
    از نظر جغرافیایی منظورم کرد نشین ها بود. گفتم یه وقت همه ی هنرهای آشپزی کردنشین ها رو فقط به استان کردستان اختصاص ندم.
    از کرمانشاه تا سنندج و مهاباد و اورامان و .......شهرستانهای اطراف. امیدورام خوشتون بیاد.



  2. کاربران : 10 تشکر کرده اند از شما ashti برای ارسال این پست سودمند:

    aazaa (25-01-2016),baher (06-02-2013),Bahman7 (26-01-2016),Blue (07-02-2013),dr.b4ne (06-10-2013),mahvash (25-02-2014),Narges (08-02-2013),Shadow (07-02-2013),Texas (07-02-2013),نسیم م. (07-02-2013)

  3. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    کردستان. سنندج
    ارسال ها
    173
    تشکر
    558
    تشکر 514 بار در 142 پست

    پیش فرض

    خوراک کدو (کووله که یین)
    مواد لازم برای مصرف 5 نفر
    1. کدوی بزرگ: 2 عدد
    2. عدس یا لپه: 3 فنجان (من خودم عدس رو ترجیح میدم)
    3. روغن کنجد یا روغن زیتون : 1 قاشق غذا خوری
    4. پیاز : 2 عدد خرد شده
    5. فلفل و نمک: به مقدار لازم
    6. شیره انگور: 2 فنجان بزرگ


    ابتدا پیاز رو توی روغن سرخ کرده عدس یا لپه رو بهش اضافه میکنیم، نمک .و فلفل رو اضافه میکنیم، 3 کاسه بزرگ آب میریزیم و روی آتیش ملایم میذاریم که 20 دقیقه بپزه. بعد کدو رو که از قبل قطعه کردیم بهش اضافه میکنیم و 20 دقیقه دیگه میذاریم که روی آتیش جا بیفته. وقتی که غذا رو کشیدیم شیره انگور رو بهش اضافه میکنیم.
    نوش جااااااااااان


    rozhina likes this.

  4. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما ashti برای ارسال این پست سودمند:

    baher (07-02-2013),Blue (07-02-2013),dr.b4ne (06-10-2013),Narges (08-02-2013),Shadow (07-02-2013),Texas (07-02-2013),نسیم م. (07-02-2013),وجترین (10-02-2013)

  5. #3
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض

    خیلی ممنون آشتی جان
    تاپیک بسیار جالبی خواهد بود




  6. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    ashti (08-02-2013),baher (07-02-2013),dr.b4ne (06-10-2013),Texas (07-02-2013),نسیم م. (07-02-2013)

  7. #4
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال ها
    141
    تشکر
    1,057
    تشکر 774 بار در 141 پست

    پیش فرض

    مرسی آشتی عزیز ،عکساشم بگیری خیلی خوب میشه


  8. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما نسیم م. برای ارسال این پست سودمند:

    ashti (08-02-2013),baher (08-02-2013),dr.b4ne (06-10-2013),Shadow (09-02-2013),Texas (07-02-2013)

  9. #5
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    کردستان. سنندج
    ارسال ها
    173
    تشکر
    558
    تشکر 514 بار در 142 پست

    پیش فرض

    خواهش میکنم کیوان و نسیم جان.
    پس از این به بعد وقتایی براتون میذارم که خودمم بپزم. اون موقع عکساشم میتونم بذارم.



  10. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما ashti برای ارسال این پست سودمند:

    baher (08-02-2013),Bahman7 (26-01-2016),dr.b4ne (06-10-2013),Shadow (09-02-2013),نسیم م. (09-02-2013)

  11. #6
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    کردستان. سنندج
    ارسال ها
    173
    تشکر
    558
    تشکر 514 بار در 142 پست

    پیش فرض

    سلام
    میخوام براتون طرز تهیه ی "هالاو" رو بنویسم.
    غذای محلی کردستان که البته همه با گوشت درست میکنن ولی من بدون گوشت.
    حتما امتحان کنید خیلی حوشمزه ست

    مواد لازم برای مصرف 6 نفر

    نخود: 100 گرم
    سبزی مخصوص: پیازچه، جعفری، برگ چغندر، نعناع ،ریز شده نیم کیلو
    نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
    آبغوره : 1 لیوان
    بلغور یا برنج : 50 گرم
    پیاز خرد شده، سیب زمینی و بادمجان: هر کدام 2 عدد
    نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    پیاز را خرد کرده و با نخود میذاریم بجوشه، مقداری که جوشید سبزی ریز شده رو با نمک و زرد چوبه اضافه میکنیم، بعد از 1 ساعت برنج یا بلفور رو بهش اضافه میکنیم. نیم ساعت قبل از اینکه غذا رو بکشیم بادمجان و سیب زمینی را با پوست بهش اضافه میکنیم. نغنای خشک رو با کمی روغن کنجد یا زیتون سرخ میکنیم و برای تزئین روی غذا ازش استفاده میکنیم.

    امیدوارم خوشتون بیاد


    yasaman1178 likes this.
    سلاخی میگریست،
    به قناری کوچکی دل باخته بود.

  12. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما ashti برای ارسال این پست سودمند:

    Bahman7 (26-01-2016),The Almighty (16-02-2014),yasaman1178 (15-02-2014)

  13. #7
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    ارسال ها
    1
    تشکر
    11
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سیب پلو هم یه غذای کرمانشاهیه و گیاهی هم هست

    من که عاشقشم


  14. تشکرها از این نوشته :

    Bahman7 (26-01-2016)

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 01:23 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.