مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
روش تهیه شيريني باسلوق
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5
  1. #1
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض روش تهیه شيريني باسلوق

    باسلوق یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به آسانی در منزل تهیه می شود:
    مواد اولیه :
    آرد نشاسته ذرت یك پیمانه
    آب سه و نیم پیمانه
    گلاب نصف پیمانه
    شكر دو پیمانه
    كره
    گياهي
    یك قاشق غذاخوری
    خلال پسته، خلال بادام و گردو به میزان لازم
    پودر نارگیل به میزان لازم
    وانیل 1/8 قاشق چایخوری
    زعفران دم كرده غلیظ دو قاشق سوپخوری




    طرز تهیه:
    آرد نشاسته ذرت را با شكر مخلوط كرده، سپس آب سرد را افزوده و با همزن مفتولی هم می‌زنیم تا مخلوط یكدست شود. مخلوط نشاسته را درون مایكروویو با قدرت 100 درصد، به مدت 5 الی 8 دقیقه قرار می‌دهیم. در میان پخت، یك الی دو بار مخلوط را هم می‌زنیم(برای این‌كه مواد دور ظرف نچسبد، آن را چرب می‌كنیم.) ظرف را از دستگاه خارج كرده، گلاب، زعفران، كره آب كرده و وانیل را به مواد افزوده و دوباره ظرف را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 100 درصد درون دستگاه می‌گذاریم تا مواد غلیظ شوند. از این مرحله می‌توان به دو روش باسلوق را تهیه كرد.
    در روش اول روی فویل پودر نارگیل پاشیده، باسلوق را روی آن ریخته، سپس خلال بادام، پسته و گردوهای نصف شده را روی آن می‌ریزیم و از یك سمت رول می‌كنیم و در یخچال به مدت چهار ساعت می‌گذاریم تا خنك شده و خودش را بگیرد، سپس آن را برش می‌زنیم. در روش دوم پودر نارگیل را در ظرف ریخته و باسلوق را با قاشق روی آن می‌ریزیم، به صورت مخروطی در آورده و روی آن گردو نیم شده قرار می‌دهیم.

    نكــته: می‌توانید زعفران را حذف كرده و باسلوق را ساده درست كنید. اگر باسلوق‌های رنگی دوست دارید، می‌توانید از رنگ‌های مجاز خوراكی استفاده كنید.

    منبع: سايت لقمه




  2. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    baher (27-02-2013),Tanesh (28-02-2013),yasi7849 (12-09-2015)

  3. #2
    کاربران اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    ارسال ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shadow نمایش پست ها
    باسلوق یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به آسانی در منزل تهیه می شود:
    مواد اولیه : آرد نشاسته ذرت یك پیمانه آب سه و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه شكر دو پیمانه كره گياهي یك قاشق غذاخوری خلال پسته، خلال بادام و گردو به میزان لازم پودر نارگیل به میزان لازم وانیل 1/8 قاشق چایخوری زعفران دم كرده غلیظ دو قاشق سوپخوری طرز تهیه: آرد نشاسته ذرت را با شكر مخلوط كرده، سپس آب سرد را افزوده و با همزن مفتولی هم می‌زنیم تا مخلوط یكدست شود. مخلوط نشاسته را درون مایكروویو با قدرت 100 درصد، به مدت 5 الی 8 دقیقه قرار می‌دهیم. در میان پخت، یك الی دو بار مخلوط را هم می‌زنیم(برای این‌كه مواد دور ظرف نچسبد، آن را چرب می‌كنیم.) ظرف را از دستگاه خارج كرده، گلاب، زعفران، كره آب كرده و وانیل را به مواد افزوده و دوباره ظرف را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 100 درصد درون دستگاه می‌گذاریم تا مواد غلیظ شوند. از این مرحله می‌توان به دو روش باسلوق را تهیه كرد. در روش اول روی فویل پودر نارگیل پاشیده، باسلوق را روی آن ریخته، سپس خلال بادام، پسته و گردوهای نصف شده را روی آن می‌ریزیم و از یك سمت رول می‌كنیم و در یخچال به مدت چهار ساعت می‌گذاریم تا خنك شده و خودش را بگیرد، سپس آن را برش می‌زنیم. در روش دوم پودر نارگیل را در ظرف ریخته و باسلوق را با قاشق روی آن می‌ریزیم، به صورت مخروطی در آورده و روی آن گردو نیم شده قرار می‌دهیم. نكــته: می‌توانید زعفران را حذف كرده و باسلوق را ساده درست كنید. اگر باسلوق‌های رنگی دوست دارید، می‌توانید از رنگ‌های مجاز خوراكی استفاده كنید. منبع: سايت لقمه
    uppppppppppppp


  4. #3
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    ارسال ها
    2
    تشکر
    1
    تشکر 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    سلام واقعا خوشمزه است من قبلا مادرم درست می کرد خیلی عالیه


  5. #4
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    ارسال ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    عالیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییه مرسی


  6. #5
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    ارسال ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    وای مرسی از اشتراک گذاریتون عالیه


 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 07:19 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.