مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
مصرف لبنیات و پیامدهای آن برای سلامتی .
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2
Like Tree3Likes
  • 3 Post By baher

موضوع: مصرف لبنیات و پیامدهای آن برای سلامتی .

  1. #1
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,322
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض مصرف لبنیات و پیامدهای آن برای سلامتی .

    با وجود شواهد علمی که فواید محصولات لبنی بر روی سلامت را زیر سوال برده است هنوز بسیاری از گیاه خواران مقدار قابل توجهی لبنیات مصرف می کنند .


    سلامت استخوان
    کلسیم یک ماده معدنی مهم است که به استحکام استخوان ها کمک می کند . استخوان های ما به طور مداوم در حال تعمیر شدن بوده و این به معنای آن است که بدن مقدار کمی کلسیم از استخوان ها می گیرد و کلسیم جدید را جایگزین آن می کند . بنابراین داشتن کلسیم کافی امری ضروری است تا بدن ما در این فرایند تعمیر تراکم استخوان را کاهش ندهد . اگر چه کلسیم برای تضمین سلامت استخوان لازم است ولی پس از اینکه میزان مصرف از یک سرحد مشخص عبور کند دیگر فواید واقعی مصرف کلسیم وجود نخواهد داشت . مصرف بیش از تقریبا 600 میلی گرم کلسیم در روز – که به راحتی بدون مصرف محصولات لبنی یا مکمل ها قابل دستیابی است – باعث بهبود یکپارچگی استخوان یا عدم نقص آن نمی شود .


    تحقیقی بالینی نشان می دهد که محصولات لبنی فواید بسیار کمی برای استخوان داشته و یا اصلا بدون فایده می باشند . یک مطالعه سال 2005 منتشر شده در مجله امراض کودکان نشان داد که مصرف شیر باعث بهبود یکپارچگی استخوان در کودکان نمی شود .
    محققان در یک مطالعه جدید ، رژیم غذایی ، فعالیت فیزیکی و بروز فرسودگی و شکنندگی استخوان ها که در اثر نیروهای کم ولی تکرار شونده و در اثر خستگی استخوان اتفاق می افتند ، در دختران نوجوان را به مدت 7 سال مورد پیگیری قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که محصولات لبنی و کلسیم باعث پیشگیری از این نوع شکستگی نمی شود . مطالعه ای در هاروارد ، که بیش از 72000 زن را به مدت 18 سال مورد مطالعه قرار داده بود ، نیز به طور مشابه نشان داد که افزایش مصرف شیر هیچ تاثیر محافظتی در برابر خطر شکستگی استخوان ندارد . 1
    این امکان وجود دارد تا با کاهش مصرف سدیم در رژیم غذایی 5و4 ، افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات 5و6 و تضمین دریافت کافی کلسیم از طریق مصرف غذاهای گیاهی مانند کلم کیل ، بروکلی و دیگر سبزیجات سبز برگ دار و لوبیا ها ، خطر پوکی استخوان را کاهش داد . همچنین شما می توانید از محصولات غنی شده با کلسیم مانند غلات صبحانه و آبمیوه ها استفاده کنید . لوبیای سویا و آب پرتغال غنی شده نیز دو نمونه از محصولاتی هستند که در مقایسه با هر وعده مصرفی شیر یا دیگر محصولات لبنی مقدار کلسیم مشابهی را فراهم می سازند . 7
    ورزش یکی از مهمترین راه ها برای افزایش تراکم استخوان و کاهش خطر پوکی استخوان می باشد ، 9 و 8 و فواید آن در مطالعاتی بر روی کودکان و همچنین بزرگسالان مشاهده شده است . 11 و 10 و 9
    افراد ممکن است به خاطر کسب ویتامین D از رژیم غذایی شان شیر بنوشند ولی اطلاعی ندارند که می شود از طریق منابعی دیگر ویتامین D مورد نیازشان را کسب کنند .بدون ویتامین D تنها 10 تا 15 درصد از کلسیم لبنیات جذب بدن می شود . 12
    بهترین منبع طبیعی ویتامین D نور خورشید است . با توجه به رنگ پوست افراد ، 5 تا 15 دقیقه قرار گرفتن بازو ها و پا ها یا دست ها ، صورت و بازو ها در معرض نور خورشید می تواند برای پاسخگویی به نیاز های بدن برای ویتامین D کافی باشد . 13 پوست تیره تر برای دستیابی به سطح کافی از ویتامین D نیازمند زمان بیشتری برای قرار گرفتن در معرض نور خورشید می باشد . در آب و هوای سرد تر شاید خورشید در ماه های زمستان نتواند ویتامین D کافی را برای افراد فراهم آورد . در طی این مدت باید رژیم غذایی توانایی تامین ویتامین D را داشته باشد .
    تعداد اندکی از غذاها به طور طبیعی حاوی ویتامین D می باشند و هیچ محصول لبنی به طور طبیعی حاوی این ویتامین نمی باشد . بنابراین غلات صبحانه ، غلات ، نان ، آب پرتغال و شیر برنج یا شیر سویای غنی شده و مکمل ها گزینه هایی هستند که برای تامین ویتامین D از طریق رژیم غذایی در دسترس هستند . 14


    چربی موجود در لبنیات و بیماری قلبی عروقی
    محصولات لبنی شامل پنیر ، بستنی ، شیر ، کره و ماست سهم قابل توجهی در میزان کلسترول و چربی اشباع شده رژیم غذایی دارند . 15 رژیم های غذایی حاوی چربی بالا و به ویژه چربی اشباع شده می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد و باعث به وجود آمدن مشکلات جدی دیگری برای سلامت افراد شود .
    یک رژیم غذایی کم چرب بر پایه گیاهی و بدون لبنیات در ترکیب با ورزش ، ترک سیگار و مدیریت استرس نه تنها می تواند از بیماری قلبی جلوگیری کند بلکه می تواند باعث بهبود این بیماری نیز بشود . 17 و 16


    سرطان
    مصرف محصولات لبنی با خطر بالاتر برای انواع سرطان ها به ویژه سرطان های سیستم تناسلی مرتبط می باشد. به طور قابل توجه ، مصرف محصولات لبنی با افزایش خطر برای سرطان پروستات 20-18 و سینه مرتبط بوده است . 21
    خطر مصرف محصولات لبنی تا جایی که به سرطان های پروستات و سینه مربوط می شود بیشتر به خاطر افزایش فاکتور 1_IGF می باشد ، فاکتوری که در شیر گاو یافت می شود . 22 نشان داده شده است که مصرف مرتب شیر و محصولات لبنی باعث افزایش سطوح گردشی این فاکتور می شود . 24 و 23 . 26 محققان در مطالعه سلامت پزشکان که 21660 نفر شرکت کننده را به مدت 8 سال مورد پیگیری قرار داده است ، دریافتند افرادی که در روز بیش از 5/2 وعده غذایی محصولات لبنی مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که روزانه کمتر از 5/0 وعده غذایی از این محصولات استفاده می کنند با افزایش خطر سرطان پروستات رو برو هستند . 29 همچنین این مطالعه ، 28 و 27 نشان می دهد که خطر سرطان پروستات با افزایش مصرف شیر کم چرب بالا می رود و به این مطلب اشاره می کند که نه فقط چربی مرتبط با محصولات لبنی بلکه کلسیم لبنی بسیار زیاد هم می تواند یک تهدید بالقوه برای سلامت پروستات باشد .
    علاوه بر این، متابولیت های استروژن نیز فاکتورهای خطر برای سرطان های سیستم تناسلی شامل سرطان های سینه ، تخمدان و پروستات می باشد . این متابولیت ها می تواند تکثیر سلولی را تحت تاثیر قرار دهد به گونه ای که سلول ها سریع و به طور نامناسب رشد کنند که این امر می تواند به رشد سرطان منجر شود . مصرف شیر و محصولات لبنی در دریافت بخش عمده ای از استروژن از رژیم غذایی انسان ( 70 – 60 درصد ) سهیم می باشد .
    در یک مطالعه وسیع تر شامل 1893 زن که مبتلا به مراحل اولیه سرطان سینه تشخیص داده شده بودند ، میزان بالاتر مصرف محصولات لبنی پر چرب با نرخ بالاتر مرگ و میر مرتبط بوده است . در این مطالعه حتی مصرف مقدار کمی مانند 5/0 وعده مصرفی در روز نیز این خطر را به طور قابل توجهی افزایش می داد . احتمالا این امر به دلیل وجود این حقیقت است که هورمون های استروژنیکی به طور عمده در چربی وجود دارند و این باعث تشدید نگرانی در مورد مصرف محصولات لبنی پر چرب می شود .
    مصرف محصولات لبنی می تواند در پیشرفت سرطان تخمدان نیز سهیم باشد . شاید مسبب ارتباط بین محصولات لبنی و سرطان تخمدان تجزیه لاکتوز قند شیر به گالاکتوز باشد ، قندی که می تواند برای سلول های تخمدان سمی باشد . 30 در یک تحقیق در سوئد ، مصرف لاکتوز و محصولات لبنی با سرطان تخمدان مرتبط بوده است . 31 یک تحقیق مشابه ، به این نتیجه رسید که زنانی که در روز بیش از یک لیوان شیر مصرف می کردند در مقایسه با زنانی که به طور روزانه کمتر از یک لیوان شیر می نوشیدند ، با 73 درصد شانس بیشتری در پیشرفت سرطان تخمدان روبرو بودند . 32

    لاکتوز
    عدم قبول یا تحمل لاکتوز در میان بیشتر جمعیت ها شایع است و تقریبا 95 درصد آمریکایی – آسیایی ها ، 74 درصد آمریکایی های بومی ، 70 درصد آمریکایی – آفریقایی ها ، 53 درصد آمریکایی – مکزیکی ها و 15 درصد از سفید پوست های آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده است. 33 علائم آن که عبارتند از ناراحتی معده و روده ، اسهال و نفخ شکم ، به این دلیل بروز می کنند که این افراد در بدن خود دارای آنزیم لاکتوز نیستند تا لاکتوز موجود در قند شیر را هضم کند . وقتی لاکتوز هضم می شود محصولات حاصل از تجزیه آن دو قند ساده هستند : گلوکز و گالاکتوز . کودکان شیرخوار دارای آنزیم های فعالی هستند که گالاکتوز را تجزیه می کند ولی بسیاری از ما با افزایش سن بسیاری از این آنزیم ها ا از دست می دهیم . 34 به خاطر طبیعت معمول این وضعیت و اجتناب از این عوارض ناراحت کننده مصرف شیر توصیه نمی شود .


    هورمون ها
    شیر حاوی مواد افزدونی فراوانی شامل هورمون ها می باشد. شیر به طور طبیعی حاوی هورمون ها و فاکتورهای رشدی است که در بدن گاو تولید می شوند . علاوه بر این ،هورمون های ترکیبی مانند هورمون رشد گاوی ریکامبینانت به طور متداول بر روی گاو ها استفاده می شود تا تولید شیر آن ها افزایش یابد . 35 وقتی این هورمون ها وارد بدن انسان شود می تواند بر روی کارکرد نرمال هورمونی تاثیر بگذارد .
    در درمان امراضی مانند ورم و التهاب غدد پستان از آنتی بیوتیک ها استفاده می شود و آثار این آنتی بیوتیک ها گاهی در نمونه هایی از شیر و محصولات لبنی پیدا می شود .از این نوع درمان به طور مکرر استفاده می شود به دلیل نوع روند تولید لبنیات که گاو ها را مجبور می سازد تا شیر بیشتری نسبت به طبیعت شیردهی خود تولید کنند ، ورم یا آماس غدد پستان در گاو ها بسیار شایع است .
    آفت کش ها ، بیفنیل های پلی کلرینیت و دیوکسین ها مثال های دیگری از آلوده کننده هایی هستند که در شیر یافت می شوند . محصولات لبنی در یک چهارم تا یک دوم دیوکسین مصرفی از طریق رژیم غذایی سهیم هستند . 36 همه این مواد سمی سریعا بدن را ترک نمی کنند و در نهایت می توانند سطوح مضری را تشکیل دهند که شاید سیستم ایمنی ، سیستم تولید مثل و سیستم عصب مرکزی ما را تحت تاثیر قرار دهد . علاوه بر این ، بیفنیل های پلی کلرینیت و دیوکسین ها با سرطان نیز مرتبط می باشند . 37
    دیگر آلوده کننده ها که اغلب در طی فرآیند فرآوری محصولات شیر به وجود می آیند عبارتند از ملامین که در پلاستیک پیدا می شود و به دلیل اینکه حاوی نیتروژن بالایی می باشند 38 تاثیر بدی روی کلیه و سیستم ادراری دارند ، و همچنین مواد سمی سرطان زا شامل افلاتاکسین ها . این مواد بسیار خطرناک هستند چون در طی فرآیند پاستوریزه کردن از بین نمی روند . 39


    پروتئین شیر و دیابت
    دیابت نوع اول با مصرف محصولات لبنی در طفولیت مرتبط می باشد . 40 یک مطالعه تکمیلی سال 2001 در مورد 3000 نوزاد با خطر بالای ژنتیکی برای پیشرفت دیابت نشان داد که مصرف زود هنگام شیر گاو باعث افزایش استعداد ابتلا به دیابت نوع اول در این شیرخواران می شود . 41 علاوه بر این آکادمی متخصصان اطفال ، در مطالعه بر روی اطفالی که حداقل در سه ماهه اول زندگی شان از مصرف پروتئین شیر گاو اجتناب کردند 30 درصد کاهش در بروز دیابت نوع اول را مشاهده کردند . 42

    نگرانی ها در مورد سلامت کودکان و نوزادان
    پروتئین شیر ، قند شیر ، چربی و چربی اشباع شده موجود در محصولات لبنی خطراتی را برای سلامت کودکان به همراه دارد و باعث توسعه چاقی ، دیابت ها و بیماری قلبی در آن ها می شود . در حالی که اغلب شیر کم چرب برای کاهش خطر چاقی توصیه می شود ، یک مطالعه منتشر شده در آرشیو بیماری ها در دوران کودکی نشان می دهد کودکانی که شیر کم چرب 1 درصد یا شیری را که خامه آن گرفته شده می نوشند در مقایسه با آن هایی که شیر تمام چرب می نوشند با احتمال کمتری در ابتلا به چاقی روبرو نیستند . 43 علاوه بر این ، یک فوق تحلیل جدید در مورد این بحث که افزایش مصرف محصولات لبنی باعث کاهش چربی بدن و در طولانی مدت ( بیش از یک سال ) کاهش اضافه وزن خواهد شد ، هیچ گونه شواهدی پیدا نکرد . 44


    مصرف شیر گاو برای نوزادان توصیه نمی شود .
    آکادمی متخصصان اطفال پیشنهاد می کند که اطفال زیر یک سال از شیر گاو تغذیه نکنند ، 45 چون در مقایسه با شیر سینه انسان مقدار آهن کمی در شیر گاو وجود دارد و به همین دلیل احتمال کمبود آهن با مصرف شیر گاو افزایش می یابد . 46 گاز معده یک نگرانی دیگر در مورد مصرف شیر است . بیش از 28 درصد نوزادان در طی اولین ماه زندگی خود از مشکل گاز معده رنج می برند . 47 متخصصان اطفال از مدت ها قبل فهمیده اند که اغلب شیر گاو دلیل این مشکل است . حالا ما می دانیم که اگر مادران شیرده از شیر گاو تغذیه کنند ممکن است نوزادان آن ها به گاز معده مبتلا شوند . آنتی بیوتیک موجود در شیر گاو می تواند از طریق جریان خون به شیر سینه مادر راه یابد و در نهایت به نوزاد منتقل شوند . 49 و 48
    علاوه بر این ، ظاهرا آلرژی غذایی نتایج معمول مصرف شیر گاو به ویژه در کودکان می باشد . 51 و 50 مصرف شیر گاو با یبوست مزمن در کودکان نیز مرتبط بوده است . 52
    نتایج
    شیر و محصولات لبنی برای رژیم غذایی ضروری نبوده و در واقع می تواند برای سلامت افراد مضر باشد . بهترین راه تغذیه استفاده از یک رژیم غذایی سالم شامل غلات ، میوه ها ، سبزیجات ، حبوبات و غذاهای تقویت شده مانند غلات صبحانه و آبمیوه ها می باشد . این غذاهای سرشار از مواد مغذی می توانند به شما کمک کننند تا به راحتی پاسخگوی نیاز بدنتان به کلسیم ، پتاسیم ، ریبوفلاوین و ویتامین D باشید ، بدون اینکه با خطرات سلامت مرتبط با مصرف محصولات لبنی مواجه شوید .
    ------------------------------
    http://pcrm.org/
    --------------------------------------------
    References
    1. Feskanich D, Willett WC, Colditz GA. Calcium, vitamin D, milk consumption, and hip fractures: a prospective study among postmenopausal women. Am J Clin Nutr. 2003;77:504–511.
    2. Lanou AJ, Berkow SE, Barnard ND. Calcium, dairy products, and bone health in children and young adults: a reevaluation of the evidence.Pediatrics. 2005;115:736–743.
    3. Sonneville KR, Gordon CM, Kocher MS, Pierce LM, Ramappa A, Field AE. Vitamin D, calcium, and dairy intakes and stress fractures among female adolescents. Arch Pediatr Adolesc Med. 2012;166:595-600.
    4. Reid DM, New SA. Nutritional influences on bone mass. Proceed Nutr Soc. 1997;56:977–987.
    5. Lin P, Ginty F, Appel L, et al. The DASH diet and sodium reduction improve markers of bone turnover and calcium metabolism in adults. J Nutr. 2001;133:3130–3136.
    6. Tucker KL, Hannan MR, Chen H, Cupples LA, Wilson PWF, Kiel DP. Potassium, magnesium, and fruit and vegetable intakes are associated with greater bone mineral density in elderly men and women. Am J Clin Nutr. 1999;69:727–736.
    7. National Institutes of Health. NIH Osteoporosis and Related Bone Diseases National Resource Center. Calcium and Vitamin D: Important at Every Age. Available at: http://www.niams.nih.gov/Health_Info...lth/Nutrition/. Accessed September 24, 2013.
    8. Prince R, Devine A, Dick I, et al. The effects of calcium supplementation (milk powder or tablets) and exercise on bone mineral density in postmenopausal women. J Bone Miner Res. 1995;10:1068–1075.
    9. Going S, Lohman T, Houtkooper L, et al. Effects of exercise on bone mineral density in calcium-replete postmenopausal women with and without hormone replacement therapy. Osteoporos Int. 2003;14:637–643.
    10. Lunt M, Masaryk P, Scheidt-Nave C, et al. The effects of lifestyle, dietary dairy intake and diabetes on bone density and vertebral deformity prevalence: the EVOS study. Osteoporos Int. 2001;12:688–698.
    11. Lloyd T, Beck TJ, Lin HM, et al. Modifiable determinants of bone status in young women. Bone. 2002;30:416–421.
    12. Holick MF, Garabedian M. Vitamin D: photobiology, metabolism, mechanism of action, and clinical applications. In: Favus MJ, ed. Primer on the Metabolic Bone Diseases and Disorders of Mineral Metabolism. 6th ed. Washington, DC: American Society for Bone and Mineral Research; 2006:129-137.
    13. Holick M. The vitamin D epidemic and its health consequences. J Nutr. 2005;135:2739S–2748S.
    14. Zhang R, Naughton D. Vitamin D in health and disease: current perspectives. Nutr J. 2010;9:65.
    15. Warensjo E, Jansson JH, Berglund L, et al. Estimated intake of milk fat is negatively associated with cardiovascular risk factors and does not increase the risk of a first acute myocardial infarction. Br J Nutr. 2004;91:635–642.
    16. Szeto YT, Kwok TC, Benzie IF. Effects of a long-term vegetarian diet on biomarkers of antioxidants status and cardiovascular disease risk.Nutrition. 2004;20:863–866.
    17. Ornish D, Brown SE, Scherwitz LW, et al. Can lifestyle changes reverse coronary heart disease? Lancet. 1990;336:129–133.
    18. Qin L, Xu J, Wang P, Tong J, Hoshi K. Milk consumption is a risk factor for prostate cancer in Western countries: evidence from cohort studies.Asia Pac J Clin Nutr. 2007;16:467–476.
    19. Song Y, Chavarro JE, Cao Y, et al. Whole milk intake is associated with prostate cancer-specific mortality among U.S. male physicians. J Nutr. 2013;143:189-196.
    20. Chan JM, Stampfer MJ, Ma J, Gann PH, Gaziano JM, Giovannucci E. Dairy products, calcium, and prostate cancer risk in the Physicians’ Health Study. Am J Clin Nutr. 2001;74:549-554.
    21. Kroenke CH, Kwan ML, Sweeney C, Castillo A, Caan Bette J. High-and low-fat dairy intake, recurrence, and mortality after breast cancer diagnosis. J Natl Cancer Inst. 2013;105:616-623.
    22. Voskuil DW, Vrieling A, van’t Veer LJ, Kampman E, Rookus MA. The insulin-like growth factor system in cancer prevention: potential of dietary intervention strategies. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev. 2005;14:195–203.
    23. Cadogan J, Eastell R, Jones N, Barker ME. Milk intake and bone mineral acquisition in adolescent girls: randomised, controlled intervention trial.BMJ. 1997;315:1255–1260.
    24. Qin LQ, He K, Xu JY. Milk consumption and circulating insulin-like growth factor-I level: a systematic literature review. Int J Food Sci Nutr. 2009;60:330-340.
    25. Cohen P. Serum insulin-like growth factor-I levels and prostate cancer risk—interpreting the evidence. J Natl Cancer Inst. 1998;90:876–879.
    26. Chan JM, Stampfer MJ, Giovannucci E, et al. Plasma insulin-like growth factor-1 and prostate cancer risk: a prospective study. Science. 1998;279:563–565.
    27. Chan JM, Stampfer MJ, Ma J, Gann PH, Gaziano JM, Giovannucci E. Dairy products, calcium, and prostate cancer risk in the Physicians’ Health Study. Am J Clin Nutr. 2001;74:549–554.
    28. Tseng M, Breslow RA, Graubard BI, Ziegler RG. Dairy, calcium and vitamin D intakes and prostate cancer risk in the National Health and Nutrition Examination Epidemiologic Follow-up Study cohort. Am J Clin Nutr. 2005;81:1147–1154.
    29. Farlow DW, Xu X, Veenstra TD. Quantitative measurement of endogenous estrogen metabolites, risk-factors for development of breast cancer, in commercial milk products by LC-MS/MS. J Chromatogr B. 2009;877:1327-1334.
    30. Cramer DW, Greenberg ER, Titus-Ernstoff L, et al. A case-control study of galactose consumption and metabolism in relation to ovarian cancer.Cancer Epidemiol Biomarkers Prev. 2000;9:95–101.
    31. Larsson SC, Bergkvist L, Wolk A. Milk and lactose intakes and ovarian cancer risk in the Swedish Mammography Cohort. Am J Clin Nutr. 2004;80:1353–1357.
    32. Kushi LH, Mink PJ, Folsom AR, et al. Prospective study of diet and ovarian cancer. Am J Epidemiol. 1999;149:21–31.
    33. Bertron P, Barnard ND, Mills M. Racial bias in federal nutrition policy, part I: the public health implications of variations in lactase persistence. J Natl Med Assoc. 1999;91:151–157.
    34. Swallow DM. Genetics of lactase persistence and lactose intolerance.Annu Rev Genet. 2003;37:197–219.
    35. Outwater JL, Nicholson A, Barnard N. Dairy products and breast cancer: the IGF- 1, estrogen, and bGH hypothesis. Med Hypothesis. 1997;48:453–461.
    36. Bhandari SD, Schmidt RH, Rodrick GE. Hazards resulting from environmental, industrial, and agricultural contaminants. In: Schmidt RH, Rodrick GE, eds. Food Safety Handbook. Hoboken, N.J.: John Wiley & Sons, Inc.; 2005:291–321.
    37. Baars AJ, Bakker MI, Baumann RA, et al. Dioxins, dioxin-like PCBs and nondioxin- like PCBs in foodstuffs: occurrence and dietary intake in the Netherlands. Toxicol Lett. 2004;151:51–61.
    38. Fischer WJ, Schilter B, Tritscher AM, Stadler RH. Contaminants of milk and dairy products: contamination resulting from farm and dairy practices. In: Fuquay JW, ed. Encyclopedia of Dairy Sciences. 2nd ed. San Diego, CA: Academic Press; 2011:887–897.
    39. Prandini A, Tansini G, Sigolo S, Filippi L, Laporta M, Piva G. On the occurrence of aflatoxin M1 in milk and dairy products. Food Chem Toxicol. 2009;47:984–991.
    40. Saukkonen T, Virtanen SM, Karppinen M, et al. Significance of cow’s milk protein antibodies as risk factor for childhood IDDM: interaction with dietary cow’s milk intake and HLA-DQB1 genotype. Childhood Diabetes in Finland Study Group. Dibetologia. 1998;41:72–78.
    41. Kimpimaki T, Erkkola M, Korhonen S, et al. Short-term exclusive breastfeeding predisposes young children with increased genetic risk of type I diabetes to progressive beta-cell autoimmunity. Diabetologia. 2001;44:63–69.
    42. Eidelman AI, Schanler RJ. Policy statement: breastfeeding and the use of human milk. From the American Academy of Pediatrics. Pediatrics. 2012;129:827–841.
    43. Scharf RJ, Demmer RT, DeBoer MD. Longitudinal evaluation of milk type consumed and weight status in preschoolers. Arch Dis Child. 2013; 98:335-340.
    44. Chen M, Pan A, Malik VS, Hu FB. Effects of dairy intake on body weight and fat: a meta-analysis of randomized controlled trials. Am J Clin Nutr. 2012;96:735-747.
    45. Gartner LM, Morton J, Lawrence RA, et al. Breastfeeding and the use of human milk. Pediatrics. 2005;115:496–506.
    46. Pennington JAT, Douglass JS. Bowes and Church’s Food Values of Portions Commonly Used. 18th ed. Baltimore, MD: Lippincott Williams & Wilkins; 2005.
    47. Lucassen PL, Assendelft WJ, van Eijk JT, Gubbels JW, Douwes AC, van Geldrop WJ. Systematic review of the occurrence of infantile colic in the community. Arch Dis Child. 2001;84:398–403.
    48. Jarvinen KM, Makinen-Kiljunen S, Suomalainen H. Cow’s milk challenge through human milk evoked immune responses in infants with cow’s milk allergy. J Pediatr. 1999;135:506–512.
    49. Paronen J, Bjorksten B, Hattevig G, Akerblom HK, Vaarala O. Effect of maternal diet during lactation on development of bovine insulin-binding antibodies in children at risk for allergy. J Allergy Clin Immunol. 2000;106:302–306.
    50. Sampson HA. Food allergy. Part 1: immunopathogenesis and clinical disorders. J Allergy Clin Immunol. 2004;113:805–819.
    51. Host A. Frequency of cow’s milk allergy in childhood. Ann Allergy Asthma Immunol. 2002;89(6 Suppl 1):33–37.
    52. Iacono G, Cavataio F, Montalto G, et al. Intolerance of cow’s milk and chronic constipation in children. N Engl J Med. 1998;339:1100–1104.


    Bahman7, tooka and behzad.key like this.
    There is always a hope

  2. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما baher برای ارسال این پست سودمند:

    Bahman7 (19-07-2014),behzad.key (03-04-2016),DiakoFeiz (18-07-2014)

  3. #2
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    محل سکونت
    Tehran
    ارسال ها
    2
    تشکر
    4
    تشکر 4 بار در 2 پست

    پیش فرض

    به نظر در مورد نیاز بدن به کلسیم با خوردن شیر و لبنیات اغراق زیادی شده. انسان قسمتی از طبیعته و به نظرم نگاه کردن به طبیعت خیلی وقتها می تونه به ما تو رژیم غذایی که انتخاب می کنیم کمک کنه. علی رغم تبلیغات فراوانی که برای تقویت استخوانها نوشیدن شیر رو از یک تا چند لیوان در روز توصیه میکنه ، با نگاهی به موجودات زنده که استخوان بندی به نسبت قوی تری نسبت به گونه انسانی دارند و اتفاقا گیاهخوار هم هستن میشه بهتر واقعیت رو دید. مگر چقدر ژنتیک ما آدما از نقطه نظر بدنی با بقیه گونه ها فرق میکنه و چقدر متفاوتیم؟ به نظر میاد طبیعت، شیر رو فقط برای ماههای اول زندگی موجوداتش در نظر گرفته نه برای مصرف مادام العمرشون.
    من خودم هنوز شیر به مقدار کم مصرف می کنم(هفته ای یک یا دو لیوان) ولی به مرور دارم مصرفم رو کم و کمتر میکنم. متاسفانه علی رغم اینکه گوشت مصرف نمی کنم چربی خونم از حد معمول بیشتره که به خاطر همین شیر و لبنیاته و البته تخم مرغ.


  4. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما behzad.key برای ارسال این پست سودمند:

    azizi72 (18-05-2016),baher (04-04-2016)

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 03:29 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.