مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
خامخواری و جای خالی مدارک - صفحه 2
صفحه 2 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13 تا 24 از مجموع 39
Like Tree25Likes

موضوع: خامخواری و جای خالی مدارک

  1. #13
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    اصفهان
    ارسال ها
    139
    تشکر
    50
    تشکر 69 بار در 49 پست

    پیش فرض

    به نظر من خام وگان بودن خیلی بهتراست ازپخته خواری . من وهمسرم هردو نتایج خوبی از آن گرفته ایم هرچند ما به خودمان سخت نمیگیریم واز حبوبات وسبزیجات بخارپز شده هم استفاده میکنیم وبعضی وقتها نان هم میخریم ولی درکل 80 درصد غذای ما خام است ومن از سادگی این روش غذایی خوشم می ایددرضمن با خام خواری بیشتر کارایی معده خیلی بهتر است این دیگر چیزی است که قطعاً برای ما ثابت شده است.در این روش غذایی شما خیلی راحتتر وبدون دغدغه زندگی خواهید کرد حتی درمسافرت هم گیر پخت وپز نخواهید بودوباخوردن میوه سیر خواهید شد.درپخته خواری شما مجبور هستید روغن راداغ کنید که این خیلی مضر است و یا چیزهایی بخورید که حاوی مواد افزودنی زیادی است.با خام خواری شما کمتر دوچار سرما خوردگی وعفونت میشوید واگر هم شدید بدون دارو ورقص سریع خوب میشویداین چیزی است که هردو ما تجربه کرده ایم. در این روش شما ویتامینcبیشتری دریافت خواهید کرد.


  2. #14
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    22
    تشکر
    16
    تشکر 14 بار در 9 پست

    پیش فرض

    من فکر می کنم هدف اصلی از گیاهخوار بودن، استفاده نکردن از مرده ی حیوانات و سایر جانوران هست که اول از همه در رفتار انسان باعث تغییر میشه و از جنایت و کشتار در مورد جانوران جلوگیری می کنه و بعدش هم نتیجه ش در سلامت جسم انسانه. هر موجودی با تنوع غذایی مربوط به خودش آفریده شده و ما که انسان هستیم آفریده شدیم تا از گیاهان تغذیه کنیم. بخوایم یا نخوایم درگیر تکنولوژی و انقلاب صنعتی و پیشرفت های چشمگیری در همه ی صنایع شدیم و تو خونه ی هممون گاز و وسایل پخت و پز زیادی وجود داره. نظر شخصی بنده اینه که برای زنده موندن و تأمین مواد لازم برای بدن نباید تعصبی روی صرفاً خام خواری یا صرفاً پخته شدن داشته باشیم و همونطور که دوستمون گفتن این دو در کنار هم یک رژیم غذایی فوق العاده رو رقم میزنن. به علاوه وقتی گیاهخواری واسمون تبدیل به Life Style شده خیلی اذیت میشیم اگه بخوایم وسواس به خرج بدیم و واسه هر وعده ای که میخوریم فکرمون رو درگیر کنیم! چه اشکالی داره آدم از آجیل و میوه جات تغذیه کنه و در کنارش و در وعده های دیگه از خوراک قارچ یا لوبیا یا عدسی استفاده کنه؟
    اگه از لحاظ روحی درگیر این هستید که اجداد ما به صورت طبیعی همه چیز رو خام میخوردند به این فکر کنید که اولاً انسان تکامل پیدا کرده، دوماً اجداد ما قطعاً از گوشت هم استفاده می کردند. پس نمی تونیم بگیم چون انسان از بدو تولد خام خوار بوده الان هم باید به اون شیوه زندگی کرد! مطمئن باشید اینکه سبزیجات یا حبوبات رو بپزید دلیل بر این نمیشه که دارید بر خلاف طبیعت بدنتون رفتار می کنید.

    من همه جا بیان می کنم و خوشحالم که هدف مشترکمون نخوردن مردار حیواناته و در این انجمن از بودن کسایی که مثه خودم هستند آرامش میگیرم. بیاید فقط به این قضیه فکر کنید که با گیاهخوار شدن اول از همه روح خودتون رو سالم کردید، همین باعث میشه که اگر وسواس دارید کمی آروم تر شید.

    The Humanity Is Already Dead

  3. تشکرها از این نوشته :

    tooka (05-05-2015)

  4. #15
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    اصفهان
    ارسال ها
    139
    تشکر
    50
    تشکر 69 بار در 49 پست

    پیش فرض

    راستش رابخواهید 8 سال پیش که من وهمسرم تصمیم به گیاهخواری گرفتیم فقط به خاطر حمایت از حیوانات بود چون من از بچگی به مرغ وگوشت تکیه ای هم لب نمیزدم تااینکه چند سال پیش پدرم رادراثر سرطان ازدست دادم واز آن به بعد برای پیشگیری ازسرطان کتابهای زیادی مطالعه کردم وتصمیم گرفتم برای اینکه خیال راحت تری داشته باشم بیشتر خامخواری کنم.


  5. تشکرها از این نوشته :

    amirkia (05-05-2015)

  6. #16
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    May 2014
    ارسال ها
    92
    تشکر
    17
    تشکر 53 بار در 32 پست

    پیش فرض

    نکته‌ی اساسی همون پرهیز از مصرف پروتئین و کلسیم حیوانی‌یه (گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ و عسل) . اگر بحث سلامتی در میون باشه، همین پرهیز از محصولات حیوانی خودش قدم اوله؛ و قدم دوم هم برنامه‌ریزی برای اینکه تا جایی که ممکنه ویتامین‌های مورد نیاز بدن‌تون رو از مواد غذایی مختلف باقی مونده تأمین کنید (میوه، سبزیجات، دانه‌ها و غلات).

    ضمن اینکه خوندن این تاپیک از ابتدا کار پسندیده‌ای هست. صحبت‌های The Almighty در این تاپیک خیلی برام جالب بود و قبلا بهش فکر نکرده بودم. اینکه خام‌خواری لزوما مرحله‌ی بعدی وگانیسم نیست و لزوما هم هیچ برتری سلامتی بهش نمی‌تونه داشته باشه. یعنی مدارک به ما نشون میده که برای تأمین سلامتی حداکثر خودمون و رسوندن تمام ویتامین‌های مورد نیاز به بدن‌مون، خام‌خواری مسیر رفتن نیست. البته شکی در این نیست که مصرف فست‌فودهای وگان هم اگه زیاد از حد باشه ضرر داره. پرهیز از روغن آفتاب‌گردان و جایگزینی روغن زیتون میتونه بخشی از نگرانی رو در زمینه‌ی سرخ‌کردنی‌ها رفع کنه. ولی اگه آدم در حالت عادی حاضر نیست لب به بعضی سبزیجات مثل اسفناج بزنه، چه اشکالی داره خورشت قرمه سبزی بدون گوشت یا خورشت اسفناج خالی بپزه که اینجوری اون مواد موردنیاز خودشو که در سبزی‌هایی مثل اسفناج هست تأمین کنه؟

    انتقاد خام‌گیاه‌خوارها اینه که بخشی از ویتامین‌ها رو با پختن از بین می‌بریم. خب درست! مثلا به جای ۱۰۰٪ ویتامین‌های درون سبزی، می‌تونیم ۷۵٪ شو به بدن‌مون برسونیم؟ خب چه عالی! به جای اینکه ۷۵ گرم سبزی بخوریم، مثلا ۱۰۰ گرم می‌خوریم. کمی بیشتر می‌خوریم تا همون میزان ویتامین تأمین بشه. به جای اینکه این قانون رو بذاریم که حتما باید خام خورده بشه، و بعد اصلا لب به اون سبزی هم نزنیم! بد میگم؟


  7. #17
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    اصفهان
    ارسال ها
    139
    تشکر
    50
    تشکر 69 بار در 49 پست

    پیش فرض

    خوب شما وارد شدن سموم حاصل ازظروف پخت وپز راچی میگین؟ شاید بگین ظرف پیرکس ولی همه چیز رانمیشوددرون این ظروف درست کرد.درضمن استفاده از اجاق گاز یک تخریب برای محیط زیست حساب می شودپس خامخواری راهی است برای داشتن محیط زیست بهتر واینکه بعضی ها با آن مخالفند چون اراده قوی می خواهد وکار هر کسی نیست خود من که عاشق خامخواری هستم هنوز نتوانستم یک خامگیاهخوار مطلق باشم.


  8. #18
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    May 2014
    ارسال ها
    92
    تشکر
    17
    تشکر 53 بار در 32 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tooka نمایش پست ها
    خوب شما وارد شدن سموم حاصل ازظروف پخت وپز راچی میگین؟ شاید بگین ظرف پیرکس ولی همه چیز رانمیشوددرون این ظروف درست کرد.درضمن استفاده از اجاق گاز یک تخریب برای محیط زیست حساب می شودپس خامخواری راهی است برای داشتن محیط زیست بهتر واینکه بعضی ها با آن مخالفند چون اراده قوی می خواهد وکار هر کسی نیست خود من که عاشق خامخواری هستم هنوز نتوانستم یک خامگیاهخوار مطلق باشم.
    سموم حاصل از ظروف؟ من تا حالا اینو نشنیده بودم ممنون میشم توضیح بدید. چقدر جدی‌یه مگه اون سموم؟

    بالاخره خودتون هم راه‌حل ارائه دادید. همیشه میشه از یک گزینه‌ی بهتر استفاده کرد و لزوما صورت‌مسئله رو پاک نکرد.

    ببینید من معتقد نیستم که محیط زیست خودش یک موجود ذی‌شعوره و ما نسبت به اون چیزی بدهکار هستیم. پس مسئولیتی که من نسبت به محیط زیست احساس می‌کنم، فقط و فقط به‌خاطر موجودات ذی‌شعوری مثل انسان‌ها و حیوانات که در این سیاره زندگی می‌کنن هست. نسبت به اونا مسئولیت حس می‌کنم وبه خاطر اونا محیط زیست برام مهمه. ولی واقعا این تخریبی که شما می‌فرمایید تا حد و حدودی‌اش غیر قابل جایگزینی هست. ما نمی‌تونیم از تمام چیزهای اولیه‌ی زندگی‌مون بزنیم. اگه اینجوری باشه به قول شما باید بریم توی یک روستا زندگی کنیم و به شکلی پریمیتیو و اولیه نیازهای اساسی‌مون رو برطرف کنیم. من فکر نمی‌کنیم این موضوع واقع‌گرایانه باشه. بله، رؤیای قشنگی‌یه؛ ولی چقدر عملی‌یه؟

    شما خودتون می‌گید که با اینکه عاشق خام‌خواری هستید هنوز نتونستید کاملا خام‌گیاهخوار بشید، پس وضع بقیه‌ی ما که همین علاقه‌ی اولیه رو هم به غذاهای خام نداریم، کاملا مشخصه! :)


  9. #19
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    اصفهان
    ارسال ها
    139
    تشکر
    50
    تشکر 69 بار در 49 پست

    پیش فرض

    شما درهرظرفی غیر از پیرکس غذا درست کنیدازهرنوع فلزویا تفلون و...موادی راوارد غذای شما میکندمثلا ظرف روحی آلومینیم وظرف استیل کروم وتفلون هم یک سری مواد شیمیایی دیگررابه غذای شما اضافه می کننددرست است شاید به نظر شما دوری کردن از همه این موارد مشکل باشدولی خوب این مشکلاتی که وجوددارد وچون من پشیگیری از سرطان برایم مهم است به این موضوع اهمیت میدهم .


  10. #20
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    May 2014
    ارسال ها
    92
    تشکر
    17
    تشکر 53 بار در 32 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tooka نمایش پست ها
    شما درهرظرفی غیر از پیرکس غذا درست کنیدازهرنوع فلزویا تفلون و...موادی راوارد غذای شما میکندمثلا ظرف روحی آلومینیم وظرف استیل کروم وتفلون هم یک سری مواد شیمیایی دیگررابه غذای شما اضافه می کننددرست است شاید به نظر شما دوری کردن از همه این موارد مشکل باشدولی خوب این مشکلاتی که وجوددارد وچون من پشیگیری از سرطان برایم مهم است به این موضوع اهمیت میدهم .
    اون موادی که تمام این ظروف وارد غذامون می‌کنن اسم ندارن؟ شما اینجوری از سرطان می‌خواید پیشگیری کنید؟

    جزئیات مهمه. در یک بحث علمی، تک‌تک جزئیات مهمه. اسامی مهم‌ان.

    منابع مهمه. شما چه منبعی برای این حرف دارید که قابل اعتنا باشه؟

    پیشگیری از سرطان خوبه، ولی آیا همه‌ی سرطان‌ها رو میشه از طریق تغذیه‌ی سالم جلوشونو گرفت؟ بالاخره یه تعدادی‌شون هستن که صرف‌نظر از هر نوع سبک زندگی، آدم دچارش میشه.

    ولی خب حق با شماست. تعدادی از سرطان‌ها مثل سرطان سینه دقیقا وابستگی‌شون به مصرف گوشت و لبنیات فراوان ثابت شده. ولی شما از کجا می دونید همین رژیم وگان برای جلوگیری از اون دسته سرطان‌ها موفق‌تر از رژیم خام‌خواری نیست؟ دکتر مک‌دوگل (John McDougall) که یک رژیم سرشار از نشاسته رو پیشنهاد می‌کنه که خب برنج رو نمیشه اساسا خام خورد. دکتر گرگر (Michael Greger) که میگه خام یا غیر خام، فقط همون راهی رو برید که بیشترین میزان سبزیجات و حبوبات رو وارد اون دهان‌تون کنید! ولی پیشنهاد همه‌شون اینه که میوه و سبزیجات رو فراوون مصرف کنیم. حالا چه خام چه غیر خام. الآن ملاک شما برای درستی همین خام‌خواری حرف‌های کدوم دکتر یا متخصص‌ـه دقیقا؟


  11. #21
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    اصفهان
    ارسال ها
    139
    تشکر
    50
    تشکر 69 بار در 49 پست

    پیش فرض

    ملاک من حرف های دکترزرین اذر است من میگم ای کاش همه وگان باشند ولی نمیگم همه خامگیاهخوار شوندچون وقتی مارا از بچه گی به برنج وخورشت عادت داده اند دل کندن از آنها سخت است مخصوصاً گیاهی هم که هستندچون از گوشت به راحتی میشود دل کند چون یک جسداست ازیک موجودپاک وبی گناه ولی از برنج نه .دکتر زرین اذر هم پیشنهاد می کنندکه اگر کسی نمیتواند خام خواری کند 80 درصد مواد غذاییش از مواد خام باشد . ولی آنچه مسلم است سبزی که درقابلمه ریخته شود وسرخ شودکلی روی گاز قل قل کندخاصیت آن سبزی تازه را ندارد.


  12. #22
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    May 2014
    ارسال ها
    92
    تشکر
    17
    تشکر 53 بار در 32 پست

    پیش فرض

    آنچه مسلم است سبزی که درقابلمه ریخته شود وسرخ شودکلی روی گاز قل قل کندخاصیت آن سبزی تازه را ندارد.
    شکی درش نیست.

    ولی یکی که میگه: من یا سبزی خورشت می‌خورم یا اصلا سبزی نمی‌خورم؛ شما چی می‌تونید بهش بگید؟

    درسته که سبزی یه مقدار از خاصیت‌شو در پختن از دست میده، ولی حداقل ۶۰٪ خاصیت‌ش که می‌مونه، نمی‌مونه؟ خب ما میایم به جای ۶۰ گرم، ۱۰۰ گرم می‌خوریم، که خاصیت‌ش جبران بشه! اینو من اختراع نکردم، دکتر مایکل گرگر فوق تخصص تغذیه این راهو به وگان‌های غیر خام‌خوار پیشنهاد کردن.


  13. #23
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    May 2014
    ارسال ها
    92
    تشکر
    17
    تشکر 53 بار در 32 پست

    پیش فرض

    گفته شما اگه حاضر نیستید بروکلی خام بخورید، ولی حاضرید بروکلی پخته بخورید... به جای اینکه ۵ تا بروکلی خام بخورید، ۶ تا بروکلی پخته بخورید که به همون اندازه‌ی ۵ بروکلی خام، مواد مغذی به بدن‌تون برسونه.


  14. #24
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    اصفهان
    ارسال ها
    139
    تشکر
    50
    تشکر 69 بار در 49 پست

    پیش فرض

    شاید ما خیلی زیاد ازحد به محیط زیستمان اهمیت میدهم . آشپزخانه مابدون اجاق گاز است حتی شومینه مان هم پراز گل وگیاه واصلا آن را روشن نمی کنیم وهوای داخل خانه بسیارمطبوع است.میگم که کارای ما عجیبه ازهمه آب وبرق وگاز کمتری استفاده میکنیم.ازموادشوینده کمتری هم استفاده میکنیم آن هم از نوع محیط زیستی.از پخت وپز وبشوروبساب هم خوشمون نمی آید.


 

 
صفحه 2 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 21:30 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.