مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
بستنی سنتی زعفرانی از شیر بادام (صددرصد گیاهی و خام)
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2
Like Tree1Likes
  • 1 Post By طبیعی

موضوع: بستنی سنتی زعفرانی از شیر بادام (صددرصد گیاهی و خام)

  1. #1
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    ارسال ها
    4
    تشکر
    0
    تشکر 2 بار در 2 پست

    پیش فرض بستنی سنتی زعفرانی از شیر بادام (صددرصد گیاهی و خام)

    ب بسم الله الرحمن الرحیم

    شیر بادام پرچرب 3 لیوان
    عسل طبیعی 3 قاشق غذاخوری
    خلال پسته 3 قاشق غذاخوری
    ثعلب آسیاب شده 1قاشق مرباخوری
    ژل کتیرا 3قاشق غذاخوری
    آب زعفران 3قاشق غذاخوری
    گلاب 3قاشق غذاخوری
    خامه گیاهی ساده 2قاشق غذاخوری

    ابتدا خامه گیاهی را روی کاغذ روغنی پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

    سپس بقیه مواد را به جز خامه و خلال پسته در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.

    حال آن را در ظرف مناسبی ریخته و خلال پسته و خامه را خرد و به بستنی اضافه کنید.

    مخلوط حاصل را به آرامی هم بزنید و سپس در فریزر قرارد دهید
    هر 15 دقیقه یک بار آن را هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید و بعد از آماده شدن آن را مصرف کنید.














    طرز تهیه شیر بادام پرچرب:
    مغزبادام خام 15 عدد
    بادام هندی خام 5عدد
    پودرنارگیل 1قاشق چای خوری
    عسل طبیعی 1قاشق غذاخوری
    ژل کتیرا 1قاشق مرباخوری
    آب 1 لیوان

    ابتدا بادام را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آنها ور بیاید
    سپس بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه آب و عسل وژل در مخلوط کن بریزید
    بادام هندی و پودرنارگیل را به آن اضافه کنید وهمراه آب و عسل و ژل که قبلا ریخته اید خوب مخلوط کنید
    بعد از آماده شدن یخ را به آن بیفزایید و بعد از خنک شدن به مرور و جرعه جرعه میل کنید.

    خواص:

    کلیه الکترولیت های سلولی بدن را تنظیم می کند.
    ارزش غذایی آن شش برابر گوشت و عوارض گوشت را ندارد.
    مقوی و انرژی زا -برای کسانی که از ضعف جسمی شکایت دارند بسیار مفید است-در حقیقت می تواند به جای یک وعده غذا استفاده شود



    طرز تهیه خامه گیاهی
    بادام هندی خام 250 گرم
    ژل کتیرا 4قاشق سوپ خوری
    آب خنک 1 لیوان
    ابتدا بادام را بشویید و در مخلوط کن بریزید
    سپس آب و ژل کتیرا را به آن اضافه نمایید و مخلوط کنید و صبر کنید تا خامه صاف و یک دستی به وجود بیاید
    غلظت خامه بستگی به مقدار آبی دارد که بادام اضافه می کنید. غلظت خامه را می توانید با مقدار آب مورد نیاز کنترل کنید.
    بعد از آماده شدن خامه بهتر است که آن را مدتی در یخچال بگذاید تا کاملا خنک شده و سفت شود بعد مورد استفاده قرار دهید.


    طرز تهیه ژل کتیرا

    یک مثقال کتیرا در یک لیوان آب خیس نمایید و صبر کنید تاکاملا به صورت ژله درآید آن را در یخچال نگهداری کنید و هنگام نیاز از آن استفاده کنید.




    منبع : کتاب ارمغان الهی (غذاهای خام گیاهی)-جمشید خدادادی


    ثعلب:
    بهتر است خود ریشه ثعلب از عطاری تهیه شود و آسیاب شود.

    tooka likes this.

  2. تشکرها از این نوشته :

    baher (10-07-2015)

  3. #2
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,322
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض

    دوستان گیاهخوار وگن به جای عسل از عصاره خرما و سایر شیرین کننده های طبیعی و غیرحیوانی استفاده کنند.

    There is always a hope

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 14:55 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.