مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
معرفی کتاب آشپزی برای تهیه غذاهای صددرصد گیاهی و خام
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By baher

موضوع: معرفی کتاب آشپزی برای تهیه غذاهای صددرصد گیاهی و خام

  1. #1
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    ارسال ها
    4
    تشکر
    0
    تشکر 2 بار در 2 پست

    پیش فرض معرفی کتاب آشپزی برای تهیه غذاهای صددرصد گیاهی و خام




    کتاب ارمغان الهی - غذاهای خام گیاهی
    مولف : جمشید خدادادی
    با مقدمه ی دکتر محمدهادی موذن جامی




    شربت عسل
    شربت عسل با خیار
    شربت عسل با بذر فرنجمشک
    شربت عسل با تخم شربتی
    شربت عسل با آب نارنج
    شربت عسل با آب گریپ فروت
    شربت عسل با سرکه سیب
    طرز تهیه عصاره گیاهان
    شربت عسل با عصاره لاواند
    شربت عسل با عصاره رزماری
    شربت عسل با عصاره والرین (سنبل الطیب )
    شربت عسل با عصاره ملیس (بادرنجبویه)
    شربت عسل با عصاره زرشک
    شربت عسل با عصاره هل
    شربت عسل با عصاره دارچین
    شربت عسل با عصاره زنجبیل
    شربت عسل با عصاره زعفران
    شربت عسل با آب انار ترش
    شربت عسل با خاکشیر
    شربت عسل با تخم مرو
    شربت عسل با تخم بالنگو
    فصل چهارم : انواع نکتار میوه جات با عسل
    نکتار چیست ؟
    ده فایده شگفت انگیز سیب
    نکتار سیب
    نکتار گلابی
    نکتار به
    نکتار پرتقال
    نکتار نارنگی
    نکتار گریپ فروت
    نکتار لیموترش
    نکتار توت فرنگی
    نکتار هلو
    نکتار زردآلو
    نکتار گیلاس
    نکتار آلبالو
    نکتار زغال اخته
    نکتار انگور
    نکتار خرمالو
    نکتار شلیل
    نکتار انبه
    نکتار کیوی
    نکتار آلوسیاه
    نکتار قطره طلا
    نکتار طالبی
    نکتار دست انبو
    نکتار گرمک
    نکتار موز
    نکتار انجیر
    نکتار قیسی
    نکتار گوجه سبز
    فصل پنجم : انواع آب میوه جات با عسل
    خواص آب میوه و تفاوت های آن با نکتار
    آب سیب و عسل
    ترکیبات سیب
    آب هویج و عسل
    ترکیبات هویج
    آب پرتقال با عسل
    ترکیبات پرتقال
    آب لیموشیرین با عسل
    آب نارنگی با عسل
    ترکیبات نارنگی
    آب گریپ فروت با عسل
    آب چند نوع میوه مخلوط با عسل
    آب طالبی با عسل
    ترکیبات طالبی و خربزه
    آب هلو با عسل
    ترکیبات هلو
    آب شلیل با عسل
    ترکیبات شلیل
    آب انار با عسل
    ترکیبات انار
    آب به با عسل
    ترکیبات به
    آب هندوانه با عسل
    ترکیبات هندوانه
    آب آناناس با عسل
    ترکیبات آناناس
    آب پاپایا با عسل
    ترکیبات پاپایا
    آب زردآلو با عسل
    ترکیبات زردآلو
    آب قیسی با عسل
    فصل ششم : آب سبزی جات مفید برای بیماری ها
    آب سبزیجات
    ۱٫آب سبزیجات مفید برای کبد و صفرا
    ۱-۱ طرز تهیه آب سیب + کرفس
    ۲-۱ طرز تهیه آب هویج + کرفس + سیب + چغندر + جعفری
    ۳-۱ طرز تهیه آب هویج + اسفناج + کاهو + شلغم + جعفری
    ۴-۱ طرز تهیه آب هویج + خیار + چغندر
    ۵-۱ طرز تهیه آب خیار + کرفس + آب لیموترش تازه + سیر
    ۶-۱ طرز تهیه آب هویج + کرفس + خیار + سیر + بذر یونجه
    ۷-۱ طرز تهیه آب هویج + کدو سبز + چغندر
    ۸-۱ طرز تهیه آب هویج + سیب
    ۹-۱ طرز تهیه آب هویج + کلم بروکلی + سیب
    ۱۰-۱ طرز تهیه آب هویج + جوانه بذر یونجه + کاهو
    ۱۱-۱ طرز تهیه آب هویج + خیار + چغندر
    ۲٫آب سبزیجات مفید برای کم اشتهایی
    ترکیبات و خواص کرفس
    ۱-۲ طرز تهیه آب هویج + سیب + جعفری + زنجبیل
    ۲-۲ طرز تهیه آب گوجه + خیار + کرفس + لیموترش + سیر
    ۳-۲ طرز تهیه آب هویج + سیب + جعفری + لوبیاسبز
    ۳٫آب سبزیجات مفید برای بیماری نقرس
    ۱-۳ طرز تهیه آب سیب + کرفس
    ۲-۳ طرز تهیه آب هویج + فلفل دلمه ای
    ۳-۳ طرز تهیه آب هویج + چغندر
    ۳-۴ طرز تهیه آب هویج + کلم
    ۵-۳ طرز تهیه آب هویج + اسفناج + کاهو + شلغم + جعفری
    ترکیبات و خواص خیار
    ۴٫آب سبزیجات مفید برای عفونت های بدن
    ۱-۴ طرز تهیه آب هویج + کرفس + جعفری + سیر
    ۲-۴ طرز تهیه آب هویج + اسفناج + کاهو + شلغم + جعفری
    ۳-۴ طرز تهیه آب هویج + جعفری + سیر + زنجبیل + سیب
    ترکیبات و خواص اسفناج
    ۵٫آب سبزیجات مفید برای کاهش تب
    ۱-۵ طرز تهیه آب هویج + سیب + جعفری
    ۲-۵ طرز تهیه آب سیب + هلو + سیر + کرفس + اسفناج
    ترکیبات و خواص کاهو
    ۶٫آب سبزیجات مفید برای سنگ کلیه و مثانه
    طرز تهیه آب هویج + مارچوبه + جعفری + عسل
    ترکیبات و خواص جعفری
    ۷٫آب سبزیجات مفید برای بند آمدن خونریزی
    طرز تهیه آب زردک + هویج
    ترکیبات و خواص فلفل دلمه ای
    ۸٫آب سبزیجات مفید برای از بین بردن ویروس ها
    طرز تهیه آب هویج + سیب + کاهو + لوبیا سبز + کلم بروکلی + عسل
    ترکیبات و خواص چغندر
    ۹٫آب سبزیجات مفید برای دیابت
    طرز تهیه آب هویج + خیار + کلم + فلفل دلمه ای
    ترکیبات و خواص لوبیا سبز
    ۱۰٫آب سبزیجات مفید برای قلب و عروق
    ترکیبات و خواص گوجه فرنگی
    ۱۱٫آب سبزیجات مفید برای کم خونی
    ترکیبات و خواص مارچوبه
    ۱۲٫آب سبزیجات مفید برای کاهش چربی های مضر بدن
    طرز تهیه آلوبخارا + اسفناج + زنجبیل + سیب
    ترکیبات و خواص زردک
    ۱۳٫آب سبزی جات مفید برای ضعف جنسی در مردان
    طرز تهیه آب هویج + سیب + جعفری + زنجبیل + عسل
    ترکیبات و خواص کلم بروکلی
    ۱۴٫آب سبزیجات مفید برای سرماخوردگی
    طرز تهیه آب هویج + کرفس + سیر + جعفری
    ترکیبات و خواص کلم بروکسل
    ۱۵٫آب سبزیجات مفید برای از بین بردن ورم های بدن
    طرز تهیه آب هویج + خیار+ کلم برک + فلفل دلمه ای
    ترکیبات و خواص گل کلم
    ۱۶٫آب سبزیجات مفید برای ریه
    طرز تهیه آب هویج + مارچوبه + سیب
    ترکیبات و خواص شلغم
    ۱۷٫آب سبزیجات مفید برای فشارخون
    طرز تهیه آب گوجه فرنگی + کاهو + خیار + لوبیاسبز + سیر
    ترکیبات و خواص سیر
    ۱۸٫آب سبزیجات مفید برای آرامش اعصاب و بی خوابی
    طرز تهیه آب گوجه فرنگی + کرفس + خیار + لیموترش + سیر
    ترکیبات و خواص کدو
    ۱۹٫آب سبزیجات مفید برای اسیداوریک
    طرز تهیه آب هویج + سیب + جعفری + زنجبیل
    ترکیبات و خواص زنجبیل
    ۲۰٫آب سبزیجات مفید برای رماتیسم
    طرز تهیه آب هویج+ کرفس + سیب + چغندر + جعفری + سیر
    ۲۱٫ آب سبزیجات مفید برای استخوان
    طرز تهیه آب هویج + جعفری + کلم برگ + سیب
    ۲۲٫ آب سبزیجات مفید برای معده و هضم غذا
    طرز تهیه آب هویج + کرفس + سیب + چغندر + جعفری
    ۲۳٫ آب سبزیجات مفید برای کلیه و مثانه ها
    طرز تهیه آب گوجه فرنگی + خیار + کرفس + لیموترش
    ۲۴٫ آب سبزیجات مفید برای پروستات
    طرز تهیه آب گوجه فرنگی + خیار + کرفس + لیموترش +سیر
    ۲۵٫ آب سبزیجات مفید برای ورم غدد لنفوای
    طرز تهیه آب هویج + جوانه نخود + شلغم + سیر + زنجبیل
    ترکیبات و خواص یونجه
    ۲۶٫آب سبزیجات مفید برای سیستم دفاعی بدن
    طرز تهیه آب هویج + سیب + جعفری + زنجبیل + عسل
    ۲۷٫ آب سبزیجات مفید برای گرفتگی عروق قلبی
    طرز تهیه آب هویج + سیب + کرفس + جعفری + سیر + لیموترش + …
    ۲۸٫ آب سبزیجات مفید برای انواع بیماری ها
    طرز تهیه آب هویج + کرفس + سیب + چغندر + کدوسبز + عسل
    ۲۹٫ آب سبزیجات مفید برای ورم حلق و حنجره
    طرز تهیه آب هویج + اسفناج + سیب + عسل
    ۳۰٫ آب سبزیجات مفید برای لوزالمعده
    طرز تهیه آب هویج + سیب + کاهو + لوبیاسبز + کلم + عسل
    ۳۱٫ آب سبزیجات مفید برای آفت دهان
    طرز تهیه آب سیب + عسل
    ۳۲٫آب سبزیجات مفید برای یبوست مزاج
    طرز تهیه آب هویج + اسفناج + کلم + آلوبخارا
    ۳۳٫ آب سبزیجات مفید برای دفع انگل
    طرز تهیه آب هویج + کرفس + سیر + جعفری + تخمه کدو
    ۳۴٫ آب سبزیجات مفید برای کمبود پلاکت
    طرز تهیه آب هویج + خیار + چغندر + سیب + جوانه گندم + …
    ۳۵٫ آب سبزیجات مفید برای طحال
    طرز تهیه آب هویج + سیب + کاهو + لوبیا سبز + کلم بروکسل
    ۳۶٫ آب سبزیجات مفید برای کودکان لاغر

    طرز تهیه آب هویج + جعفری + چغندر + زردک + سل + سیب
    ۳۷٫ آب سبزیجات مفید برای انعقاد خون
    طرز تهیه آب هویج + زردک + بذر یونجه + سیب + چغندر + …
    ۳۸٫ آب سبزیجات مفید برای ضعف جسمانی
    طرز تهیه آب هویج + خیار + چغندر + کلم قمری + فلفل دلمه ای + …
    ۳۹٫ آب سبزی جات مفید برای فعالیت های مغزی
    طرز تهیه آب هویج + کدوسبز + چغندر + عسل
    ۴۰٫ آب سبزیجات مفید برای کبد
    طرز تهیه آب هویج + اسفناج + کاهو + شلغم + جعفری + کرفس + …
    ۴۱٫ آب سبزیجات مفید برای بیماری های ویروسی
    طرز تهیه آب هویج + اسفناج + کاهو + انواع کلم + شلغم + …
    ۴۲٫ آب سبزی جات مفید برای دیدچشم
    طرز تهیه آب هویج + زردک + کرفس + جعفری + عسل
    ۴۳٫ آب سبزیجات مفید برای خانم های شیرده
    طرز تهیه آب هویج + سیب + کاهو + لوبیاسبز + کلم بروکسل + …
    ۴۴٫ آب سبزی جات مفید برای پوست و مو
    طرز تهیه آب هویج + سیب + زنجبیل + کرفس + جعفری
    فصل هفتم : لبنیات گیاهی
    فصل هشتم : شیرهای گیاهی
    شیر بادام
    ترکیبات بادام
    شیر فندق
    ترکیبات فندق
    شیر پسته
    ترکیبات پسته
    شیر گردو
    ترکیبات گردو
    شیر پرچرب
    ترکیبات بادام هندی
    ترکیبات نارگیل
    شیر تخمه خربزه
    شیر تخمه هندوانه
    شیر مخلوط بادام با فندق
    شیر مخلوط بادام با گردو
    شیر مخلوط بادام با پسته و فندق
    شیر چهارمغز (بادام،فندق،پسته و گردو)
    شیر تخمه آفتابگردان
    ترکیبات تخمه آفتابگردان
    شیر تخمه کدو
    شیرموز گیاهی
    ترکیبات موز
    شیر با طعم سیب
    شیر اب طعم گیلاس
    شیر با طعم هلو
    شیر با طعم زردآلو
    شیر با طعم توت فرنگی
    شیر باطعم به
    شیر با طعم کیوی
    شیر با طعم آلبالو
    شیر با طعم زرشک
    شیر با طعم زغال اخته
    شیر با طعم انگور
    شیر با طعم شلیل سفید
    شیر با طعم گلابی
    شیر با طعم ازگیل
    شیر با طعم انار
    شیر با طعم هلو انجیری
    شیر با طعم شبرنگ
    شیر با طعم انجیر
    شیر با طعم انجیرسیاه
    شیر با طعم زالزالک
    شیر با طعم گلابی وحشی
    شیر با طعم عناب
    شیر با طعم قیسی
    شیر با طعم رطب سیاه
    شیر با طعم رطب زرد
    شیر با طعم مویز سیاه بدون هسته
    شیر با طعم آلو بخارا
    شیر با طعم آلوی سیاه
    شیر با طعم آلوی قطره طلا
    شیر با طعم خرمالو
    شیر با طعم نارگیل
    شیر با طعم انبه
    شیر با طعم تمشک
    شیر با طعم شاه توت
    شیر با طعم زعفران
    شیرکاکائو
    فصل نهم : دوغ های گیاهی
    دوغ گیاهی چیست ؟
    طرز تهیه ژل کتیرا
    دوغ گیاهی ۱
    دوغ گیاهی ۲
    دوغ گیاهی ۳
    دوغ گیاهی ۴
    آب دوغ خیار مخصوص ۵
    دوغ غلیظ و چرب شماره ۶
    فصل دهم : ماست های گیاهی
    ماست گیاهی ساده
    ویژگی ماست گیاهی
    ماست و خیار
    ماست و خیار مخصوص
    ماست و موسیر
    ماست و اسفناج
    کنگر ماست
    ماست و والک
    ماست و کدوی سبز تازه
    ماست و کاکوتی
    ماست و شوید
    ماست و خرفه
    فصل یازدهم : انواع خامه گیاهی
    خامه گیاهی چیست ؟
    خامه گیاهی ساده
    خامه با عطر و طعم سیب
    خامه با عطر و طعم گیلاس
    خامه با عطر و طعم گلابی
    خامه با عطر و طعم آلبالو
    خامه با عطر و طعم زردآلو
    خامه با عطر و طعم آلوی سیاه
    خامه با عطر و طعم آلوی قطره طلا
    خامه با عطر و طعم هلو
    خامه با عطر و طعم شلیل
    خامه با عطر و طعم شاه توت
    خامه با عطر و طعم انبه
    چند نکته در مورد مصرف لبنیات و خامه های گیاهی
    فصل دوازدهم : بستنی های گیاهی

    بستنی چیست ؟
    بستنی سنتی زعفرانی
    بستنی سیب
    بستنی انبه
    بستنی زردآلو
    بستنی هلو
    بستنی شلیل
    بستنی گیلاس
    بستنی آلبالو

    بستنی زغال اخته
    بستنی آلو زرد قطره طلا
    بستنی آلوی سیاه
    بستنی شاه توت
    بستنی تمشک
    بستنی توت سفید
    بستنی ازگیل
    بستنی آلوبخارای تازه
    بستنی توت سیاه
    بستنی موز
    بستنی آناناس
    بستنی پاپایا (خربزه درختی)
    بستنی گلابی وحشی
    بستنی طالبی
    بستنی توت فرنگی
    بستنی انگور یاقوتی
    فصل سیزدهم : بستنی های یخی گیاهی
    بستنی های یخی
    بستنی یخی لیمویی
    بستنی یخی با طعم سیب
    بستنی یخی با طعم انبه
    بستنی یخی با طعم موز
    بستنی یخی با طعم زردآلو
    بستنی یخی با طعم شاه توت
    بستنی با طعم توت فرنگی
    بستنی یخی با طعم طالبی
    بستنی یخی با طعم توت سیاه
    بستنی یخی با طعم طره طلا
    بستنی یخی با طعم توت سفید
    بستنی یخی با طعم نارگیل
    بستنی یخی با طعم هل و گلاب و تخم شربتی
    بستنی یخی با طعم هل و گلاب و بذر فرنجمشک
    بستنی یخی با طعم هل و گلاب و بذر بالنگو
    فصل چهاردهم : انواع مارمالاد گیاهی
    مارمالاد چیست ؟
    مارمالاد انجیر زرد
    مارمالاد انجیر سیاه
    مارمالاد آلو قطره طلا
    مارمالاد آلو سیاه
    مارمالاد گلابی
    مارمالاد هلو
    مارمالاد شلیل
    مارمالاد زردآلو
    مارمالاد هلوانجیری
    مارمالاد سیب
    مارمالاد گلابی وحشی
    مارمالاد آلو بخارا
    مارمالاد انبه
    مارمالاد پاپایا
    مارمالاد گیلاس
    مارمالاد آلبالو
    مارمالاد قیسی
    مارمالاد شاه توت
    مارمالاد توت سفید
    مارمالاد توت سیاه
    مارمالاد تمشک
    فصل پانزدهم : دسرهای خام گیاهی
    دسرهای گیاهی
    شکلات صبحانه ۱
    شکلات صبحانه ۲
    شکلات صبحانه ۳
    شکلات صبحانه ۴
    شکلات صبحانه ۵
    دسر رطب سیاه
    دسر رطب طلایی
    رنگینک ۱
    رنگینک ۲
    رنگینک ۳
    رنگینک ۴
    رنگینک ۵
    رنگینک ۶
    شله زرد
    هل و گلاب
    شیر برنج
    دسر توت سفید
    دسر انجیر سفید
    دسر انجیر سیاه
    دسر پای سیب
    دسر زردآلو
    دسر خیار سبز
    دسر هلوی هسته جدا
    دسر قیسی
    فصل شانزدهم : دسرهای لوز گیاهی
    دسر لوز بادام و نارگیل
    دسر لوز گردو و نارگیل
    دسر لوز پسته با نارگیل
    دسر لوز فندق با نارگیل
    دسر لوز بادام هندی با نارگیل
    دسر لوز چهارمغز
    دسر لوز پنج مغز
    دسر لوز هفت مغز
    دسر لوز روغنی مخصوص
    دسر لوز زعفرانی
    دسر لوز کنجد پوست کنده
    دسر لوز نارگیل
    فصل هفدهم : انواع رولت خام گیاهی
    رولت چیست ؟
    رولت خامه ای گیاهی
    رولت خامه ای زعفرانی
    رولت رطب طلایی
    رولت کبکاب
    رولت با مغز مارمالاد انجیز
    رولت با مغز مارمالاد آلوسیاه
    رولت با مغز مارمالاد انبه
    فصل هیجدهم : انواع معجون گیاهی
    معجون گیاهی چیست ؟
    معجون شماره ۱
    معجون شماره ۲
    معجون شماره ۳
    معجون شماره ۴
    معجون شماره ۵
    معجون شماره ۶
    معجون شماره ۷
    فصل نوزدهم : سالادهای گیاهی
    ویژگی و خواص سالادها
    سالاد فصل ۱
    سالاد فصل ۲
    سالاد فصل ۳
    سالاد فصل ۴
    سالاد فصل ۵
    سالاد شیرازی
    سالاد سبزی جات
    سالاد کرفس
    سالاد بامیه
    سالاد مارچوبه
    سالاد جوانه گندم
    سالاد جوانه ماش
    سالاد جوانه ها
    سالاد مرکبات
    سالاد سیب
    سالاد خیار
    سالاد میوه های تابستانی
    سالاد گل کلم
    سالاد انواع کلم
    سالاد به
    سالاد میوه ۱
    سالاد میوه ۲
    سالاد میوه ۳
    سالاد فصل پاییز
    سالاد انار
    فصل بیستم : سس های گیاهی
    سس گیاهی چیست ؟
    سس پیاز ۱
    سس پیاز ۲
    سس حمص (جوانه نخود)
    سس جوانه گندم
    سس ترکیبی (جوانه گندم و نخود)
    سس صورتی
    سس هزارجزیره
    نوع دیگر سس حمص
    سس خردل
    سس زنجبیل تازه
    سس آویشن
    ترشی گوجه سبز
    ترشی کبر
    فصل بیست و دوم : جوانه ها
    جوانه ها و خواص شگفت انگیز آنها
    جوانه گندم
    خواص و ویژگی های جوانه گندم
    نکاتی در مورد تهیه جوانه گندم
    جوانه ماش
    جوانه عدس
    جوانه بذر یونجه
    جوانه بذر شبدر
    جوانه نخود سفید
    جوانه سنگک
    جوانه کوآنوآ
    جوانه نخود سیاه
    جوانه جو
    فصل بیست و سوم : انواع سوپ گیاهی
    سوپ کرفس
    سوپ جوانه گندم
    سوپ عدس
    سوپ مارچوبه
    سوپ گوجه سبز
    سوپ جوانه ها
    سوپ بذر یونجه
    سوپ گوجه فرنگی
    سوپ سبزی جات
    سوپ اسفناج
    سوپ تره فرنگی
    سوپ کدوسبز
    سوپ بادمجان
    سوپ ریواس
    سوپ والک
    سوپ شنگ
    سوپ ترشک
    سوپ یونجه تازه
    سوپ شبدر تازه
    سوپ ترخون
    سوپ گشنیز و جعفری
    سوپ شاهی
    فصل بیست و چهارم : غذاهای خام گیاهی
    دلمه برگ مو
    دلمه انواع فلفل دلمه
    دلمه بادمجان
    دلمه گوجه فرنگی
    دلمه کلم برگ
    دلمه خیار سبز
    کتلت گیاهی خام
    کباب کوبیده گیاهی خام
    کباب برگ خام گیاهی
    کباب خام انگشتی
    کباب خام لقمه
    همبرگر خام
    لوله کباب خام گیاهی
    خوراک بریانی مخصوص خام
    کوفته گیاهی ۱
    کوفته گیاهی ۲
    کوفته گیاهی ۳
    کوفته گیاهی ۴
    کوفته گیاهی ۵
    خوراک فسنجان گیاهی
    خوراک املت گیاهی
    آش دوغ








  2. تشکرها از این نوشته :

    baher (10-07-2015)

  3. #2
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,319
    تشکر 5,705 بار در 913 پست
    There is always a hope

  4. #3
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    ارسال ها
    4
    تشکر
    0
    تشکر 2 بار در 2 پست

    پیش فرض

    سلام

    حدس من:

    چون عسل گیاه نیست گرچه از تبدل شهد گل توسط زنبور است.

    سوال:

    سلام

    چه لزومی داره گیاهخوار محض بود طوری ؟


  5. #4
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,319
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض

    چه لزومی داره گیاهخوار
    محض
    بود طوری ؟
    اصلا چه لزومی داره گیاهخوار غیر محض بود؟

    There is always a hope

  6. #5
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    ارسال ها
    4
    تشکر
    0
    تشکر 2 بار در 2 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط baher نمایش پست ها
    اصلا چه لزومی داره گیاهخوار غیر محض بود؟
    خوب چون انسان به مواد عذایی مختلفی نیاز داره.
    به گوشت و عسل هم نیاز داره.
    البته گوشت نه زیاد. گاهی .
    چه لزومی داره دایره ی مواد غذایی خودمونو محدود کنیم؟
    هر گلی یه بویی داره.
    هر غذایی یه خاصیتی داره.
    هرچند من هم با خام گیاه خواری غیر محض موافقم
    و با خام گیاهخواری محض موافق نیستم .
    چون در این صورت حتی از عسل که شفا بخش هست خودمونو محروم می کنیم.


    مواد عذایی مورد نیاز انسان:
    پروتئین ها (گیاهی مثل مغز گردو فندق و پسته و بادام و غلات و حبوبات)
    چربی ها(روغن زیتون و روغن های گیاهی ... روغن کنجد)
    قندها (عسل)
    ویتامینها (میو ه هاو سبزیجات)


  7. #6
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,319
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط طبیعی نمایش پست ها
    خوب چون انسان به مواد عذایی مختلفی نیاز داره.
    به گوشت و عسل هم نیاز داره.
    البته گوشت نه زیاد. گاهی .
    چه لزومی داره دایره ی مواد غذایی خودمونو محدود کنیم؟
    هر گلی یه بویی داره.
    هر غذایی یه خاصیتی داره.
    هرچند من هم با خام گیاه خواری غیر محض موافقم
    و با خام گیاهخواری محض موافق نیستم .
    چون در این صورت حتی از عسل که شفا بخش هست خودمونو محروم می کنیم.


    مواد عذایی مورد نیاز انسان:
    پروتئین ها (گیاهی مثل مغز گردو فندق و پسته و بادام و غلات و حبوبات)
    چربی ها(روغن زیتون و روغن های گیاهی ... روغن کنجد)
    قندها (عسل)
    ویتامینها (میو ه هاو سبزیجات)
    جوابتون کاملا قابل پیش بینی بود.
    شما به باور گیاهخواری نرسیده اید و همانند برخی از دوستان خامگیاهخوار و طرفدار طب سنتی و آیین های شرقی
    گیاهخواری رو صرفا هدفی - شاید موقتی - برای رسیدن به سلامتی و یا آرامش درون در نظر گرفته و تفسیر می کنید.
    باید خدمتتون عرض کنم این نوع نگرش شما و مطالب شما هیچ ارتباطی با گیاهخواری/خامگیاهحواری و محیط های گیاهخواران نداشته و تنها معرف یک نوع روش تغذیه غیرگیاهی است.

    tooka likes this.
    There is always a hope

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 21:36 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.