مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
چند نوع کیک ویژه خام گیاهخواران
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1
  1. #1
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,490 بار در 1,474 پست

    پیش فرض چند نوع کیک ویژه خام گیاهخواران



    چند نوع کیک ویژه خامگیاهخواران


    *کیک شکلاتی وگن

    موادلازم:
    1
    - یک تا یک و نیم فنجان گردو
    2-
    ده
    تا پانزده عدد خرمای تازه
    3-
    یک چهارم فنجان کاکائوی خام
    4- ی
    ک دوم فنجان میوه خرد شده برای تزئیین
    5-
    یک گرد نمک دریا (4/1 قاشق چایخوری )
    6-
    دو قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم ( اختیاری)
    7- جوز نصف قاشق مرباخوری (اختیاری)
    8-
    آب دو قاشق مرباخوری در صورت نیاز

    بجای فنجان از پیمانه های شیرینی پزی و یا پلو پزمیتونید استفاده کنید.
    ابتدا گردو ونمک را مولینکس میکنیم سپس پوست و هسته خرما ها را جدامیکنیم. کافیست خرما ها را زیر شیر بشوییم پوست آن براحتی جدا میشه. بعد خرما وپودرکاکائو را اضافه و ودوباره مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد. اگر دوست داشتیدمیتونید از پودر جوانه گندم خشک کرده هم در خمیر استفاده کنید من خودم استفاده میکنم چون حجم بیشتری به کیک میده ولی باید اعتراف کنم که بدون اون خوشمزه تره! اگراحساس کردید خمیر خشک است قطره قطره آب اضافه کنید ولی نه بیشتر از مقدار ذکر شده چون شل میشه و حالت کیک پیدا نمی کنه. میتونید مقدار کاکائو و خرما را بر حسب ذائقه تغییر بدید. اگرطعم جوز را دوست داشته باشید عطر خوبی به کیک میده . ترکیب جوز باگردو واقعا خوشمزس. این خمیر را در ظرف گردی پهن کنید و بشکل دایره فرم بدید . چندان نازکش نکنید. بعد روی آن را با هر میوه فصل که دوست داشتید توت فرنگی، شاتوت، موز ، انبه، نارگیل رنده شده ، آلبالو و ... تزیین کنید و بذارید در جایخی یافریزر کمی سرد بشه. فقط باید سرد بشه و مواظب باشید که یخ نزنه چون طعمش خراب میشه. حسن این کیک اینه که در چند دقیقه آماده میشه و در حجم بیشتر میتونیدبعنوان کیک تولد ازش استفاده کنید.


    برگرفته از کتاب Raw Food Made Easy نوشته Jennifer cornbleet با اندکی دخل وتصرف


    Raw vegan cheesecake**

    مواد لازم برای خمیر کیک
    1-
    دو فنجان بادام خام پوست گرفته
    2
    - نصف فنجان خرمای تازه پوست گرفته
    3
    - یک گرد نمک دریا در صورت تمایل

    بادام ها را پودر میکنیم. پوست و هسته خرما ها را میگیریم و با بادام آسیاب میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد اگر کمی خشک بود چند قطره آب اضافه کنید. خمیررا در ظرف کیک پهن میکنیم به ضخامت حدود نیم سانت. بعد تا مایه وسط کیک را آماده کنیم آنرا در جایخی یاطبقه بالای یخچال میذاریم که خنک بشه.
    مواد لازم برای کرم وسط کیک
    1- یک تا یک و نیم فنجان بادام هندی خام
    2-
    نصف فنجان خرما
    3-عصاره 2 تا 3 عدد لیموترش کوچک یا نصف لیموی بزرگ
    4-یک قاشق سوپخوری پودر نارگیل یا نارگیل تازه رنده شده.

    بادام هندی را باید حدود 2 ساعت از قبل خیس کنیم. خرما ها را هم از هسته و پوست جدا می کنیم و همه مواد را به روش قبل درمولینکس مخلوط میکنیم. این مخلوط باید حالت کرم غلیظ داشته باشه نه خیلی روان ونه خمیری بنابر این اگر لازم بود کمی بیشتر آبلیمو و یا آب بصورت قطره قطره اضافه میکنیم تا حالت کرم پیدا کنه و بعد این کرم را روی خمیر کیکمون میریزیم. و دوباره آن را در فریز قرار می دهیم.
    مواد لازم برای تزیین روی کیک
    برای تزیین روی کیک از هر میوه ای که دوست داشتید میتونید استفاده کنید. کیوی، موز، انبه، شاه توت و ....مثلا میتونید مقداری زردالو یا انبه را له کرده و مثل پوره درآورید وروی کیک بمالید. اگر از میوه های کم شیرینی استفاده میکنید میتونید چند عدد خرما را با آب میوه مثل پرتقال یا چند عدد از همون میوه بصورت مارمالاد درآورید و وقتی میوه ها را روی کیک چیدید بر روی آن بریزید. انتخاب شخصی من توت فرنگیه. بعد از آماده شدن کیک مدتی قبل از سرو آنرا درفریزر قرار میدیم . بازم تاکید می کنم که فقط سرد بشه تا بهتر خودشو بگیره و بشه راحت تر بریدش ولی یخ نزنه.
    این کیک بمب انرژیه!! برای نوجوونا و ورزشکارا خیالی نیست اما بالای 30 یک برش بیشتر در روز نخورند!

    ***انواع پای

    برای تهیه پای که متداول ترینش پای سیب، هلو ،توت فرنگی و آلبالوهست:
    برای خمیر پای ازخمیرقبلی استفاده میکنیم. البته میتونیم از هر کدوم از مغزها که طعمش را دوست داریم و بهمون می سازه استفاده کنیم ولی بهترینش بادامه. اندازه ها را برحسب ذائقه کم و زیاد کنید اساسش بادام خام و خرماست و در صورت تمایل کمی پودر نرم جوانه گندم خشک شده. کافیه یک بسته جوانه گندم را توی سینی پهن کنید 2 روزبعد کاملا خشک شده. تابستون که یک روز هم کافیه بعد آسیابش میکنیم و در یخچال نگه میداریم. برای کیک ، سالاد و ...
    خمیر پای را کمی سفت تر از کیک پهن می کنیم. میتونید در ظرف مخصوص پای پهن کنید و لبه هاشو برگردونید و با دست یا سر چنگال حالت بدید و وقتی کمی سرد شد روی آنرا با پوره آلبالو یا هلو ویا ورقه های نازک سیب بپوشانید.برای پای سیب روی ورقه ها را دارچین بپاشید.میشه دو سه لایه ورقه های خیلی نازک سیب چید و لابه لایش دارچین پاشید. اگه خواستید مجلسی تر بشه مشتی کشمش سبز رابا یک قاشق روغن نارگیل خوراکی و کمی دارچین له کنید و روی پای بمالید. چون وگن هااز عسل استفاده نمی کنند برای شهد روی پای میتوان مقداری از همون میوه را با خرما بصورت پوره دراورد وروی میوه ها ریخت.مثلا برای پای توت فرنگی ، تعدادی توت فرنگی را با خرما و اگه لازم بود چند قطره آب پوره کنید و بر روی توت فرنگی های چیده شده در داخل پای، بریزید و بعد هم طبق معمول در فریزر کمی سردش می کنیم.


    منبع :گوگل با دخل و تصرف






  2. کاربران : 16 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    11973 (25-05-2011),AZAD (09-02-2011),baher (08-02-2011),Bahman7 (25-01-2016),Benoni (05-10-2011),Blue (08-02-2011),GREEN (08-02-2011),hamed-1368 (08-02-2011),lone wolf (09-02-2011),majid (08-02-2011),mars (10-03-2011),Moh3n (09-02-2011),mohsen_botemar (09-02-2011),reyhaneh (23-08-2011),Roshi (10-02-2011),عطیه (30-07-2012)

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 18:25 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.