خودداري از مصرف سيگار:
مطالعات بيشماري ثابت کرده اند که مصرف سيگار خطر ابتلا به انواع سرطان را افزايش مي دهد.
مواد سرطان زا از طريق مصرف سيگار وارد بدن شده و فعاليت طبيعي سلول ها را مختل کرده و سيستم ايمني بدن را تضعيف مي کند


خودداري از مصرف گوشت و فرآورده هاي حيواني:
ابتلا به انواع التهاب ،تغييرات سلولي و در نتيجه انواع سرطان از نتايج مصرف گوشت و فرآورده هاي حيواني است که اکنون معتبرترين مراکز سطح بالاي علمي دنيا
نيز بر اين حقيقت صحه گذاشته و همگان رابه کاهش و منع مصرف فرا مي خوانند.


ميوه و سبزي فراواني مصرف کنيد:
آنتي اکسيدان ها و مواد طبيعي سالم و مغذي موجود در گياهان به شما کمک خواهند کرد تا کارکرد سلولي خود را بهبود بخشيده و از ابتلا به انواع سرطان بدور باشيد

اجتناب از مصرف الکل:
اثرات نامطلوب بر روي کبد،اختلالات هورموني و کاهش جذب مواد مغذي براي بدن از مواردي است که مصرف الکل بدنبال خواهد داشت


کاهش و حذف غذاهاي فرآوري شده:
با مصرف غذاهاي فرآروي شده مقادير زيادي،شکر،نمک،چربي ترانس و مواد شيميايي و افزودني مضر وارد بدن شده و مشکلات بسيار جدي براي شما
ايجاد مي کند،افزايش وزن،حساسيت ها و مسموميت هاي غذايي،بيماري قلبي و تضعيف سيستم ايمني بدن از جمله اين موارد است.


---------------------
http://www.cancer.gov/