مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
تازه های سلامت و تغذیه - صفحه 2
صفحه 2 از 9 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13 تا 24 از مجموع 106
Like Tree96Likes

موضوع: تازه های سلامت و تغذیه

  1. #13
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض اندر فوائد خشکبار!

    میوه خشک به اندازه میوه تازه می تواند مقوی باشد !



    بنا به تحقیقاتی که در دانشگاه مینه سوتا انجام شده میوه خشک درعین حال که ریسک ابتلا به سرطان و ییماریهای قلبی را کاهش می دهد به متابولیسم بدن نیز کمک می کند.پیش از این در برخی از کشورها میوه خشک جزو رژیم غذایی معرفی شده بود اما پس از برگزاری کنگره جهانی خشکبار و میوه خشک مصرف آن درتمامی کشورها به مسئولان بهداشت توصیه شده است .به گفته دانلی گالاهر از دانشگاه مینه سوتا که نظارت بر این تحقیقات را بر عهده داشته ، میوه های خشک دارای مقدار زیادی پلی فنول هستند که برای جلوگیری از بیماریهای قلبی مفید است و ارزش غذایی فراوان آن اخیرا موردتوجه قرار گرفته است .علاوه بر این میوه های خشک بنا به مکانیزمی که هنوز کشف نشده به شکل موثری مانع تکثیر سلولهای سرطانی در بدن می شوند .
    در بخش دیگری از این تحقیق خاطر نشان شده آب میوه های پاکتی که عمدتا توسط خانواده ها برای بچه های مدرسه ای خریداری میشوند دارای مقدار زیادی شکر بوده و می تواند برای آینده این کودکان در صورت مصرف فراوان مشکلاتی ایجاد کند . این آب میوه ها همچنین برای کسانی که دارای بیماری قند و یا مشکل اضافه وزن هستند اصلا توصیه نمی شود . او دراین گزارش همچنین خواهان افزایش مالیات بر شکر برای کاهش مصرف آن در بین مردم شده است و همچنین تاکید کرده آب میوه پاکتی از برنامه غذایی مردم حذف شود . استفاده از خشکبار بعنوان میان وعده های غذایی بجای آب میوه های پاکتی میتواند بهترین گزینه برای دانش آموزان باشد .


    خبرآنلاین برگرفته از
    دیلی میل /10 ژوئن


    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  2. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    AZAD (20-08-2011),baher (21-06-2011),mars (06-10-2012),NIMA (21-06-2011),Nooshin_daneshvar (21-06-2011),salivan (22-06-2011),ناپلئون (24-10-2011)

  3. #14
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض آشنایی با پنج غذای عالی مردانه!


    مردان از نظرنیاز‌های تغذیه‌ای با زنان تفاوت‌هایی دارند از جمله آن‌ها باید به مواد مغذی لازم برای حفظ عضلات و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند سرطان پروستات توجه بیشتری نشان دهند.

    1. گوجه فرنگی ،سس یا رب گوجه فرنگی
    مردانی که از گوجه فرنگی، سس و یا رب گوجه‌فرنگی به مقدار زیاد استفاده می‌کنند، از خودشان در برابر بیماری سرطان پروستات محافظت می‌کنند. به عبارت دیگر مردانی که 2 تا 4 بار در هفته از گوجه فرنگی و فرآورده‌های آن استفاده می‌کنند، نسبت به سایر مردان به میزان 35 درصد کمتر به بیماری سرطان پروستات مبتلا می‌شوند.
    لیکوپن، کاروتنوئیدی است که در گوجه‌فرنگی به مقدار فراوان یافت می‌شود. این ماده مغذی در سس گوجه فرنگی بیشتر از خود گوجه فرنگی در دسترس بدن قرار می‌گیرد. آب گوجه‌فرنگی نیز این خاصیت را ندارد، زیرا لیکوپن برای اینکه جذب بهتر و بالاتری داشته باشد، باید همراه با چربی یا روغن و به صورت پخته شده، مصرف شود. در صورت امکان از گوجه فرنگی و سس یا رب ارگانیک استفاده کنید.




    2. تخمه کدو
    مصرف نصف استکان تخمه کدو در روز نیمی از نیاز روزانه مردان را به روی تأمین می کند. روی، یک ماده مغذی و از املاح معدنی است که برای عملکرد طبیعی سیستم تولیدمثل و تناسلی مردان بسیار ضروری است. میزان روی مورد نیاز مردان در طی شبانه روز 11 میلی گرم است. مصرف بیش از 40 میلی‌گرم از این ماده مغذی نیز بدن را در معرض خطر قرار می‌دهد. ضمنا تخمه کدو حلوایی خام در پیشگیری از سرطان پروستات موثر است.

    3. کلم بروکلی
    مطالعات اخیر دانشمندان نشان داده است، سبزی‌جات خانواده کلم، مانند کلم بروکلی، می تواند بدن را در برابر سرطان مثانه محافظت کند. این بیماری در کشورهای غربی شیوع بالایی دارد و در مردان دو تا سه برابر زنان دیده می‌شود. به نظر می‌رسد، مصرف پنج وعده یا بیشتر از این گروه از سبزی‌جات در هفته می‌تواند از بروز این سرطان پیشگیری کند. کلم و گل کلم مواد مغذی منتخبی هستند که بدن را در برابر این بیماری محافظت می‌کنند.

    4. کره بادام زمینی
    اگر می‌خواهید قلب سالمی داشته باشید، نان صبحانه خود را به کره بادام زمینی آغشته کنید! بیماری‌های قلبی اصلی‌ترین علت مرگ و میر مردان و زنان در دنیا است، اما معمولاً مردان در سنین پایین‌تری به این بیماری‌ها مبتلا می‌شوند. تحقیقات نشان داده است برنامه غذایی حاوی کره بادام زمینی می‌تواند علاوه بر کاهش کلسترول بد خون (LDL)، تری گلیسیرید خون را نیز کاهش دهد اما مقدار کلسترول خوب خون (HDL) کم نشود. در حالی که در رژیم‌های کاهش کلسترول، که چربی آن کمتر و میزان مواد نشاسته‌ای و کربوهیدراتی آن بیشتر است، مقدار کلسترول خوب خون (HDL) نیز کم می‌شود و به مقدار تری گلیسیرید خون اندکی اضافه می‌شود.
    کره بادام زمینی کمی پرچرب است، اما چربی آن برای بدن نه تنها مضر نیست، بلکه مفید نیز هست. چربی‌های این ماده غذایی از نوع اشباع نشده هستند. البته باید در مصرف آن احتیاط نمود، زیرا کالری بسیار بالایی دارد و می‌تواند منجر به چاقی شود.




    5. هندوانه
    تا سن 55 سالگی مردان بیشتر از زنان از فشارخون بالا رنج می‌برند. دانشمندان بر این عقیده‌اند که مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم می‌تواند خطر فشار خون بالا و نیز سکته مغزی را کاهش دهد. هندوانه یکی از میوه‌هایی است که حاوی مقدار زیادی از این ماده معدنی است.
    یک برش هندوانه دارای 664 میلی گرم پتاسیم است، که از مقدار پتاسیم موجود در یک موز یا یک فنجان آب پرتقال بیشتر است.




    www.behsite.ir




    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  4. کاربران : 11 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    AZAD (21-06-2011),baher (21-06-2011),Blue (29-06-2011),HistoryMan (21-06-2011),lone wolf (27-07-2011),mars (06-10-2012),NIMA (21-06-2011),Nooshin_daneshvar (21-06-2011),Shadow (30-06-2011),salivan (22-06-2011),ناپلئون (24-10-2011)

  5. #15
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    shomal-mashhad
    ارسال ها
    117
    تشکر
    1,206
    تشکر 816 بار در 122 پست

    پیش فرض اهمیت استفاده از لیمو در برنامه غذایی

    لیموها منابع غنی و سرشار از ویتامین C هستند. اگر هر روز صبح مقدار کمی آب لیموترش را در آب ولرم ریخته و ناشتا بنوشید در پاکسازی دستگاه گوارش شما بسیار موثر خواهد بود.

    به گزارش ایسنا، لیمو همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و بنابراین احتمال ابتلا به عفونت‌ها را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد.
    لیمو خواص آنتی باکتریال و ضد ویروسی فوق‌العاده‌ای دارد و به همین خاطر نوشیدن آب این میوه برای مقابله با آنفلوآنزا و سرماخوردگی مفید است. آب این میوه همچنین در پاکسازی خون از مواد سمی موثر و مفید است.
    به گزارش شبکه خبری تورنتو نیوز، لیمو همچنین در رایحه درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این میوه بوی مطبوع و خالصی دارد که احساس طراوت و تازگی به انسان می‌بخشد و برخی از متخصصان تاکید دارند که عطر لیمو احساس استقلال و اعتماد به نفس در انسان ایجاد می‌کند.
    روغن اصلی این میوه نیز موجب افزایش تمرکز می‌شود. اگر می‌خواهید آفتاب سوختگی روی پوست را از بین ببرید، مقداری لیمو روی دست‌ها و پاهای خود بمالید. همچنین می‌توانید موهای خود را دسته دسته کرده و برروی آنها لیمو بمالید، این کار درخشش طبیعی به موهایتان می‌دهد درست مثل اینکه یک روز کامل را در ساحل دریا گذرانده باشید.


  6. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما NIMA برای ارسال این پست سودمند:

    baher (29-06-2011),lone wolf (27-07-2011),mars (06-10-2012),Nooshin_daneshvar (29-06-2011),salivan (29-06-2011),Shadow (30-06-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasaman1178 (29-06-2011)

  7. #16
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    shomal-mashhad
    ارسال ها
    117
    تشکر
    1,206
    تشکر 816 بار در 122 پست

    پیش فرض آب آلبالو خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد

    آب آلبالو خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد

    نتایج یک مطالعه نشان داده است «آنتوسیانین» موجود در آب آلبالو به کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم کمک می‌کند.




    به گزارش ایسنا، این مطالعه جهت بررسی تاثیر مصرف آب آلبالو به عنوان یک منبع غنی از آنتوسیانین‌ها بر سطح چربی‌ها و فشار خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم توسط گروهی از متخصصان دانشگاه میشیگان انجام شده است.
    به گفته پزشکان، خطر بیماری‌های قلبی عروقی در مبتلایان به دیابت بالا است از این رو دستیابی به سطوح مناسب چربی‌های خون در این بیماران از اهمیت خاصی برخوردار است. تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانین‌ها، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری‌های قلبی و فشار خون دارد.
    در این مطالعه 16 زن مبتلا به دیابت نوع دوم مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره این مطالعه شرکت‌کنندگان به مدت شش هفته آب آلبالو مصرف کردند. وزن، چربی‌های خون و سطح فشارخون سیستولیک و دیاستولیک این بیماران در شروع و پایان مطالعه اندازه‌گیری شد.
    به گزارش روزنامه استار، نتایج این بررسی نشان داد که مصرف آب آلبالو به بهبود عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم کمک می‌کند.


  8. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما NIMA برای ارسال این پست سودمند:

    AZAD (20-08-2011),baher (10-07-2011),lone wolf (27-07-2011),mars (06-10-2012),Nooshin_daneshvar (10-07-2011),salivan (05-08-2011),Shadow (16-07-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasaman1178 (10-07-2011)

  9. #17
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    shomal-mashhad
    ارسال ها
    117
    تشکر
    1,206
    تشکر 816 بار در 122 پست

    پیش فرض

    کارشناسان بهداشت عمومی و تغذیه در آمریکا اعلام کردند ترکیب نمک زیاد و پتاسیم کم در رژیم غذایی می‌تواند عواقب جدی و حتی کشنده داشته باشد.
    به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این کارشناسان معتقدند بزرگسالان آمریکایی که رژیم غذایی آنها حاوی مقادیر زیادی نمک و سطح پایین پتاسیم است دو برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی قرار دارند.
    این مطالعه که در مجله آرشیو طب داخلی منتشر شده همچنین حاکیست افرادی که در رژیم غذایی روزانه آنها سدیم زیاد و پتاسیم کم وجود دارد، 50 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری ها و مشکلات مختلف قرار دارند.
    به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، برای دستیابی به این نتایج کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا در آتلانتا، دانشگاه ایموری در آتلانتا و دانشگاه هاروارد در کمبریج، اطلاعات حاصل از مطالعه ملی سلامت و بررسی تغذیه را مورد استفاده و تجزیه و تحلیل قرار داده‌اند.
    به گفته این کارشناسان، در حال حاضر مردم آمریکا دو برابر مصرف توصیه شده روزانه نمک را در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند. مواد غذایی حاوی پتاسیم شامل شیر و پنیر سویا، میوه، و سبزی مثل سبزیجات برگ پهن، انگور، توت سیاه و تمشک، هویج، سیب‌زمینی و نیز مرکبات هستند.


  10. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما NIMA برای ارسال این پست سودمند:

    AZAD (20-08-2011),baher (14-07-2011),lone wolf (27-07-2011),mars (06-10-2012),Nooshin_daneshvar (14-07-2011),salivan (05-08-2011),Shadow (16-07-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasaman1178 (14-07-2011)

  11. #18
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    shomal-mashhad
    ارسال ها
    117
    تشکر
    1,206
    تشکر 816 بار در 122 پست

    پیش فرض پوست پیاز و مقابله با دیابت و سرطان

    پوست پیاز و مقابله با دیابت و سرطان

    پزشکان توصیه می‌کنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه شدید پوست‌های خشک پیاز را دور نریزید چون این پوست‌ها غنی از ترکیبات مفید و سودمند برای سلامت انسان هستند.


    به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان؛ پوست قهوه‌ای و خشک و لایه‌های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و فلاوونوئیدها بوده و لایه‌های خارجی پیاز که آنها را دور می‌ریزید حاوی ترکیبات سولفوری هستند.
    وانیزا بنیتز از متخصصان دپارتمان شیمی کشاورزی در دانشگاه خودمختار مادرید در اسپانیا با انجام مجموعه‌ای از آزمایشات جدید و با همکاری گروهی از کارشناسان انگلیسی دانشگاه کرانفیلد تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی کردند.
    به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایشات نشان داد پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز سرشار از فیبرخوراکی و ترکیبات فنولیک شامل کوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است که خواص درمانی و پزشکی دارند. همچنین در زیر این پوست قهوه‌ای رنگ، دو لایه خارجی روی پیاز نیز حاوی فیبر و فلاوونوئیدها است.
    به گفته پزشکان، مصرف فیبر خوراکی خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی، مشکلات گوارشی و روده‌ای و معده‌ای، سرطان روده بزرگ، دیابت نوع دوم و حتی چاقی را کاهش می‌دهد. در عین حال ترکیبات فنولیک در پیشگیری از بیماری عروق کرونری موثر بوده و خواص ضد سرطانی دارند. این قسمتهای پیاز همچنین خواص آنتی‌اکسیدانی بالایی دارند.
    این مطالعه در مجله «غذاهای گیاهی برای تغذیه انسان» منتشر شده است.


  12. کاربران : 10 تشکر کرده اند از شما NIMA برای ارسال این پست سودمند:

    AZAD (20-08-2011),baher (19-07-2011),lone wolf (27-07-2011),mars (06-10-2012),Nooshin_daneshvar (19-07-2011),salivan (05-08-2011),Shadow (20-07-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasaman1178 (19-07-2011),عطیه (09-08-2012)

  13. #19
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض بهترین غذاها برای سلامت لثه و دندان ها

    بهترین غذاهای گیاهی برای سلامت لثه و دندان ها

    یک متخصص دهان و دندان می‌گوید: مصرف غذاهای سرشار از فیبر و ویتامین C برخی از بهترین غذاهای مفید برای لثه و دندان‌ها هستند.
    دکتر ویلیام د ویزیو در این زمینه افزود: برای سلامتی لثه و دندان‌ها بهتر است غذاهای سرشار از فیبر مانند نان غلات کامل و لوبیاها را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.
    وی افزود:‌غذاهای سرشار از ویتامین C برای سلامتی دندان‌ها و بخصوص لثه‌ها بسیار مفید هستند وگلابی، پرتقال و کیوی برخی از این مواد غذایی هستند که می‌توان از آن‌ها نام برد.
    مصرف کرفس و دیگر سبزیجات مانند کلم بروکلی و نخود فرنگی و سبزیجات برگی سبز نیز دارای خواص مفیدی برای لثه و دندان‌ها هستند. کلا مصرف مواد غذایی که کمکی برای تنظیم PH دهان هستند ،مفید بنظر میرسد.
    این متخصص دهان و دندان تاکید کرد،خوردن آب، باعث مرطوب شدن لثه‌ها و در نتیجه عاملی محرک برای تولید بزاق در دهان می‌شود. وی در انتها افزود: هسته انگور، چای سبز ، پیاز، قارچ ، نعناع ، جعفری از دیگر غذاهای مفیدی هستند که برای سلامت لثه‌ها می‌توان به آن‌ها اشاره کرد.

    www.sharecare.com




    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  14. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    mars (06-10-2012),salivan (05-08-2011),ناپلئون (24-10-2011),عطیه (09-08-2012)

  15. #20
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض جوانه های گیاهی، سرچشمه جوانی!


    جوانه های گیاهی، سرچشمه جوانی!


    یک پژوهشگر گیاهان دارویی گفت: استفاده از جوانه‌های گیاهی در رژیم غذایی روزانه می‌تواند با کمبودهای غذایی، بیماری‌ها و پیری زودرس مقابله کند.
    دکتر علی فانی، عضو هیات علمی دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا افزود: با فراهم کردن شرایط مناسب رشد مانند حرارت و رطوبت برای دانه‌های خوراکی مانند گندم، جو و ماش که فرآیند جوانه زدن در آنها آغاز می‌شود و در حین جوانه زدن تغییرات اساسی در ترکیبات این دانه‌ها انجام می‌شود این تغییرات سبب کاهش ترکیبات پیچیده گیاهی مانند نشاسته و کربوهیدرات‌ها شده و در عوض ترکیبات ساده‌تر قندی پروتئین و عوامل سبزینه گیاهی که شامل عوامل کمیاب از قبیل سلنیوم و ید برای بدن انسان هستند در آنها افزایش می‌یابد.
    وی ادامه داد: تجمع ویتامین‌های گروه A,E.C و ویتامین‌های گروهB ، آنتی اکسیدان‌ها، املاح کمیاب و ترکیبات ضد سرطان و ضدپیری در جوانه‌ها، این ماده غذایی را به منبعی از عناصر ضروری برای بدن تبدیل کرده که به آن نام سرچشمه جوانی نیز داده شده است.
    بهتر است علاوه بر دانه‌های یاد شده از دانه‌هایی از قبیل لوبیای سویا، شبدر، یونجه، آفتابگردان، در سالاد و سس‌ها استفاده کرد.
    به گفته پژوهشگر گیاهان دارویی، میزان ویتامین B12 موجود در جوانه گندم نسبت به دانه آن چهار برابر است و ویتامین‌های گروه B در جوانه‌های این گیاه به سه تا 12 برابر و ویتامین E به میزان سه برابر افزایش می‌یابد.
    عضو هیات علمی دانشگاه توضیح داد: براساس نتایج تحقیقات، میزان افزایش ویتامین‌های A , C در جوانه سویا باورکردنی نیست، به طوری که میزان ویتامینA تا 300 درصد و میزان ویتامینC بین 500 تا 600 درصد افزایش می‌یابد.
    وی تاکید کرد: میزان ترکیباتی که سلول‌های بدن ما را از غیرطبیعی وسرطانی شدن حفظ می کند در بعضی از جوانه‌ها 10 تا 100 برابر بیشتر از دانه همان گیاهان است.
    به گفته دکتر فانی، جوانه یونجه نیز منبع خوبی از ترکیبات شیمیایی بنام ساپونین است که در بدن ما سبب کم شدن کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب می‌شود و در نتیجه از سختی عروق و بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند.
    وی ادامه داد: با استفاده از این جوانه‌ها سیستم ایمنی بدن تقویت شده و ترکیبات محافظت کننده بدن در مقابل بیماری‌های ویروسی افزایش می‌یابند.
    این پژوهشگر گیاهان دارویی در خاتمه خاطرنشان کرد: شاید بتوان گفت آنچه به عنوان رمز رشد زندگی در جنین و سلول‌های بنیادی وجود دارد، در جوانه‌های گیاهی نیز موجود است و کار می کند.


    منبع : همشهری




    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  16. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    AZAD (20-08-2011),baher (30-07-2011),Blue (07-08-2011),mars (06-10-2012),NIMA (31-07-2011),salivan (05-08-2011),Shadow (30-07-2011),ناپلئون (24-10-2011),عطیه (09-08-2012)

  17. #21
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    shomal-mashhad
    ارسال ها
    117
    تشکر
    1,206
    تشکر 816 بار در 122 پست

    پیش فرض کاهش وزن با نوشیدن آب

    محققان دانشگاه ویرجینیای آمریکا می‌گویند، نوشیدن دو لیوان آب قبل از غذا می‌تواند باعث کاهش وزن شود.

    طی این تحقیق که در دانشگاه ویرجینیای آمریکا صورت گرفت و به مدت 12 هفته به طول انجامید، 48 نفر از افراد میانسال و مسن بین سنین 75- 55 سال مورد تحقیق و بررسی قرار گرفتند.
    در این تحقیق افراد به دو گروه 24 نفره تقسیم شدند و به گروه اول یک رژیم غذایی کم کالری با دو لیوان آب قبل از غذا داده شد و به گروه دوم همان رژیم کم کالری داده شد اما به آن‌ها گفته نشد، چه زمانی آب بنوشند. در انتهای زمان تحقیق، گروه اول، حدود هفت کیلوگرم از وزنشان کاسته شد و گروه دوم با کاهش وزن حدود پنج کیلوگرم مواجه شدند.
    علاوه بر آن پس از گذشت یک سال، گروهی که دو لیوان آب قبل از هر وعده غذایی نوشیده بودند بسیار بهتر از گروه دیگر توانسته بودند وزن خود را ثابت نگه دارند.
    به نظر می‌رسد آنچه باعث کاهش وزن این گروه شده بیشتر مربوط به کاهش مصرف غذای آنان بوده به این معنا که نوشیدن آب باعث کاهش اشتهای آنان شده است.
    هر چه سن بیشتر می‌شود فرآیند هضم کندتر صورت می‌گیرد و نسبت به زمان قبل بیشتر احساس سیری می‌کنید. اما "برندا داوی" یکی از محققان این بررسی می‌گوید در هر سنی که باشید نوشیدن آب قبل از غذا می‌تواند کمک موثری در کاهش وزن داشته باشد چرا که نوشیدن آب سوخت و ساز بدن شما را افزایش داده و در نتیجه باعث سوزاندن کالری‌های بیشتری می‌شود.


  18. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما NIMA برای ارسال این پست سودمند:

    baher (05-08-2011),Blue (07-08-2011),mars (06-10-2012),Nooshin_daneshvar (04-08-2011),Shadow (06-08-2011),The Almighty (20-09-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasaman1178 (05-08-2011),عطیه (09-08-2012)

  19. #22
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض کاهش تاثیرات منفی غذا های چرب با مصرف چاشنی ها!


    نتایج یک آزمایش جدید تایید کرد چاشنی‌ها و ادویه‌هایی مثل زردچوبه و دارچین می‌توانند اثرات نامطلوب ناشی از خوردن غذاهای چرب را در بدن کاهش ‌دهند.
    به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه دریافته‌اند وعده‌های غذایی غنی از این ادویه‌ها، فعالیت آنتی اکسیدانی را در بدن تا 13 درصد افزایش داده و واکنش انسولینی را تا حدود 20 درصد کاهش می‌دهند.
    دکتر شیلاوست، استادیار سلامت زیست رفتاری در دانشگاه ایالتی پن در آمریکا می‌گوید: به طور طبیعی وقتی شما یک غذای پرچرب می‌خورید خونتان مملو از تری گلیسیرید می‌شود. تری گلیسیرید نوعی چربی خون است.
    وی افزود: اگر این اتفاق مکرر و به دفعات رخ دهد یا اگر سطح تری گلیسیرید در خون بیش از حد افزایش پیدا کند احتمال بروز بیماری‌های قلبی افزایش پیدا می‌کند.
    گزارش روزنامه واشنگتن پست، وست تصریح کرد: ما دریافتیم که افزودن چاشنی‌ها و ادویه‌ها به وعده غذایی پرچرب موجب کاهش 30 درصدی واکنش تری‌گلیسیرید می‌شود.
    این آزمایشات تایید کرد: آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل ادویه‌ها در کاهش فشار اکسیدیته نقش مهمی دارند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش می‌دهند.
    این مطالعه در مجله تغذیه منتشر شده است.
    در این بین نقش برخی از ادویه ها همچون زردچوبه، کاری یا دارچین پر رنگ تر به نظر می رسد.
    زردچوبه که بعنوان طلای ادویه‌های غذایی شناخته شده است، حاوی ماده‌ای موسوم به «کورکومین» است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق‌العاده بالایی دارد و هم چنین حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مفید دیگر است.
    این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده می‌شود و در آشپزی آسیایی‌ها و هم چنین آمریکایی‌ها نیز جایگاه مهمی دارد.
    دکتر مهتاب جعفری استادیار داروسازی در آمریکا در این باره تاکید کرد: نتایج آزمایشات ما نشان می‌دهد که این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوق العاده‌ای دارد و با پیشگیری از تشکیل تومورها و بهبود عملکرد اعضای بدن و تحرک آنها، سبب افزایش طول عمر می‌شود. این ادویه روی ژن‌های مربوط به سرطان و نیز ژنهای مربوط به افزایش سن تاثیرگذار است.
    ادویه کاری خاصیت چربی سوزی دارد. موجب به گزارش ایسنا، این متخصصان تاکید کردند که یکی از مواد اصلی موجود در ادویه‌های کاری،فلفل قرمز است که دمای بدن را افزایش می‌دهد و به سوختن کالری‌ها کمک می‌کند. حتی نکته جالب‌تر این که این ادویه به شما کمک می‌کند که در وعده غذایی بعدی کمتر غذا بخورید.
    به گزارش روزنامه دیلی اکسپرس، کارشناسان تغذیه در دانشگاه پوردو در ایالت ایندیانای آمریکا تصور می‌کنند که ترکیب فعال موجود در فلفل موسوم به «کاپسایسین» می‌تواند عامل این اثرگذاری قوی و آشکار باشد.
    در این مطالعه تاثیر ادویه فوق روی 25 زن و مرد بالغ بررسی و مشخص شد. نیمی از این افراد غذای خود را بدون ادویه و نیمی دیگر همراه با ادویه کاری مصرف کردند در ادامه معلوم شد در گروهی که از ادویه استفاده کرده بودند سوخت و ساز درونی بدنشان بیشتر شد و شاهد این امر افزایش دمای داخلی بدن آنها بود.
    دارچین علاوه بر فوائد زیادی که دارد، خاصیت عجیب دیگری نیز دارد و آن ایجاد مصونیت در بدن در مقابل امراض است. اگر حس کردید ضعیف شده اید و ممکن است بیمار شوید، چای دارچین را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید، چای دارچین بهترین دارو است.
    بی دلیل نیست که در گذشته، سلمانی ها که در حقیقت از اطبای قدیمی بودند به مشتری های خود چای دارچین می دادند!


    همشهری آنلاین





    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  20. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    baher (18-08-2011),mars (06-10-2012),NIMA (18-08-2011),Nooshin_daneshvar (19-08-2011),Shadow (18-08-2011),The Almighty (20-09-2011),ناپلئون (18-08-2011)

  21. #23
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    shomal-mashhad
    ارسال ها
    117
    تشکر
    1,206
    تشکر 816 بار در 122 پست

    پیش فرض فوائد مصرف شکلات تلخ ?!


    مصرف شکلات تلخ نه تنها احساس گرسنگی را از بین می‌برد، بلکه از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می‌کند.

    به گزارش واحد مرکزی خبر محققان دانشگاه لاوال کبک کانادا اعلام کردند ماده شیمیایی به نام پلی فنال در شکلات وجود دارد که جریان خون را در رگ‌های نزدیک به پوست افزایش می‌دهد و در نتیجه از پوست در برابر اشعه مضر ماوراء بنفش خورشید محافظت می‌کند.
    پژوهشگران در این تحقیقات تاثیر مصرف شکلات را بر پوست شصت داوطلب در سنین بین 25 تا 65 سال به مدت دوازده هفته بررسی کردند.
    محققان انگلیسی و آلمانی نیز پیشتر در تحقیقاتی مشابه، به تاثیرات مصرف شکلات در محافظت از پوست پی برده بودند.
    تمامی شرکت کنندگان در این تحقیقات زنان بودند تا پژوهشگران بتوانند عامل تفاوت هورمونی بین دو جنسیت را از نتیجه تحقیقات حذف کنند.





  22. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما NIMA برای ارسال این پست سودمند:

    baher (18-08-2011),Nooshin_daneshvar (19-08-2011),Shadow (20-08-2011),The Almighty (20-09-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasaman1178 (18-08-2011),عطیه (09-08-2012)

  23. #24
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    121
    تشکر
    1,571
    تشکر 882 بار در 124 پست

    پیش فرض

    درمان کم خوابی با خوردن جوانه ها
    به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، یوسف نقیایی گفت: جوانه ها از مواد غذایی هستند که در گروه سبزیجات محسوب می شوند، جوانه گندم سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است و ارزش غذایی بالایی دارد. تغییرات شیمیایی که در هنگام جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین ها و پروتئین در آن افزایش یابد.
    وی با اشاره به اینکه پودر جوانه گندم غنی از ویتامین e و b است، ابراز کرد: ویتامین e به عنوان یک آنتی اکسید در پیشگیری از اکسیده شدن کلسترول مفید بوده و باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود. همچنین جوانه ها دارای فیبر و سلنیوم و فینریوم هستند که در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان روده موثر شناخته شده اند و برای رفع یبوست مفید است.
    این کارشناس در ادامه یادآور شد: جوانه گندم در درمان ریزش مو و ناراحتی های پوستی و شادابی پوست موثر است که می توان آن را به عنوان ماسک جوانه گندم استفاده کرد و از سوی دیگر در زنان باردار و شیرده که نیاز غذایی بالایی دارند حتما جوانه گندم باید در برنامه غذای شان گنجانده شود.
    وی افزود: روغنی که در دانه گندم وجود دارد در حین جوانه زدن به صورت اسید چرب در آمده که قابل هضم است.
    نقیایی همچنین به وجود ویتامین b به خصوص بی یک در جوانه که برای تعادل سیستم عصبی ضروری است اشاره و خاطر نشان کرد: این ماده غذایی برای رفع بی خوابی، خستگی و اختلالات عصبی افرادی که از این موضوع رنج می برند، مفید است.
    وی توصیه کرد: در مورد کودکانی که دچار سوء تغذیه هستند، این ماده غذایی باید به صورت سوپ یا همراه سالاد در برنامه غذایی اشان گنجانده شود.

    The question is not, "Can they reason?" nor, "Can they talk?" but rather, ~Jeremy Bentham

  24. کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما Nooshin_daneshvar برای ارسال این پست سودمند:

    baher (18-09-2011),ghazal-m (22-09-2011),Shadow (19-09-2011),The Almighty (20-09-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasaman1178 (18-09-2011)

 

 
صفحه 2 از 9 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 21:31 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.