مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
تازه های سلامت و تغذیه - صفحه 3
صفحه 3 از 9 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25 تا 36 از مجموع 106
Like Tree96Likes

موضوع: تازه های سلامت و تغذیه

  1. #25
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض منابع غذایی مهم برای حفظ سلامت مو را بشناسید


    اکثر مردها و بسیاری از زنان با بالا رفتن سن دچار ریزش مو می‌شوند.
    به گزارش ایسنا، کارشناسان کتابخانه‌ ملی پزشکی آمریکا می‌گویند: علل ریزش مو می‌تواند به افزایش سن، عوامل وراثتی و یا تغییرات هورمونی مربوط باشد. البته ریزش‌ ناگهانی موها اغلب ناشی از عوامل مختلفی شامل استرس جسمی یا احساسی است.
    بر اساس گزارش سایت اینترنتی هلث دی‌نیوز، این کارشناسان فهرستی از فاکتور‌هایی را منتشر کرده‌اند که عوامل موثر در ریزش مو هستند.
    این عوامل عبارتند از :

    ـ ابتلا به یک عفونت جدی یا تب شدید
    ـ زایمان
    ـ تجربه یک جراحی مهم و یا ابتلا به بیماری‌های جدی یا ناگهانی که موجب از دست رفتن خون زیاد می‌شود .
    ـ قرار گرفتن در معرض استرس شدید احساسی
    ـ یک رژیم غذایی نامناسب
    ـ مصرف داروهای خاص مانند داروهای ضد افسردگی یا برخی از داروهای قلب و قرص‌های ضد بارداری و یا مسکن‌های گروه NSAIDS
    بنابراین گزارش، برخی از مواد غذایی تأثیر مهم و بیشتری در سلامت موها دارند. برای مثال پروتئین و کلسیم دو ماده مورد نیاز بافت‌های بدن مانند مو، ناخن و پوست می باشند.. گیاهخواران باید میزان متناسبی از پروتئین گیاهی را که درمواد غذایی گیاهی بخصوص سویا ، حبوبات و مغزها یافت میشود در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند.همچنین از منابعی مثل بادام ، کنجد ، شیرسویا، شیرنارگیل و سبزیجاتی مانند شلغم ، کلم ، کاهوو انواع گل کلم که سرشار از کلسیم هستند بهره کافی ببرند.
    همچنین مصرف ویتامین‌های گروه B یکی از راه‌های درمان ریزش مو است. منابع غذایی غنی از این ویتامین شامل موز، مغزآفتابگردان، جوانه گندم ، آلوی خشک و غلات سبوس‌دار هستند.
    در این میان مصرف انواع جوانه ها بخصوص جوانه گندم در پیشگیری و درمان ریزش مو از اهمیت بسزائی برخوردار است.
    آنتی‌ اکسیدان‌ها نیز در حفظ سلامت‌ موها بسیارموثرهستند که بیشتر در سیب زمینی شیرین، هویج ، اسفناج پخته و کدو یافت می‌شوند. بیشتر میوه‌ها و سبزی‌ها منابع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. آنتی‌اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند که اثر مخرب رادیکال‌های آزاد را در بدن خنثی می‌کنند و همچنین موجب ساخته شدن تارهای جدید مو و استحکام آن‌ها می‌شوند.
    علاوه بر این‌ها، اسید‌های چرب امگا ـ 3 و امگا ـ 6 نقش مهمی در حفظ سلامت مو و جلوگیری از خشکی، شکستگی، خارش و شوره سر و در نهایت پیشگیری از ریزش مو دارند که از منابع خوب آن می توان به زیتون ، روغن زیتون و گردو اشاره کرد.
    مواد نشاسته‌ای همچون نان و غلات حاوی مواد معدنی ، فیبرو انواع ویتامین‌ها هستند و کمبود این مواد در رژیم‌های غذایی نیز موجب ریزش مو می‌شود.
    یکی از عوامل ریزش مو بنا به نظر متخصصین تغذیه عوارض ناشی از رژیم‌های غذایی سخت و کمبود مواد معدنی وویتامین‌ها ست. این مشکل بر اثر حذف مواد نشاسته‌ای و عدم مصرف برنج، نان و غلات ایجاد می‌شود.

    برگرفته از همشهری با دخل و تصرف




    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  2. کاربران : 10 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    baher (08-10-2011),hadi000 (03-04-2012),HistoryMan (10-10-2011),hr67 (02-04-2012),Nooshin_daneshvar (09-10-2011),Shadow (27-09-2011),Texas (08-12-2011),The Almighty (26-10-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasamin (09-12-2011)

  3. #26
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض پنج ماده غذائی مفید برای حفظ سلامت کارمندان!!

    وقتی تحرک کافی نداریم و نمی‌توانیم میزکار خود را رها کنیم باید برای حفظ سلامتی خود راه‌های دیگری پیدا کنیم که یکی از این راه‌ها تغذیه مناسب است.
    بارها و بارها شنیده‌ایم که پشت میز‌نشینی به مدت طولانی برای سلامتی مضر است که متاسفانه هیچ جایگزینی برای این موضوع نمی‌توان یافت.
    متخصصان تغذیه پنج ماده مغذی را معرفی کرده‌اند که برای حفظ سلامت قلب، کنترل فشار خون و حتی افزایش قدرت حافظه و تمرکز کارمندان مفید است، این پنج ماده عبارتند از:
    گردو: تحقیقات جدید نشان می‌دهد گردو نسبت به مغزهای دیگر مانند بادام ، پسته ، بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان بیشتر و از نوع بهتری است. البته تمام مغزها برای کاهش چربی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی مفید هستند. گردو می‌تواند فعالیت‌های شناختی و حرکتی در مبتلایان به آلزایمر را بهبود بخشد. متخصصان مصرف 7 عدد گردو را در روز توصیه می‌کنند.
    چای سبز: «پلی فنل» یکی از مواد اصلی موجود در چای سبز است که برای ترمیم dna آسیب دیده بسیار مفید است و همچنین محرک سیستم ایمنی بدن است. از خواص دیگر چای سبز کاهش خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان پوست و پروستات است.
    ذرت : یکی از بهترین میان وعده‌هایی که می‌توان از آن استفاده کرد ذرت است. این ماده غذایی سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان است اگر با مقدار بسیار کمی نمک بو داده شود میان وعده مناسبی است.
    شکلات تلخ : دارای آنتی‌اکسیدان قوی پلی فنل است که می‌تواند با عوامل خطر بیماری‌های قلبی مانند کلسترول و لخته شدن خون مبارزه کند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مقدار کمی شکلات تلخ در روز فشار خون افراد مبتلا به فشار خون بالا را کاهش می‌دهد. کافئین هم که از دیگر مواد موثر در شکلات تلخ است که برای حفظ شادابی و افزایش تمرکز موثر است.
    میوه ها: میوه‌ها نه تنها از گرسنگی کاذب جلوگیری می‌کنند بلکه با مواد مغذی خود، می‌توانند انرژی لازم در طول روز را فراهم کنند. از میان میوه‌ها می‌توان سیب ، پرتقال ، انبه و موز را انتخاب کرد که بهتر است هر روز و با نظم مشخص از آنها استفاده شود.

    منبع : همشهری



    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  4. کاربران : 11 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    baher (27-09-2011),faezeh (20-04-2012),hadi000 (03-04-2012),HistoryMan (10-10-2011),hr67 (02-04-2012),Nooshin_daneshvar (27-09-2011),Shadow (27-09-2011),Texas (08-12-2011),The Almighty (26-10-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasamin (09-12-2011)

  5. #27
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض تقویت عضلات با خوردن خردل!

    با خوردن خردل عضلات خود را تقویت کنید!



    متخصصان انستیتو «گیاهان برای سلامت انسان‌ها» در یک مطالعه جدید تاکید کردند: اگرمی‌خواهید مثل ملوان زبل عضلاتی قوی و قدرتمند داشته باشید بغیراز اسفناج، خردل هم بخورید!
    به گزارش ایسنا، این متخصصان دریافته‌اند که گیاه خردل حاوی نوعی استروئید است که واکنشی شبیه به استروئیدهای آنابولیک، البته با عوارض جانبی بسیار کمتر نشان می‌دهند.
    به گزارش روزنامه اکسپرس، این استروئید «هوموبراسنیولید» نام دارد که یک تاثیر آنابولیکی برجای می‌گذارد، اشتها را افزایش می‌دهد و همچنین موجب افزایش میزان توده عضلانی و نیز اندازه رشته‌های عضلانی می‌شود.
    دکتر اسلاوکو کومارنیت‌اسکای، متخصص اصلی در این آزمایشات می‌گوید: ما امیدوار هستیم که در آینده نزدیک بتوانیم از این استروئید بعنوان جایگزینی موثر، طبیعی و بی‌خطر برای درمان آتروفی‌ها و ضعف‌های عضلانی ناشی از بیماری یا افزایش سن و یا برای تقویت طاقت و فعالیت بدنی بهره‌ بگیریم.

    همشهری


    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  6. کاربران : 12 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    Alireza A (20-04-2012),baher (08-10-2011),faezeh (20-04-2012),hadi000 (03-04-2012),HistoryMan (10-10-2011),hr67 (02-04-2012),Nooshin_daneshvar (09-10-2011),Shadow (08-10-2011),Texas (08-12-2011),The Almighty (26-10-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasamin (09-12-2011)

  7. #28
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض بروز خستگی بیش از حد با کمبود ویتامین c در دانش آموزان



    خبرگزاری پانا: تحقیقات نشان می دهد کمبود ویتامین C در میان دانش آموزان منجر به خستگی های مفرط آنان می شود. به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از ایست وست سنتر، محققان علوم تغذیه ای نسبت به کمبود ویتامین C در دانش آموزان هشدار دادند و اعلام داشتند که کمبود ویتامین C موجب خستگی بیش از حد و هیجانات زیاد در دانش آموزان می‌شود. همچنین کمبود ویتامین C به شکل مشکلاتی همچون افسردگی و رفتارهای عصبی در میان دانش آموزان خود را نشان می دهد.
    از آنجایی که ویتامین C حافظ مقاومت بدن در برابر بیماری ها است، مصرف آن به دانش آموزان موکدا توصیه می شود تا آن ها را در برابر بیماری ها محافظت کند.از این رو دانش آموزان باید این ویتامین را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
    مواد غذایی همچون اسفناج، جعفری، پرتقال، لیمو، نارنج و نارنگی، فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز و قرمز، گل کلم و کلم بروکلی، کیوی، توت فرنگی، تمشک، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، گریپ فروت، هندوانه، شلغم، نخود فرنگی، پیاز و پیازچه حاوی این ویتامین هستند.



    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  8. کاربران : 12 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    baher (09-10-2011),Blue (08-12-2011),faezeh (20-04-2012),hadi000 (03-04-2012),HistoryMan (10-10-2011),hr67 (02-04-2012),Nooshin_daneshvar (09-10-2011),Shadow (10-10-2011),Texas (08-12-2011),The Almighty (26-10-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasamin (09-12-2011)

  9. #29
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض خوراکی سبب استحکام لثه ها و دندان‌ها

    خوراکی سبب استحکام لثه ها و دندان‌ها




    یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف شلغم به لحاظ دارا بودن كلسیم و پتاسیم سبب استحکام لثه ها، دندان ها و استخوان ها می شود.

    یوسف نقیایی ضمن بیان این مطلب، افزود: شلغم در گروه سبزیجات جای می گیرد و همانند سبزیجات می تواند تامین کننده بعضی از ویتامین ها و فیبر خوراکی باشد.

    وی در خصوص ترکیبات شلغم اظهار کرد: در یكصد گرم شلغم حدود 5 گرم کربوهیدرات، 40 میلی گرم کلسیم ، 126 میلی گرم پتاسیم، 30 میلی گرم ویتامین«ث»،113 میکرو گرم فولات و 1 گرم فیبرخوراکی موجود است.
    این کارشناس تغذیه با بیان این كه شلغم فواید بسیاری دارد، خاطر نشان کرد: از فواید آن استحکام دادن به استخوان هاست هر چند مقدار کلسیم زیادی ندارد ولی همان مقدار کم تاثیر مثبتی را بر استخوان ها دارد و مهمتر از آن وجود پتاسیم نسبتا خوب موجود در آنست که برای کارکرد لثه و قلب مفید است.

    وی افزود: ویتامین c موجود در شلغم نقش بسیار خوبی از جمله محکم شدن لثه ها و دندان، پیشگیری از عفونت های لثه، افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن دارد و همچنین با داشتن فولات از بروز کم خونی ناشی از کمبود فولیک در بدن می تواند پیشگیری کند.

    این کارشناس تغذیه در پایان در خصوص دیگر فواید شلغم گفت: این ماده غذائی به دلیل داشتن ماده گلوکوسینولیت ها از خواص ضد سرطانی به خصوص پیشگیری از سرطان روده بزرگ، یبوست، افزایش اشتها، نرم کردن سینوس ها، بهبود سرفه، دفع سنگ های کلیوی و حل کردن اسید اوریک برخوردار است .

    منبع: تکدل


  10. کاربران : 11 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    baher (24-10-2011),Blue (08-12-2011),hadi000 (03-04-2012),HistoryMan (24-10-2011),hr67 (02-04-2012),Nooshin_daneshvar (24-10-2011),Texas (08-12-2011),The Almighty (26-10-2011),ناپلئون (24-10-2011),yasaman1178 (25-10-2011),yasamin (09-12-2011)

  11. #30
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض کاهش وزن با مصرف حبوبات

    عده‌ای بر این باورند که عدس، نخود و لوبیا چاق کننده‌اند، درحالی که کاملاً برعکس است،در بسیاری از کشورها، حبوبات بخش اصلی غذای روزانه مردم است. ظاهراً اسپانیایی‌ها بیشتر از همه حبوبات مصرف می‌کنند و انگلیسی‌ها مجبورند هرساله ده‌ها میلیون تن لوبیا وارد کنند تا ذائقه ملی‌شان را راضی نگه دارند.

    اگر شما نیز فکر می‌کنید حبوبات ارزش غذایی ندارند و فقط تولید نفخ و چاقی می‌کنند، کاملاً در اشتباهید. حبوبات سرشار از پروتئین، فیبر و مواد معدنی به ویژه منیزیوم هستند و تنها چیزی که ندارند چربی است، چه بهتر، یک فنجان لوبیا قرمز، عدس یا نخود پخته شامل 14 گرم پروتئین است (معادل پروتئین موجود در یک پرس غذای گوشتی).
    همچنین در آن 9 گرم فیبر (معادل یک کاسه غلات) وجود دارد، 80 میلی گرم منیزیوم (دوبرابر بیشتر از یک پرس غلات)، 560 میلی‌گرم پتاسیم (به اندازه یک پرتقال) و فاقد حتی یک گرم کلسترول است. یعنی غذایی که همه عناصر لازم در برابر عادات بد غذایی و اضافه وزن را داراست.
    بنا‌بر آخرین تحقیقات دقیق روی عادات غذایی آمریکایی‌ها، کسانی که حبوبات می‌خورند وزنشان 3 کیلوگرم کمتر است و سایز کمر باریک‌تری دارند (1/9 سانتی متر کمتر) که میانگین استاندارد 3/3 کیلو و 2/54 سانتی‌متر اختلاف است (بدون به حساب آوردن نوجوانان). حبوبات فاقد لیپیو و اسیدهای چرب هستند، بنابراین مصرف‌کنندگان لوبیا 22 درصد کمتر از سایرین در معرض چاقی هستند.
    از روزنامه شرق


  12. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    baher (08-12-2011),Blue (08-12-2011),hr67 (02-04-2012),Texas (08-12-2011),The Almighty (08-12-2011),ناپلئون (08-12-2011),yasaman1178 (08-12-2011)

  13. #31
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض

    یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید دارد که چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم بوده و بر این اساس در رشد فیزیکی و حفظ تعادل مایعات در بدن نقش دارد.
    به گزارش خبرگزاری یونایتد‌پرس، فیل لمپرت از تحلیل‌گران صنایع غذایی، معتقد است علاقمندان به چای سیاه کمتر به بیماری‌های عروقی مبتلا می‌شوند.
    وی تاکید دارد که چای سیاه همچنین فشار خون را کاهش می‌دهد. چای هم چنین حاوی فلاونوئید است که یک آنتی‌اکسیدان قوی بوده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می‌کند و مانع از تحریب سلولها و پیری می‌شود.
    لمپرت می‌گوید: فلاونوئید همچنین از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می‌کند و مانع از ایجاد التهابات عروق خونی و شکل‌گیری لخته‌های خون در رگها می‌شود. از نظر این متخصص چای سیاه همچنین دارای فلوراید طبیعی است که به تقویت مینای دندان کمک می‌کند و پلاکهای دندانی را کاهش می‌دهد. چای همچنین حاوی یک دوم کافئین موجود در قهوه است.
    لمپرت توصیه می‌کند که از مصرف چای با طعم دهنده‌های مصنوعی و یا حاوی شکر اجتناب شود.


    منبع:همشهری


  14. کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    Ar.Ra (02-04-2012),baher (02-04-2012),hr67 (02-04-2012),Texas (02-04-2012),ناپلئون (27-04-2012),yasaman1178 (02-04-2012)

  15. #32
    ( Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش جامعه و خانواده
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال ها
    1,463
    تشکر
    5,150
    تشکر 10,491 بار در 1,474 پست

    پیش فرض فیبر تقویت کننده لثه

    سلامت نیوز : به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات می‌گوید: مصرف هر وعده غذای پرفیبر در روز در طولانی مدت، احتمال از دست رفتن دندان‌ها را تا 30 درصد کاهش می‌دهد.
    به گفته محققان بهترین میوه‌های مصرف شده برای پیشگیری از بیماری لثه و دندان عبارت‌اند از: سیب ، آلو و موز.
    محققان می گویند در هر وعده غذای پرفیبر باید حداقل 2/5 گرم فیبر وجود داشته باشد که ترکیبی از میوه‌ها، سبزیجات و غلات باشد.
    در این تحقیقات فقط بعضی از میوه‌ها این منفعت را نشان دادند و توانستند خطر خوردگی بخشی از استخوان فک که دندان‌ها را حفظ می‌کند تا 14 درصد و خطر پس رفتن لثه را تا 5 درصد کاهش دهند.
    براساس این مطالعات مصرف فیبر در هر وعده غذایی موجب کاهش بیماری متوسط تا شدید لثه شامل خونریزی لثه‌ها، پس رفتن و تحلیل لثه، تشکیل رسوب روی لثه‌ها می شود.



    Yesterday is History, Tomorrow is Mystery, Today is a Gift... That's why it's called
    Present

  16. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما yasaman1178 برای ارسال این پست سودمند:

    Ar.Ra (20-04-2012),baher (21-04-2012),faezeh (20-04-2012),gul e sorkh (26-04-2012),hr67 (21-04-2012),Shadow (22-04-2012),Texas (06-05-2012),ناپلئون (27-04-2012)

  17. #33
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض

    به نقل از همشهری ،فروزان صالحی، کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی، با بیان این مطلب اظهار داشت: مصرف میان وعده در بین وعده‌های اصلی، موجب افزایش میزان متابولیسم، تعادل مثبت نیتروژن، کاهش احساس گرسنگی، ایجاد حالت پایدار و دسترسی بیشتر و بهتر به مواد مغذی می‌شود.
    فروزان صالحی افزود: بیشتر افراد جامعه تصور می‌کنند اگر 5 یا 6 وعده غذا در روز مصرف کنند وزنشان بالا می‌رود در حالی‌ که زمانی که افراد فقط 3 وعده و حتی گاهی در رژیم‌های نادرست 2 وعده در روز غذا می‌خورند، فاصله زمانی حدود 6 الی 8 ساعت و گاهی بیشتر بدن بدون غذا است و در این فاصله قند خون افت می‌کند.
    وی تصریح کرد: نقش والدین در ایجاد الگوهای غذایی سالم و تهیه میان وعده‌های مناسب برای مدرسه کودکان بسیار حائز اهمیت است و متاسفانه بسیاری از والدین به دلیل کم حوصلگی، میان وعده‌هایی را برای کودکان آماده می‌کنند که نقشی در سلامت آنها ندارند بنابراین دادن آموزش‌های لازم به والدین نیز ضروری است.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ این کارشناس تغذیه ادامه داد: کاهش تبلیغات تلویزیونی در زمینه خوراکی‌های ناسالم، آشنایی با گروه‌های مختلف غذایی و تشویق کودکان به خوردن سیزیجات و غذاهای خانگی در کاهش بیماری‌ها مؤثر است.
    صالحی خاطرنشان کرد: هدف از تنقلات یا میان وعده‌های سالم آن است که دست کم دو گروه غذایی سالم مانند کربوهیدرات و پروتئین با هم مخلوط شوند و یک کاسه مخلوط میوه‌های تازه و یا خشک شده، یک مشت آجیل و خشکبار، دانه‌هایی مانند نخودچی و کشمش، ذرت بوداده و ساندویچ‌های خانگی نمونه‌هایی از میان وعده‌های سالم به حساب می‌آیند.


    ویرایش توسط baher : 06-05-2012 در ساعت 14:03 دلیل: تغییر فونت

  18. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    baher (06-05-2012),gul e sorkh (07-05-2012),hr67 (06-05-2012),Nooshin_daneshvar (08-05-2012),Texas (06-05-2012),فتانه عزیزی راد (03-07-2012),yasaman1178 (06-05-2012),حامی حیوانات (13-07-2012)

  19. #34
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض


    توت‌فرنگی اشتها آور و ضد چاقی است. بیش از 300 ماده موثر و مفید برای تندرستی انسان تاکنون در توت‌فرنگی شناسایی شده است
    به گزارش برنا، توت‌فرنگی چند برابرلیمو ترش و پرتغال ویتامین C دارد با خوردن 150 گرم توت‌فرنگی نیاز یک روز بدن تامین می‌شود در هر 100 گرم 37 کالری دارد که برای کاهش وزن مناسب است.

    دو قرن پیش گیاه شناس معروف کارل فون لینه با خوردن توت‌فرنگی بر بیماری نقرس که شدیداً ادرار آور بود غلبه کرد. بیش از 300 ماده موثر و مفید برای تندرستی انسان تاکنون در توت‌فرنگی شناسایی کرده‌اند. توت‌فرنگی دارای اسیدهای آلی، مواد عطری، اسانس‌ها، آهن، لعاب، پکتین، فلاون و مواد تانن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، بیوترکیبات است.
    قند توت فرنگی اشتهاآور و مفید برای سیستم گوارش است. سطح مخاط گوارش را پاک و تب‌بر و ضد اسهال، التیام دهنده زخم‌ها، جمع کننده پوست است و سوخت و ساز را تنظیم می‌کند در طب سنتی توصیه می‌شود با توت‌فرنگی دندان‌ها را مسواک بزنید و کاملاً با آب بشویید، لثه‌ها را قوی و از کرم خوردگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند.

    برگ توت‌فرنگی داروی گیاهی است و پوست را صاف و تمیز می‌کند. آب توت تازه را روی جوش‌های غرور جوانی بمالید و در طول شب تا صبح روی پوست بماند، به‌تدریج طی دو تا سه مرتبه برطرف می‌شود.
    توجه کنید که توت‌فرنگی 5 ساعت بعد از کندن آن رایحه و مواد موثره آن کاسته می‌شود. توت‌فرنگی ریز پرمحتواتر از درشت و اصلاح شده آن است.

    منبع :همشهری





  20. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    baher (02-07-2012),Blue (03-07-2012),hr67 (02-07-2012),Texas (02-07-2012),فتانه عزیزی راد (03-07-2012),yasaman1178 (02-07-2012),حامی حیوانات (13-07-2012)

  21. #35
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    18
    تشکر
    210
    تشکر 97 بار در 18 پست

    پیش فرض خوردن هویج و تقویت حافظه در پیری


    همشهری آنلاین:


    کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز از تاثیر مثبت خوردن هویج بر عملکرد مغز خبر داد و گفت: هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود و در این میان هویج‌هایی که دارای رنگ تیره‌تری هستند، مقادیر بتاکاروتن آن‌ها نیز بالاتر است.


    سارا حکیم افزود: بر اساس یافته‌های محققان مصرف یک روز درمیان ۵۰ میلی‌گرم بتاکاروتن به مدت ۱۵ سال موجب افزایش قدرت حافظه و تاخیر در زوال عقل می‌شود.


    حکیم ادامه داد: بتاکاروتن موجب کاهش یا از بین رفتن استرس اکسید کننده می‌شود که با پیر شدن انسان به سلول‌های مغزی آسیب می‌زند.


    این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بنابراین با گنجاندن هویج یا آب هویج در برنامه غذایی هرروز خود می‌توانیم شاهد تاثیر مفید آن بر سلامت جسم خود در حال و آینده باشیم.


    وی در پایان خاطرنشان کرد: سیب‌زمینی شیرین و زردآلو نیز سرشار از بتاکاروتن هستند.



  22. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما حامی حیوانات برای ارسال این پست سودمند:

    baher (13-07-2012),hr67 (13-07-2012),Shadow (15-07-2012),Texas (13-07-2012),yasaman1178 (13-07-2012)

  23. #36
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    18
    تشکر
    210
    تشکر 97 بار در 18 پست

    پیش فرض آشنایی با غذاهای مفید برای استحکام استخوان‌ها


    همشهری آنلاین:

    یک محقق طب اسلامی گفت: غذاهای مفید برای استخوان‌ها غذاهایی هستند که سرشار از مواد کلسیم و فسفر باشند.

    به گزارش خبرگزاری فارس، سید علی ابوالحبیب گفت: انواع کلم، پونه،مرزه، پودرسنجد، چهارمغز، کنجد با پوست به صورت خام، سبزی‌ها، میوه‌ها و روغن زیتون، نور مستقیم آفتاب، خرماو شیره خرما موادی هستند که از استخوان‌ها محافظت می‌کنند.

    این محقق طب اسلامی افزود: مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر بهترین خوراکی برای محافظت از استخوان‌هاست و از طرفی نرمش و ورزش روزانه نیز موجب قوی‌تر شدن و استحکام استخوان‌ها می‌شود.

    ابوالحبیب بیان داشت: مصرف چای، انواع ترشی‌ها بدون استفاده از مصلح، مصرف بیش از حد سرکه و ماست، مصرف چای و پنیر در وعده صبحانه بدون گردو و استفاده نکردن از نور مستقیم خورشید برای استخوان‌ها مضر است.


    وی اضافه کرد: خوردن غذاهایی که برای استخوان ضرر دارد، موجب می‌شود که غدد درون‌ریز وظیفه خود را به خوبی انجام ندهند زیرا چهار غده پاراتیروئید که پشت غده تیروئید در گردن قرار دارند، اگر کار خود را به خوبی انجام ندهند، اسکلت و استخوان‌بندی بدن دچار اشکال شده و موجب بروز بیماری‌های استخوانی می‌شود.


    پی نوشت: همونطور که میبینید در بین غذاهایی که برای استخوانها مفید هستند به محصولات لبنی اشاره نشده؛ ای کاش همه ی مردم این رو میدونستند...!




  24. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما حامی حیوانات برای ارسال این پست سودمند:

    baher (13-07-2012),hr67 (13-07-2012),Shadow (15-07-2012),Texas (13-07-2012),yasaman1178 (13-07-2012)

 

 
صفحه 3 از 9 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 21:31 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.