مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
فریز کردن
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5
Like Tree3Likes
  • 3 Post By giak

موضوع: فریز کردن

  1. #1
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2015
    ارسال ها
    2
    تشکر
    2
    تشکر 0 بار در 0 پست

    پیش فرض فریز کردن

    سلام دوستان در هفته سوم خام گیاهخواری هستم و سوالات زیادی دارم
    آیا می توانم نخود فرنگی و باقالا را در فریزر برای فصول سرد نگهداری کنم و هنگام استفاده فقط یخ زدایی کرده و بخورم؟


  2. #2
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    اصفهان
    ارسال ها
    139
    تشکر
    50
    تشکر 69 بار در 49 پست

    پیش فرض

    دوست عزیز به جای فریز کردن بهتر است از سبزیجات تازه همان فصل استفاده کنید.باقالا ونخودفرنگی باید درهمان فصل خودشان خورده شوندچون هم خواصشان را از دست میدهندوهم آنزیمهای مفیدشان طی عمل فریزشدن از بین میرود.


  3. #3
    مدیر تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ارسال ها
    325
    تشکر
    22
    تشکر 633 بار در 267 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tooka نمایش پست ها
    دوست عزیز به جای فریز کردن بهتر است از سبزیجات تازه همان فصل استفاده کنید.باقالا ونخودفرنگی باید درهمان فصل خودشان خورده شوندچون هم خواصشان را از دست میدهندوهم آنزیمهای مفیدشان طی عمل فریزشدن از بین میرود.
    این یک اعتقاد عامیانه رایجه که مثل خیلی از اعتقادات عامیانه، حقیقت نداره.

    فریز کردن باعث کشتن آنزیم ها نمیشه به دو دلیل:

    ۱. آنزیم ها موجود زنده نیستند که در اثر منجمد شدن بمیرند.
    ۲. ساختار شیمیایی آنزیم ها با فریز شدن از بین نمی رود.


    به علاوه باید بدانیم که بدن آنزیم های مورد نیاز خودش رو می سازه بنابراین نیازی به آنزیم های خارجی نداره (به استثنای آنزیم لاکتاس که برای هضم شیر لازمه و خیلی از مردم آن را ندارند)


    (منبع)



  4. تشکرها از این نوشته :

    baher (18-05-2015)

  5. #4
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    اصفهان
    ارسال ها
    139
    تشکر
    50
    تشکر 69 بار در 49 پست

    پیش فرض

    اگر این هم درست باشد مواد فریز شده خاصیت ویتامین های خودرانسبت به مواد تازه از دست میدهد.حتی طعم مواد فریز شده با مواد تازه متفاوت است.


  6. #5
    مدیر تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ارسال ها
    325
    تشکر
    22
    تشکر 633 بار در 267 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tooka نمایش پست ها
    اگر این هم درست باشد مواد فریز شده خاصیت ویتامین های خودرانسبت به مواد تازه از دست میدهد.
    این درسته که فریز کردن می تونه باعث کاهش در محتوای ویتامین غذا میشه، اما در مورد میزان این کاهش نباید اغراق کرد.

    به گفته سایت تندرستی دانشگاه برکلی کالیفرنیا:

    سبزی ها و میوه های فریز شده تقریبا به همان خوبی معادل تازه شان هستند،‌به شرطی که سریع فریز شده باشند و در محفظه عایق در برابر هوا بسته بندی شده باشند و در طی حمل به بازار هم فریز باقی بمانند. هر نوع فرآیندی روی غذا می تواند باعث نابودی ویتامین ها شود. اما غذاهای تازه هم ویتامین شان را از دست می دهند، به خصوص اگر درست نگهداری نشوند و مدت طولانی در بازار یا در یخچال بمانند. سبزی هایی که بلافاصله بعد از برداشت محصول فریز شوند می توانند حتی بیشتر از سبزی های تازه ای که مدتی در بازار مانده اند یا راه طولانی برای رسیدن به بازار طی کرده اند ویتامین های اولیه شان را حفظ کنند.

    شاید میوه ها و سبزی های فریز شده عطر و طعمی به خوبی تازه نداشته باشند اما هنوز کلی ویتامین دارند.

    بسته هایی را نخرید که بلورهای یخ یا نشانه های ذوب شدن و دوباره منجمد شدن را داشته باشند.

    فریز کردن اغلب راه حلی اقتصادی و راحت برای نگهداری غذا در خانه است. فراموش نکنید که بسته های فریز شده را در پلاستیک عایق در برابر هوا به خوبی بسته بندی کنید تا عطر و طعمش را بهتر حفظ کند. غذای فریز شده را در دمای صفر درجه سانتیگراد نگه دارید

    منبع



  7. تشکرها از این نوشته :

    baher (18-05-2015)

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 21:51 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.