مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
مبارزه با سرطان سینه از طریق مصرف تخم کتان
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1
  1. #1
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,322
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض مبارزه با سرطان سینه از طریق مصرف تخم کتان



    لیگنان
    (
    lignans) چیست؟
    لیگنان ها ترکیبات دارویی هستند که در گیاهان وجود دارند و یکی از چهار دسته بندی برای استروژن های گیاهی می باشند ( ایزوفلاون ها ، لیگنان ها ، استیلبن ها و کومستن ها) ، ترکیبات فنولیکی که از نظر ساختاری شبیه به استروژن موجود در پستانداران هستند . لیگنان های گیاهی توسط باکتری های موجود در سیستم گوارشی انسان به اینترولیگنان ها تبدیل می شوند . تشخیص نقش باکتری های سالم در این فرآیند بسیار مهم است چون آنتی بیوتیک ها می توانند باکتری های مفید در روده را از بین ببرند و این امر در طولانی مدت باعث کاهش اینترولیگنان ها خواهد شد . مصرف گوشت و لبنیات ، سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و فرد را در معرض استفاده از آنتی بیوتیک ها قرار خواهد داد ، همچنان که امروزه استفاده بیش از حد و تجویزهای نامناسب پزشکان در این زمینه بسیار شایع است .
    چه غذاهایی منابع خوبی از لیگنان های گیاهی هستند؟
    دانه کتان غنی ترین منبع برای لیگنان های گیاهی می باشد ، مقدار لیگنان موجود در دانه کتان به میزان 8 برابر مقدار موجود در دانه کنجد است ( توجه داشته باشید که روغن دانه کتان حاوی لیگنان نیست ، این مواد وابسته به بافت و فیبر دانه هستند) . دانه های چیا Chia نیز منبعی غنی از لیگنان ها هستند .
    دانه کتان ( 5/85 میلی گرم در هر اونس( معادل 28.35 گرم ))
    دانه کنجد ( 2/11 میلی گرم در هر اونس )
    کلم پیچ (، 6/1 میلی گرم در هر فنجان )
    کلم بروکلی ( 2/1 میلی گرم در هر فنجان )

    تاثیرات ضد سرطانی لیگنان ها
    اینترولیگنان ها (Enterolignans) از نظر ساختاری شبیه استروژن بوده و می توانند به گیرنده های استروژن بپیوندند . این قابلیت به لیگنان ها این اجازه را می دهد که فعالیت استروژنی خفیفی داشته باشند و یا اینکه مانع فعالیت استروژن در بدن شوند . به همین دلیل لیگنان های گیاهی با عنوان فیتو استروژن ها طبقه بندی می شوند. فواید زیادی در سهم بالقوه این لیگنان های گیاهی در کاهش خطر سرطان های مرتبط با هورمون ها وجود دارد . اینترولیگنان ها در حالت کلی مانع تولید آرومتاس و استرادول شده و سطح سرم استروژن را پایین می آورند . علاوه بر این ، لیگنان های گیاهی باعث افزایش تمرکز و غلظت هورمون های جنسی مقید به گلوبولین که تاثیرات استروژن را کند می کنند ، می شود . این مزیت ها و فواید هنگامی سندیت پیدا کرد که 48 نفر خانم که در سن یائسگی بودند هر روز 5/6 گرم دانه کتان را به مدت 6 هفته مصرف می کردند و به مدت 6 هفته دیگر این تغذیه را با 15 گرم در هر روز ادامه دادند ، کاهش قابل توجهی در میزان استرادول ، استرون و تست استرون رخ داد و نکته قابل توجه دیگر ، میزان کاهشی بود که در زنان چاق و یا دارای اضافه وزن رخ داد .

    یک آزمایش کنترل شده و تصادفی در مورد رژیم های غذایی حاوی دانه کتان میزان محافظتی باورنکردنی در مقابل سرطان را نشان می دهد .
    در این آزمایش زنان مافین هایی ( نوعی کیک ) کنترل شده بدون جداسازی دانه های کتان و مافین هایی حاوی 25 گرم دانه کتان را مصرف می کنند ، آن ها این تغذیه را از زمان تشخیص سرطان سینه آغاز کرده و فقط به مدت 32 تا 39 روز قبل از عمل جراحی ، به این تغذیه ادامه می دهند . آنالیز و آزمایش بافت تومور در هنگام تشخیص و در جراحی ، حتی در این بازه مصرفی کوتاه مدت نیز ، فواید شگفت آوری را به اثبات می رساند . در این آزمایش مرگ سلولی قابل توجهی وجود داشت و در تنها یک ماه تکثیر سلولی کاهش یافته بود . همچنین زنانی که دانه کتان بیشتری با میزان اینترولاکتون بیشتر مصرف کرده بودند با 42 درصد کاهش خطر مرگ در سرطان سینه در دوران یائسگی و کاهشی باورنکردنی ( 40 درصد ) در خطر ابتلا به بیماری های مرگ آور دیگر مواجه شدند . به وضوح می توان گفت که دانه کتان غذایی فوق العاده است ، این دانه ها حتی همراه با رژیم غذایی متوسط نیز محافظتی قدرتمند را در مواجهه با انواع مختلف سرطان سینه برای فرد مصرف کننده فراهم می آورند .
    یک مطالعه جالب دیگر در مورد دانه کتان ، به مدت 10 سال بر روی خانم ها مطالعاتی انجام داد . این مطالعه نشان دهنده 51 درصد کاهش خطر برای بیماری های مرگ آور و 71 درصد کاهش خطر برای سرطان های مرگ آور سینه می باشد . مصرف لوبیا های خشک نیز با کاهش 39 درصدی در مواجهه با خطر بیماری های مرگ آور همراه است . سرطان های تخمدان و ایندو متریوم ( غشای داخلی رحم ) به طورز زیاد و دقیقی مورد مطالعه قرار نگرفته اند ولی اندک مطالعات صورت گرفته نشان دهنده تاثیرات محافظتی ناشی از دانه کتان می باشد .

    نکته آخر اینکه مصرف روزانه دانه کتان ( یا دانه چیا ) را فراموش نکنید . من هم گاهی مصرف آن ها را فراموش می کنم ولی مرور این مطالب علمی مرا به یادآوری مصرف این دانه ها دلگرم می کند .
    مصرف این دانه ها به همراه رژیم غذایی حاوی سبزیجات ، پیازها ، قارچ ها و لوبیاها و حبوبات نقش موثری در جلوگیری و کاهش سرطان سینه خواهد داشت.


    November 30, 2011 by Joel Fuhrman, M.D

    References:
    1. Mense SM, Hei TK, Ganju RK, et al: Phytoestrogens and breast cancer prevention: possible mechanisms of action. Environ Health Perspect 2008;116:426-433.
    2. Higdon J: Lignans. In An Evidence-Based Approach to Dietary Phytochemicals. New York: Thieme; 2006: 155-161
    3. Milder IE, Arts IC, van de Putte B, et al: Lignan contents of Dutch plant foods: a database including lariciresinol, pinoresinol, secoisolariciresinol and matairesinol. Br J Nutr 2005;93:393-402.
    4. Coulman KD, Liu Z, Hum WQ, et al: Whole sesame seed is as rich a source of mammalian lignan precursors as whole flaxseed. Nutr Cancer 2005;52:156-165.
    5. Adlercreutz H: Lignans and human health. Crit Rev Clin Lab Sci 2007;44:483-525.
    6. Adlercreutz H, Bannwart C, Wahala K, et al: Inhibition of human aromatase by mammalian lignans and isoflavonoid phytoestrogens. J Steroid Biochem Mol Biol 1993;44:147-153.
    7. Brooks JD, Thompson LU: Mammalian lignans and genistein decrease the activities of aromatase and 17beta-hydroxysteroid dehydrogenase in MCF-7 cells. J Steroid Biochem Mol Biol 2005;94:461-467.
    8. Adlercreutz H, Mousavi Y, Clark J, et al: Dietary phytoestrogens and cancer: in vitro and in vivo studies. J Steroid Biochem Mol Biol 1992;41:331-337.
    9. Adlercreutz H, Hockerstedt K, Bannwart C, et al: Effect of dietary components, including lignans and phytoestrogens, on enterohepatic circulation and liver metabolism of estrogens and on sex hormone binding globulin (SHBG). J Steroid Biochem 1987;27:1135-1144.
    10. Low YL, Dunning AM, Dowsett M, et al: Phytoestrogen exposure is associated with circulating sex hormone levels in postmenopausal women and interact with ESR1 and NR1I2 gene variants. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev 2007;16:1009-1016.
    11. Sturgeon SR, Heersink JL, Volpe SL, et al: Effect of dietary flaxseed on serum levels of estrogens and androgens in postmenopausal women. Nutr Cancer 2008;60:612-618.
    12. Chen J, Power KA, Mann J, et al: Flaxseed alone or in combination with tamoxifen inhibits MCF-7 breast tumor growth in ovariectomized athymic mice with high circulating levels of estrogen. Exp Biol Med (Maywood) 2007;232:1071-1080.
    13. Thompson LU, Chen JM, Li T, et al: Dietary flaxseed alters tumor biological markers in postmenopausal breast cancer. Clin Cancer Res 2005;11:3828-3835.
    14. Buck K, Vrieling A, Zaineddin AK, et al: Serum enterolactone and prognosis of postmenopausal breast cancer. J Clin Oncol 2011;29:3730-3738.
    15. Buck K, Zaineddin AK, Vrieling A, et al: Estimated enterolignans, lignan-rich foods, and fibre in relation to survival after postmenopausal breast cancer. Br J Cancer 2011;105:1151-1157.
    16. McCann SE, Thompson LU, Nie J, et al: Dietary lignan intakes in relation to survival among women with breast cancer: the Western New York Exposures and Breast Cancer (WEB) Study. Breast Cancer Res Treat 2010;122:229-235.
    17. Bandera EV, King M, Chandran U, et al: Phytoestrogen consumption from foods and supplements and epithelial ovarian cancer risk: a population-based case control study. BMC Womens Health 2011;11:40..



    There is always a hope

  2. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما baher برای ارسال این پست سودمند:

    shafigh (31-01-2012),Texas (18-01-2012),The Almighty (18-01-2012),ناپلئون (19-01-2012),yasaman1178 (18-01-2012)

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 21:34 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.