مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
چگونه یک املت گیاهی بدون تخم مرغ خوشمزه درست کنیم؟
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
Like Tree14Likes
  • 10 Post By baher
  • 4 Post By ershadchem

موضوع: چگونه یک املت گیاهی بدون تخم مرغ خوشمزه درست کنیم؟

  1. #1
    Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ارسال ها
    36
    تشکر
    96
    تشکر 142 بار در 36 پست

    پیش فرض چگونه یک املت گیاهی بدون تخم مرغ خوشمزه درست کنیم؟

    سلام دوستان.
    من املت خیلی دوست دارم ،زیاد هم میخورم فقط چون دارم وگان میشم تو این فکر هستم که آیا میشه یه املت گیاهی درست کرد که خیلی نزدیک به املت تخم مرغ باشه .؟


  2. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما چشمک برای ارسال این پست سودمند:

    baher (06-10-2013),farzaneh (09-10-2013),Shadow (06-10-2013),Texas (06-10-2013),yasaman1178 (08-10-2013)

  3. #2
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,319
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض

    املت سویای بسیار خوشمزه
    مواد مورد نیاز ::
    پیاز،گوجه فرنگی، فلفل شیرین،سویا و ذرت کنسروی و..

    طرز تهیه ::
    یک پیمانه ذرت رو داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته و یک قاشق چایخوری روغن کنجد و کمی نمک اضافه کنید، نتیجه، یک مخلوط پوره ای شبیه زرده تخم مرغه.
    حال پیاز و گوجه و فلفل رو نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت بدید،سویای از قبل خیس خورده رو هم داخل ظرف بریزید و در آخر مخلوط ذرت رو به محتویات ظرف اضافه کنید
    من از فلفل و ادویه کاری استفاده میکنم؛ نمک هم اضافه کنید و حالا یک املت بسیار خوشمزه بدون تخم مرغ و پرخاصیت نوش جان کنید.
    اگر ذرت زیاد استفاده می کنید بهتره از نوع خونگیش باشه. (
    دانه های ذرت رو آب پز یا بخار پز کرده و در یخچال نگهداری کنید.)
    برای اینکه مصرف محصولات کنسروی توصیه نمیشه چون محتوی نیترات و مواد شیمیایی و نگهدارنده بوده و مشکلات جدی برای گوارش و سلامت عمومی بدن پیش می آورند.


    Shadow, shst60, Hamidrezaa and 7 others like this.
    There is always a hope

  4. کاربران : 11 تشکر کرده اند از شما baher برای ارسال این پست سودمند:

    DiakoFeiz (12-09-2014),dr.b4ne (06-10-2013),farzaneh (09-10-2013),helia (20-10-2013),omid jalili (13-03-2015),Shadow (06-10-2013),Texas (06-10-2013),The Almighty (06-10-2013),چشمک (09-10-2013),vahidvm (18-01-2015),yasaman1178 (08-10-2013)

  5. #3
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 3 بار در 1 پست

    پیش فرض املت قارچ

    قارچ و گوجه فرنگی را با چاقو خرد می‌کنیم و با کمی روغن در یک ماهی‌تابه روی شعله می‌گذاریم تا پخته شود. از روی شعله برداشته و یک یا دو قاشق ارده به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می زنیم . آماده است.


  6. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما ershadchem برای ارسال این پست سودمند:

    baher (13-09-2014),DiakoFeiz (12-09-2014),vahidvm (18-01-2015)

 

 

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 07:19 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.