مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
طرز تهیه شیر و پنیر سویا - صفحه 2
صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 13 تا 15 از مجموع 15
Like Tree4Likes

موضوع: طرز تهیه شیر و پنیر سویا

  1. #13
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ارسال ها
    237
    تشکر
    538
    تشکر 1,121 بار در 231 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shadow نمایش پست ها
    مراحلش باید مثل مراحل درست کردن پنیر سویا باشه.
    روی ماست چکیده "بکر" نوشته : تهیه شده از مایه ماست،شیر سویا و نمک دریا.
    ولی فکر کنم کمی مهارت و تجربه میخواد،من خودم هنوز نتونستم پنیرش رو درست کنم تو خونه.

    با درود و تشکر از همه ی دوستان که با هم مشاوره ی درست کردن شیر و پنیر گذاشتید.میخواستم راجع به پنیرش چیزی گفته باشم.عزیزان این تقریبآ شکل پنیر هست و همون توفوی معروف ژاپنیست که دوست عزیزمون هم فرمودند.اصلا طعم پنیر نمیده اگر فکر میکنید که بجای پنیر میخواید نوش جان کنید.در کشور ژاپن توفو رو درون سوپ استفاده میکنن نه مثل ما با نون و کره و چای شیرین.البته من خیلی دوست دارم و در کشور ژاپن زیاد خوردم ولی در همون سوپ که عرض کردم.موفق باشید.

    zore likes this.

  2. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما رامین58 برای ارسال این پست سودمند:

    baher (31-10-2012),fereydoon1 (31-10-2012),mojtaba79 (12-03-2017),yasaman1178 (01-11-2012)

  3. #14
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط رامین58 نمایش پست ها
    با درود و تشکر از همه ی دوستان که با هم مشاوره ی درست کردن شیر و پنیر گذاشتید.میخواستم راجع به پنیرش چیزی گفته باشم.عزیزان این تقریبآ شکل پنیر هست و همون توفوی معروف ژاپنیست که دوست عزیزمون هم فرمودند.اصلا طعم پنیر نمیده اگر فکر میکنید که بجای پنیر میخواید نوش جان کنید.در کشور ژاپن توفو رو درون سوپ استفاده میکنن نه مثل ما با نون و کره و چای شیرین.البته من خیلی دوست دارم و در کشور ژاپن زیاد خوردم ولی در همون سوپ که عرض کردم.موفق باشید.
    ممنون از توضیحت رامین جان
    البته توفو کاربردهای مختلفی در آشپزی گیاهی داره ولی بیشتر به عنوان پنیر ازش استفاده می کنند در غرب
    من خودم به ندرت در غذاها ازش استفاده میکنم . یه کمی هم ممکنه به ذائقه ربط داشته باشه.




  4. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    baher (31-10-2012),fereydoon1 (31-10-2012),نسیم م. (31-10-2012),yasaman1178 (01-11-2012)

  5. #15
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    ارسال ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    سلام من تازه واردم یه سوال داشتم با شیر سویا خواستم توفو درست کنم بهش چند قاشق سرکه اضافه کردم ولی اصلا دلمه و سفت نشد شنیدم از سولفات کلسیم به عنوان منعقد کننده استفاده باید کرد ولی نمیدونم از کجا باید تهیه اش کرد کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ دوستان

    abas.aliof1980 likes this.

 

 
صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 07:20 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.