مهمان گرامی خوش آمدید، جهت عضویت در سایت و دسترسی به کلیه امکانات آن لطفاً کلیک کنید
طرز تهیه شیر و پنیر سویا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 12 از مجموع 15
Like Tree4Likes

موضوع: طرز تهیه شیر و پنیر سویا

  1. #1
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,319
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض طرز تهیه شیر و پنیر سویا

    شير سويا SOY MILK


    به اندازه نصف ليوان دانه سويا(لوبياي سويا) را پس از پاک کردن بشوييد و به مدت 10 ساعت درآب قراردهيد.
    سوياهاي خيس خورده را درون ظرف قرارداده و به مدت 5 دقيقه حرارت دهيد تا آنزيم هاي ايجاد بوی لوبیا از بين بروند.
    (دقت کنيد که اگر مرحله حرارت دادن را انجام ندهيد شير بدست آمده بو و طعم نامطلوبي خواهد داشت)
    براي حرارت دادن از حرارت مستقيم و يا مايکروويو مي توانيد استفاده کنيد.
    پس از اين مرحله دانه هاي سويا را داخل ميکسر/مخلوط کن ريخته و يک ليتر آب اضافه کنيد.
    دستگاه را روشن کنيد . سوياهای خرد شده به همراه آب، محلول سفيد رنگي را ايجاد مي کنند
    ترکيب بدست آمده را از يک توري بسيار ريز رد کنید.
    شير سويا آماده است
    به مدت7 دقيقه آنرا حرارت دهيد و پس از سرد کردن در يخچال قرار دهيد و تا 4 روز مي توانيد مصرف کنيد.
    براي تغيير طعم شير سويا مي توانيد کمي نمک ،کاکائو و يا وانيل به آن اضافه کنيد.
    به همین روش می توانید از سایر دانه ها مثل بادام و کنجد نیز شیر تهیه کنید.

    پنير سويا TOFU


    شير سويايي که بروش فوق درست کرديد را حرارت داده و به نقطه جوش برسانيد سپس آنرا در ظرف ريخته و بگزاريد تا کمي سرد شود(تا 70 درجه)
    در اين فاصله يک قاشق مايه پنير را در يک فنجان آب با دماي حدودا 60 درجه مخلوط کنيد
    محلول مايه پنير رابه آرامي به شير سويا اضافه کنيد و منتظر باشيد تا شير سفت شود
    (نکته : بهتر است دماي
    حرارت شير کمي از حرارت محلول مايه پنير بيشتر باشد.)
    حال،پنير را داخل يک پارچه نخي/کتان يا توري مانند بپيچيد و ظرف يا وزنه اي روي آن قرار دهيد تا آب موجود درآن بکلي خارج شود
    پس از اين مرحله پنير سويا يا توفو آماده است.



    . مايه پنير يا انعقاد کننده شير انواع مختلفي داردکه ما ازنوع گياهي استفاده مي کنيم که از عصاره انجير و آناناس بدست آمده است.
    . مايه هاي موجود در سوپرمارکت ها از نوع شيميايي بوده و قدرت انعقاد کنندگي بسيار بالايي دارند به همين جهت بايد به مقدار کم از آن استفاده کنيد.
    . از سرکه نيز مي توانيد به عنوان مايه پنير اسفاده کنيد
    . توفوي سفيد ژاپني به نظر من بهترين پنير سويا موجود مي باشد که طعمي بسيار مطلوب دارد . بزرگترين کارخانجات توفوي آمريکا هم با همين روش و مايه هاي مخصوص ژاپني که گياهي هستند توفو تهيه مي کنند.
    . تهیه توفو در منزل نیازمند دقت فراوان و استفاده از یک مایه پنیر مناسب می باشد !!!
    ----------------------------
    تصاویر از وب


    ویرایش توسط baher : 21-02-2011 در ساعت 15:37
    وجترین and Bahman7 like this.
    There is always a hope

  2. کاربران : 19 تشکر کرده اند از شما baher برای ارسال این پست سودمند:

    A2ls (07-08-2012),Ar.Ra (26-03-2012),Arash (01-08-2012),AZAD (21-02-2011),Bahman7 (18-02-2015),Blue (21-02-2011),farzaneh (16-07-2012),Führer (18-03-2013),GREEN (21-02-2011),gul e sorkh (18-06-2012),lone wolf (21-02-2011),mina_sama (19-05-2012),PERSIAN CAT 1 (16-07-2012),saeid579 (09-07-2012),Shadow (17-07-2012),Texas (18-02-2012),The Almighty (18-07-2012),وجترین (17-11-2013),yasaman1178 (21-02-2011)

  3. #2
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ارسال ها
    63
    تشکر
    548
    تشکر 236 بار در 57 پست

    پیش فرض

    پس واسه همين شيرسوياهايي كه من درست ميكنم طعم وبوي بدي داره چون قبل از ميكس كردن حرارتشون نميدم!بعد واسه حرارت ديدن تو آب باشن يا بدون آب تفت بديم؟زمان لازم چقدره؟

    [B][CENTER][SIZE="5"][COLOR="SeaGreen"]ŞĄVЄ ĄŇįlVlĄŁŞ
    ĞŌ VЄĜЄŦĄŔįĄŅ
    [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]

  4. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما PERSIAN CAT 1 برای ارسال این پست سودمند:

    baher (17-07-2012),Shadow (17-07-2012),yasaman1178 (16-07-2012)

  5. #3
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,319
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط PERSIAN CAT 1 نمایش پست ها
    پس واسه همين شيرسوياهايي كه من درست ميكنم طعم وبوي بدي داره چون قبل از ميكس كردن حرارتشون نميدم!بعد واسه حرارت ديدن تو آب باشن يا بدون آب تفت بديم؟زمان لازم چقدره؟
    بهترین راه برای اینکه آنزیم های مولد طعم و بوی لوبیا از بین بروند اینست که لوبیا های سویا را قبل از میکس کردن ، داخل یک زر ورق بپیچید و به مدت 3 دقیقه در درون مایکروویو حرارت بدید.


    There is always a hope

  6. کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما baher برای ارسال این پست سودمند:

    Arash (01-08-2012),hr67 (17-07-2012),PERSIAN CAT 1 (18-07-2012),Shadow (17-07-2012),Texas (18-07-2012),The Almighty (18-07-2012),yasaman1178 (17-07-2012)

  7. #4
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ارسال ها
    63
    تشکر
    548
    تشکر 236 بار در 57 پست

    پیش فرض

    حتمابايد برن توماكروويو؟نميشه بزاريم رو گاز بپزن يكم؟

    [B][CENTER][SIZE="5"][COLOR="SeaGreen"]ŞĄVЄ ĄŇįlVlĄŁŞ
    ĞŌ VЄĜЄŦĄŔįĄŅ
    [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]

  8. #5
    (ADMIN //Super Moderator ) مدیر ارشد تالار . بخش اندیشه و سلامت
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ارسال ها
    1,013
    تشکر
    7,319
    تشکر 5,705 بار در 913 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط PERSIAN CAT 1 نمایش پست ها
    حتمابايد برن توماكروويو؟نميشه بزاريم رو گاز بپزن يكم؟
    بعله رو گاز هم میشه،ولی دقت کنید تا زیاد حرارت نبینند.

    There is always a hope

  9. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما baher برای ارسال این پست سودمند:

    PERSIAN CAT 1 (19-07-2012),Shadow (19-07-2012),yasaman1178 (18-07-2012)

  10. #6
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ارسال ها
    63
    تشکر
    548
    تشکر 236 بار در 57 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط baher نمایش پست ها
    بعله رو گاز هم میشه،ولی دقت کنید تا زیاد حرارت نبینند.
    مقسي واونوقت چه مدت وبا چه ميزان حرارت؟

    [B][CENTER][SIZE="5"][COLOR="SeaGreen"]ŞĄVЄ ĄŇįlVlĄŁŞ
    ĞŌ VЄĜЄŦĄŔįĄŅ
    [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]

  11. #7
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    كرج
    ارسال ها
    344
    تشکر
    3,079
    تشکر 2,429 بار در 344 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط PERSIAN CAT 1 نمایش پست ها
    مقسي واونوقت چه مدت وبا چه ميزان حرارت؟
    اون بالا نوشته! 3 تا 5 دقيقه.


    "I am in favor of animal rights as well as human rights. That is the way of a whole human being."
    —Abraham Lincoln

  12. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما Texas برای ارسال این پست سودمند:

    baher (19-07-2012),hr67 (19-07-2012),PERSIAN CAT 1 (22-07-2012),Shadow (19-07-2012),yasaman1178 (19-07-2012)

  13. #8
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ارسال ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 4 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام
    به وبلاگ من هم مینونین یه سری بزنین که روش تهیهء شیر و پنیر سویا و خامهء گیاهی رو تو نوشتم.

    http://heirani.wordpress.com/


  14. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما akbar برای ارسال این پست سودمند:

    baher (20-07-2012),Bahman7 (18-02-2015),hr67 (19-07-2012),Texas (21-07-2012)

  15. #9
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ارسال ها
    4
    تشکر
    0
    تشکر 29 بار در 5 پست

    پیش فرض

    اقا این فرآورده های لبنی رو بخوایم نوع وگانشو تولید کنیم فقط شکلو شمایل اونارو داره یا مزه خوبی هم داره ؟
    چون جایی خوندمم پنیرش فقط شکل پنیره و معمولا مزه جالبی نداره !
    دوغ و خامه ش چطوره ؟


  16. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما delbari برای ارسال این پست سودمند:

    hadi000 (28-10-2012),PERSIAN CAT 1 (22-07-2012),Texas (21-07-2012)

  17. #10
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال ها
    141
    تشکر
    1,057
    تشکر 774 بار در 141 پست

    پیش فرض

    دوغش خیلی طعم خوبی داره
    پنیر و ماست و بقیه تولیداتش هم طعم های متفاوتی دارند ،به نظر باید عادت کرد به طعمشون
    منم تازه شروع کردم،اول اصلا دوست نداشتم ولی الان مشکلی ندارم.




  18. کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما نسیم م. برای ارسال این پست سودمند:

    baher (28-10-2012),hadi000 (28-10-2012),hr67 (21-07-2012),Shadow (21-07-2012),Texas (21-07-2012),فتانه عزیزی راد (22-07-2012)

  19. #11
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    مازندران بهشهر
    ارسال ها
    3
    تشکر
    8
    تشکر 7 بار در 3 پست

    پیش فرض

    ماست چطوری درست میکنن ؟


  20. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما fereydoon1 برای ارسال این پست سودمند:

    hadi000 (28-10-2012),Shadow (28-10-2012)

  21. #12
    عضو فعال و صمیمی تالار
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال ها
    546
    تشکر
    4,083
    تشکر 3,292 بار در 547 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط fereydoon1 نمایش پست ها
    ماست چطوری درست میکنن ؟
    مراحلش باید مثل مراحل درست کردن پنیر سویا باشه.
    روی ماست چکیده "بکر" نوشته : تهیه شده از مایه ماست،شیر سویا و نمک دریا.
    ولی فکر کنم کمی مهارت و تجربه میخواد،من خودم هنوز نتونستم پنیرش رو درست کنم تو خونه.




  22. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما Shadow برای ارسال این پست سودمند:

    baher (28-10-2012),fereydoon1 (31-10-2012),yasaman1178 (31-10-2012),عطیه (28-10-2012)

 

 
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مطالعه مبحث هستند (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
ساعت 07:18 بر حسب GMT +3.5 می باشد. Powered by: vBulletin Version 4.2.1 vBFarsi Language Pack Version 4.2
Forum Modifications By Marco Mamdouh مطالب درج شده توسط کاربران بیانگر نظر شخصی آنها بوده و ممکن است همسو با اهداف و دیدگاه های مدیریت سایت نباشد. تمامی مطالب و مقالات ارائه شده فقط جنبه اطلاع رسانی دارند.